יוצאים כמה מכשירים חדשים שיוצאים. עבור מי שמוציא אותם ועבור מי שקונה אותם זה לא מיותר.
למי שייש FOMO == Fear Of Missing Out, שייתמודד.
חלק מהמוצרים החדישים יכול בהחלט להיות עדיף על הישנים, כך שזה לא רק בחזקת "עודף", לא בהכרח מקלקל, לא בהכרח אינו מוסיף דבר, ומי שקונה אותם יכול ליהנות יותר מאשר אם הייה קונה את אחד מהדברים הישנים והפחות טובים.לא ציפיתי לסוג תשובה אחרת ממך.
רק דע לך שכל המחקרים מראים שעודף אפשרויות גורם לאפקט מקלקל לאותו סוג מוצר, בטח זה טוב למי שמוציא אותם כי חלק מאסטרטגיה למכור יותר מבלי לחדש דבר היא הוצאה של דברים "חדשים".
ולגבי מי שקונה אותם הייתי רוצה לראות מה קורה עם מה שקנו כעבור כמה חודשים בשוך ההתלהבות של פוסט ה "התחדשתי" יההההה.
ולשיטתך, כדי שלא תהייה "אינפלציה" כנ"ל, מן ההכרח לצנזר מודלים חדשים, כך שייתווספו רק מודלים שמשפרים יחסית לקודמיהם או מורידים במחיר. מי אמור להיות הצנזור? אתה?
חלק מהמוצרים החדישים יכול בהחלט להיות עדיף על הישנים, כך שזה לא רק בחזקת "עודף", לא בהכרח מקלקל, לא בהכרח אינו מוסיף דבר, ומי שקונה אותם יכול ליהנות יותר מאשר אם הייה קונה את אחד מהדברים הישנים והפחות טובים.
ממילא צריך לדעת לבחור בין הרבה מודלים גם אם לא הייו נוספים, אז את אותו היידע צריך ליישם גם כשייש עוד כמה מודלים בשוק, ומי שלא יודע לבחור יכול להידפק באותה מידה גם בהקפאה (טיפשית) של המצב הקיים.
ולשיטתך, כדי שלא תהייה "אינפלציה" כנ"ל, מן ההכרח לצנזר מודלים חדשים, כך שייתווספו רק מודלים שמשפרים יחסית לקודמיהם או מורידים במחיר. מי אמור להיות הצנזור? אתה?
נדמה שיש יותר דיגמי hi-fi מדגמי טלוויזיות, סמארטפונים ומקררים
הגיוני בהחלט, כי לפתח סמארטפון דרושים עשרות/מאות מהנדסים ועלויות פיתוח של מליונים מול מגבר/כבל שדורש משאבים פחותים בהרבה וכל חברה עם "ממון דל" יחסית יכולה להוציא מוצר כזה לשוק ולקוות שהמוצר יצליח.
ואם כל זה שאתה בטח יודע מה דעתי על ציוד High End מפונפן, לא רואים את היצרנים האלה ב- Top 500 של עשירי העולם.......נראה לי יותר שהם מנסים לשרוד עם הציפורניים.ולמכור אותו בכפול X מסמארטפון או מקרר...
ואם כל זה שאתה בטח יודע מה דעתי על ציוד High End מפונפן, לא רואים את היצרנים האלה ב- Top 500 של עשירי העולם.......נראה לי יותר שהם מנסים לשרוד עם הציפורניים.
נכתבו הררי Hard Disk-ים על נושא זה......וכאמור למרות שאתה יודע כמה תאורטית אני נגד זה אני חושב שבפועל זה מצויין שזה המצב......הילדים של אותם פועלים, באותם מפעלים "חזיריים", יש להם ארוחת ערב חמה מכספי האודיופילים......אהה, שכחתי להגיד, אני סוציאליסטומה עם תמחור חזירי של החברות הגדולות?
להפציץ מחיר כדי לשרוד זה מה שסוגר כל כך הרבה מסעדות בארץ. כנראה שיצרני הבוטיק סטריאו רוצים להיות כמו בוטיק נעלי לובוטין ותיקי לואי ויטון אז שיפתחו חנות בכיכר המדינה, בטוח עשירי הסביבה יכנסו על בסיס יומי לקנות ולשדרג.