SONYES
חבר משקיען
- מעורבות
- 743
- נקודות
- 113
שלום לכולם
מונולוג
אתמול חזרתי להיות חבר מן המניין באתר .
אולם העדרותי היתה במבט לאחור ממש חסרת תכלית ושטותית ואסביר מדוע .
הכל התחיל אם אתם זוכרים אולי כן אולי לא על אודיו יפני כוכו
היום אני יודע כי לא נהגתי כשורה ואני לא מתנצל כי בזמן ההוא היה ניראה לי נכון וצודק .
אולם למדתי כמה תובענות בנושא ..והכל היה בעידנה דה ריטחא
וחזרתי מעכשו שהיא פתיחה של שנה אזרחית חדשה .ועשור חדש בפתח .
עשיתי מעשים ממש לא ראויים כלפי האתר וחברים כאן כולם נפגעו בצורה כזו או אחרת שוב . ברגע הזה
היה נראה לי צודק כי קיבלתי את הסעיף . ותמות נפשי עם פלישתים . אפילו הבת שלי מתחה ביקורת על אבא שלה בעניין ....למה עשיתי מה שעשיתי ...טוב את הנעשה אין להשיב כנראה אבל יהיו דברים אחרים .
אמשיך לכתוב על נושאים שונים שמענינים אותכם ואותי . כמובן לא אמנה את סה"כ הנושאים האחרים שיש לי עניין בהם כי הם לא תכלית האתר .
אכתוב בצורה ישירה ללא פסיקים ללא נקודות עם שגיות כתיב או רצף בלתי מובן לעיתים
הכל זורם במידת האפשר כי אחרת אני עוצר וזהו לא בא לי יותר . לכן אכתוב בצורה ישירה . עם החוש ההומור היוצא מן הכלל שלי ואפתה אותכם במעט אם אוכל
עברו שנתיים שבו חלו תמורות מדהימות אצלי ... שרק בודדים ידעו עלהן ורמז עבה כמעט כפירה בקודש הקודשים .. על כך מאמר נפרד בהמשך שרשור זה שבוא אגולל את הסיפור השינוי הדרמתי אצלי בנושא אודיו .
אכתוב על מוסיקה . קצת הסטוריה . קצת אודיו והרשמים שלי והמהפך הדרמתי אצלי בחשיבה באודיו . ושינוי המערכת .
היות ולא פעם נתקלתי בתגובות עויינות - בוא נגיד זה כבר לא מזיז . כמובן
לא אמתח ביקורת של שום מוצר . איש אשה חנות או רשת או כל דבר העשוי להשתמע כאפילו לא ברמז
קו נקי. ולא תופס צד זה או אחר
כי למדתי באודיו אין נכון ולא נכון הכל תלוי באוזניים שלנו ובשילובים המתאימים .
לסיכום
מקווה לשיתוף פעולה איתכם
ותהנו ממה שיש תחת כנפי .
בברכת שבת שלום
SONYES
מונולוג
אתמול חזרתי להיות חבר מן המניין באתר .
אולם העדרותי היתה במבט לאחור ממש חסרת תכלית ושטותית ואסביר מדוע .
הכל התחיל אם אתם זוכרים אולי כן אולי לא על אודיו יפני כוכו
היום אני יודע כי לא נהגתי כשורה ואני לא מתנצל כי בזמן ההוא היה ניראה לי נכון וצודק .
אולם למדתי כמה תובענות בנושא ..והכל היה בעידנה דה ריטחא
וחזרתי מעכשו שהיא פתיחה של שנה אזרחית חדשה .ועשור חדש בפתח .
עשיתי מעשים ממש לא ראויים כלפי האתר וחברים כאן כולם נפגעו בצורה כזו או אחרת שוב . ברגע הזה
היה נראה לי צודק כי קיבלתי את הסעיף . ותמות נפשי עם פלישתים . אפילו הבת שלי מתחה ביקורת על אבא שלה בעניין ....למה עשיתי מה שעשיתי ...טוב את הנעשה אין להשיב כנראה אבל יהיו דברים אחרים .
אמשיך לכתוב על נושאים שונים שמענינים אותכם ואותי . כמובן לא אמנה את סה"כ הנושאים האחרים שיש לי עניין בהם כי הם לא תכלית האתר .
אכתוב בצורה ישירה ללא פסיקים ללא נקודות עם שגיות כתיב או רצף בלתי מובן לעיתים
הכל זורם במידת האפשר כי אחרת אני עוצר וזהו לא בא לי יותר . לכן אכתוב בצורה ישירה . עם החוש ההומור היוצא מן הכלל שלי ואפתה אותכם במעט אם אוכל
עברו שנתיים שבו חלו תמורות מדהימות אצלי ... שרק בודדים ידעו עלהן ורמז עבה כמעט כפירה בקודש הקודשים .. על כך מאמר נפרד בהמשך שרשור זה שבוא אגולל את הסיפור השינוי הדרמתי אצלי בנושא אודיו .
אכתוב על מוסיקה . קצת הסטוריה . קצת אודיו והרשמים שלי והמהפך הדרמתי אצלי בחשיבה באודיו . ושינוי המערכת .
היות ולא פעם נתקלתי בתגובות עויינות - בוא נגיד זה כבר לא מזיז . כמובן
לא אמתח ביקורת של שום מוצר . איש אשה חנות או רשת או כל דבר העשוי להשתמע כאפילו לא ברמז
קו נקי. ולא תופס צד זה או אחר
כי למדתי באודיו אין נכון ולא נכון הכל תלוי באוזניים שלנו ובשילובים המתאימים .
לסיכום
מקווה לשיתוף פעולה איתכם
ותהנו ממה שיש תחת כנפי .
בברכת שבת שלום
SONYES