נר ראשון של חנוכה הודלק ליד המע' של מתנוש....

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אז לאחר שנתיים + - של מגעים ,שיחות לעתים רחוקות , ניסיונות לקבוע זמן ומקום ע"מ שאלך לבקר את "החבורה הצפונית",
הצליח לנו ביום ג' נר ראשון של חנוכה .והמקום ביתו ומערכתו של מתן.
בשיחה מקדימה עם מתן ביקש הבחור ממני אם אוכל להירתם למשימה של הדלקת נר ראשון של חנוכה ,שכל תפקידי הוא ,לברך
ולהדליק הנרות.לכאורה משימה די קלה וכמובן שמיד נחשב הדבר ,לכבוד הוא לי והסכמתי.וע"מ שהדרך תהיה קלה ולא משעממת.
רתמתי למשימה את האודיופיל והחבר גולן שם טוב מיהוד.
אך מה לעשות ובאותו היום נערכה הלויתו של גדול הדור מרן הגאון הרב אהרון יהודה לייב שיינמן תנצבה.
וכמו במילות השיר של דני בסן "המסע עדיין לא תם לא קלה היא, לא קלה הדרך...."
אבל מר שם טוב היה בגולני ואני הייתי שחקן כדור רגל ,אז איך שהוא כבשנו את היעד והגענו לביתו של מתן.
את פנינו בכניסה קיבל באהבה מתן,ובתוך הבית ישבו להם עוד ארבעה מורעלי סאונד .(פרט לאשתו של מתן)
מיד חשתי באנרגיה טובה בביתו של מתן ,הבית מקרין חום אנושי והאירוח של מתן הוא כ"יד המלך"
על השולחן מכל טוב אלוהים .גבינות,ירקות,מני אפויים בתנור,יינות מכל מני יקבים (בור אני בענייני יין)
ויסקי טוב ,בקיצור הרגשה של כייף שאתה פה .
ממולך המערכת של מתן-כבר במבט חטוף אתה מבחין שזו מע שמורכבת מקומפוננטים איכותיים ביותר.מע ברמות הגבוהות.
כל מכשיר במע של מתן הוא מהטובים שבחבורה.
רמקול מרשים עם נוכחות של טידל שני בריונים בדמות מונובלוקים של פאס,פרה ה 900 של לאקסמן,
סטאפ דיגיטאלי מהשורה הראשונה.פטפון TW אקוסטיק נדמה לי אחד לפני הסוף עם שלושה מנועים מוזנים בניפרד שאחד מתקן את השני. זרוע 12" של החברה עם ראש אורטופון A95.
ותאמינו לי ,לא אפרט ,רצים להם שם כבלים חשמל,רמקול,אינטרקונקט מפצלים באמת מהשורה הראשונה כיאה לכל המע הזו.
סטלס,סיינרג'יסטיק......ועוד.וכל זאת על שני סטנדים שלטעמי בין השלושה הטובים שאני מכיר ושאתה יכול לקנות.
גרנד פרי והספרדי ARTESANIA AUDIO .
אני לא אבלבל לכם ת'מח על איך המע של מתן נשמעת ,עם כל מני.....אבל ברור שחובה ומכובד לכתוב מילה או שתיים.
אחד הדברים החשובים לי כשאני שומע מערכת כל שהיא זה . שאני לא צריך ל"התעסק" עם לפחות אחד משלושת מרכיבי הסאונד דהיינו בס טרבל או מיד.כשאחד מהם מעסיק אותי מבחינתי המע' עדיין לא מאוזנת יש מקום לשיפור .אולי כבל אולי מכשיר אולי חדר....לא יודע.
אבל מערכת שאני שומע והיא זורמת לי מיד ואחרי 10 שניות אני מחפש מי האומן ?או איזה כבל זה?או מה שנת הלידה של בעל הבית זו מע שמעניינת אותי.מערכת בריאה.
לי ברור שלא כל המערכות בשביל שאני אהנה לשמוע אותן חייבות להיות דומות או מזכירות את שלי.לטעמי אין קשר.
מערכות טובות נשמעות טוב .כמו שאריק קלפטון מנגן ו180מעלות ממנו ג'ימי פייג.
וכזו היא המערכת של מתן.יש לה את החתימת צליל משלה .הסאונד מאוזן ,נקי,חלק...ישבנו ושמענו כל מני ופשוט הכל זרם שום כלום לא הפריע לא היה בולט מידי מתחבא מידי מערכת טובה כייפית.
הפטפון של מתן מנגן לעילא...שקט בטירוף מוציא צלילים להתענג עליהם.רק חבל שמתן לא מתעמק קצת בענייני תקליטים או לכל הפחות נעזר במישהוא שמבין.כי פטפון כזה ,זו התעללות לא לספק לו במה בדמות הדפסות ראויות.
מילה על החברה הצפונים.לא כשמם כן הם "צפונים"...חברה חמים ,מחויכים,נעימים ,אנטילגנטים כייף לשהות במחיצתם.
הצלם איתן לא מופיע בתמונות ואורח חמוד חבר פורום שושה שגם תרם לאוירה החגיגית.
וכן זוהיא אחת המערכות הטובות שישנה בארצנו הקטנה.חג שמח.

תמונות מצורפות

• IMG-20171213-WA0028 (1).jpg
    IMG-20171213-WA0028 (1).jpg
    KB 87.8 · צפיות: 907
  • IMG-20171213-WA0025 (4).jpg
    IMG-20171213-WA0025 (4).jpg
    KB 102.8 · צפיות: 914
  • IMG-20171213-WA0026 (4).jpg
    IMG-20171213-WA0026 (4).jpg
    KB 118.9 · צפיות: 782
  • IMG-20171213-WA0027 (1).jpg
    IMG-20171213-WA0027 (1).jpg
    KB 116.2 · צפיות: 897
נערך לאחרונה ב:

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
מגניבבב
איזה יופי של סטאפ.
כל הכבוד למתן שאירגן ערב שכזה.

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
כייף לקרוא,כל הכבוד.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
באמת מגניב! איזה יופי שחברה נפגשים ככה בכיף ביוזמה חברית נטו.
יאללה, ערב הבא אצלי!

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
חזק,
יפה מאד ,
כל הכבוד.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
איזה יופי של מפגש!

המערכת של מתן מצוינת. מתן לעומת זאת הוא חוליה חלשה.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
איזה כבוד עשו לך שלמה - ממש הדלקת משואה .

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
איזה יופי של מפגש!

המערכת של מתן מצוינת. מתן לעומת זאת הוא חוליה חלשה.
הוא בקושי חוליה :שתוי: אבל חמודדדדד :)
היה כיף להיות במפגש כזה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אווה, איזו הפתעה בערב שבת.
תודה שלמה. אם ידעתי שאקבל כזה פוסט מפרגן, הייתי מזמין אותך הרבה קודם!

מספר תיקונים:
א. ביקשתי עזרה בברכה של החנוכיה כי אשתי יותר מחוברת לעניין ממני, ורציתי שתקבל תצוגת תכלית ממישהו שיודע לעשות את זה כמו שצריך, ולא איזה אשכנזי מתבולל.

ב. הוויסקי "שהיה על השולחן" הוא בחסותך, ואני מודה לך על כך מאד. אנחנו כ"כ עסוקים בלהתבחבש עם יין שאנחנו שוכחים וויסקי.

ג. פעם הבאה שיש ביקור כלשהו אצלי, אני מתלבש כמו בן אדם ולא כמו השרברב או ההומלס שגר על הספסל מתחת לבית.

ד. יש מעט אנשים שדעתם על המערכת חשובה לי. אתה אחד מהם. (למשל, חבריי הטובים החיפאים - לא מזיז לי מה הם חושבים עליה, למרות שאני באמת אוהב אותם. ;)) תובנות כאלה:
לי ברור שלא כל המערכות בשביל שאני אהנה לשמוע אותן חייבות להיות דומות או מזכירות את שלי.לטעמי אין קשר.
מערכות טובות נשמעות טוב .כמו שאריק קלפטון מנגן ו180מעלות ממנו ג'ימי פייג.
נקנות בשנים של ניסיון וחשיפה. כל פלוץ שני או שלישי שבא לכאן ומספר לי שצריך לקרב את הרמקולים, להרחיק את הרמקולים, להטות אותם פנימה, להזיז את הספה, להחליף את ה- XLR או לשים מרימי כבלים, מייד מסומן כניג'ס התורן. (אלא אם כן זה אפי, רונן, שי, איציק או רוי כמובן). שלמה מעל זה. מסתכל על דברים אחרים. באותה נשימה, היתה פה פעם דמות אחרת שהיא בחזקת "מוקצה" בפורום הזה (אך מככבת בשני) שתיארה את המערכת שלי כ"חביבה וסבבה" - וגם תיאור זה, בעיניי, אומר הרבה יותר מאשר "חסר לי בס" או "הצליל אטום" או "הצליל בהיר" או קשקושים אחרים שרק מסבירים לי מה היא נקודת המוצא של המבקר.

ה. לגבי התקליטים, אתה צודק שלמה. אבל ג'אז הוא כמו טחינה. אפשר להנות ממנו, אבל במינונים קטנים. רוק, לעומת זאת, הוא סטייק. ובסטייק יותר קשה למצוא הדפסות מדהימות.... חוץ מזה, עם כל הסאונד שדבר, אין לי כוח לקום כל 10 דקות להחליף צד בתקליטים של 45. כל האמור לעיל לא ימנע ממני להתיישב על גבי איזה ערב ולחפור לו את כל רשימת התקליטים.

אז תור מי עכשיו ,לארח?:)

phonics

אוהב את התחום
מעורבות
92
נקודות
28
אחלה פוסט
חנוכה שמח

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
שושה אחותך :שתוי:
אני שושו נשמה

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
שושה אחותך :שתוי:
אני שושו נשמה
ח ח ח הרגתה אותי....:D

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אווה, איזו הפתעה בערב שבת.
תודה שלמה. אם ידעתי שאקבל כזה פוסט מפרגן, הייתי מזמין אותך הרבה קודם!

מספר תיקונים:
א. ביקשתי עזרה בברכה של החנוכיה כי אשתי יותר מחוברת לעניין ממני, ורציתי שתקבל תצוגת תכלית ממישהו שיודע לעשות את זה כמו שצריך, ולא איזה אשכנזי מתבולל.

ב. הוויסקי "שהיה על השולחן" הוא בחסותך, ואני מודה לך על כך מאד. אנחנו כ"כ עסוקים בלהתבחבש עם יין שאנחנו שוכחים וויסקי.

ג. פעם הבאה שיש ביקור כלשהו אצלי, אני מתלבש כמו בן אדם ולא כמו השרברב או ההומלס שגר על הספסל מתחת לבית.

אז תור מי עכשיו ,לארח?:)
זה מה שניקרא "המערכת זה רק תירוץ"
עם יד על הלב, היה ערב מהנה ביותר.
ותזהר שלא אתרגל...:)

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
זה מה שניקרא "המערכת זה רק תירוץ"
עם יד על הלב, היה ערב מהנה ביותר.
ותזהר שלא אתרגל...:)
אז תכין כבר את האוטו, שלא תפספס :שתוי:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
האמת
ניראה מרגש.
סחתין - יופי של תמונות.

מאמין שהיה מפגש סוף.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
אין על מתן!

מארח למופת. והציניות, מטעמים!

תמיד כיף בחברתו.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
תורי.
אודיע בהמשך. אתה כמובן לא מוזמן. יש לי בעיה לארח אנשים יפים יותר ממני.
מצויין, אז אני מגיע....:D

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
תענוג לקרוא (ורד)
ככה מסננים שכן :(
יפה כתבת סלומון :בעד:
מתנוש,מאז ביקורך יחד עם הפלג הצפוני חשבתי לבצע גיחה למספר חברים איי שם בואכה חיפה והלאה.
מאמין למרות גילי המופלג שיש מה ללמוד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור