אתחיל ואומר שאת המקרה הזה אני יספר ללא שמות של יבואן כזה או אחר בשביל לא לפגוע בפרנסתו .לפני כמה חודשים הזמנתי מוצר מאחד החברות הידועות. מכשיר לא זול. אחרי חודש בערך הבנתי שאין שום תזוזה בהגעתו לארץ. היו תירוצים מפה לשם מצד היבואן ורציתי כל כך את המכשיר שהתרצתי וחיכיתי כמו ילד טוב. בטח כמה ממכם בטח ירימו גבה על מה שאספר, ואני מקצר. הגעתי כמעט לחצי שנה עד שהרגשתי שאני כבר מתמוטט. ואז לרגע אחד נמר עלה לי לראש, מין סוג של הארה. התקשרתי, סיפרתי לו הכל, אמר ״שעה אני חוזר אליך״ הרים טלפונים חזר עם תשובה, ״תוך שבוע המכשיר אצלך״. מדוע לא חשבתי על זה קודם .
אני מתנצל שאני חוסך בפרטים אבל בגלל חשיבותו של שמירת שם היבואן אני נאלץ לחסוך בפרטים .אוסיף ואומר שגם חברי אורי יפה מירושלים עזר ודחף. וכך קרה, תוך שבוע המכשיר אצלי בבית. הרגשתי שאני בתוכנית אבודים, ממש כך. אז זהו רק רציתי להגיד את תודתי לנמר שעזר. איש ענק
תודה נמר.
אני מתנצל שאני חוסך בפרטים אבל בגלל חשיבותו של שמירת שם היבואן אני נאלץ לחסוך בפרטים .אוסיף ואומר שגם חברי אורי יפה מירושלים עזר ודחף. וכך קרה, תוך שבוע המכשיר אצלי בבית. הרגשתי שאני בתוכנית אבודים, ממש כך. אז זהו רק רציתי להגיד את תודתי לנמר שעזר. איש ענק
תודה נמר.