נדמה שיש יותר דיגמי hi-fi מדגמי טלוויזיות, סמארטפונים ומקררים

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
אם לשמונים אחוז מהאוכלוסיה יש טלוויזיות, סמארטפונים ומקררים איך זה שיש מאלה פחות דגמים משיש למגברים, רמקולים, כבלים וכו' המיועדים לאחוז אחד, האם אתם לא מרגישים שיש אינפלציה בהוצאת מכשירים חדשים שרק מבלבלים לחובבים את המוח וגורמים ל FOMO מיותר ?

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
כבר מזמן (גם שהייתי ילד) הרבה יצרנים גילו שעבור שיפור בציוד שמע אנשים מוכנים לשלם הרבה, וזה משהו שמתאים בעיקר (לא רק) ליצרנים קטנים

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
יוצאים כמה מכשירים חדשים שיוצאים. עבור מי שמוציא אותם ועבור מי שקונה אותם זה לא מיותר.

למי שייש FOMO == Fear Of Missing Out, שייתמודד.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
יוצאים כמה מכשירים חדשים שיוצאים. עבור מי שמוציא אותם ועבור מי שקונה אותם זה לא מיותר.

למי שייש FOMO == Fear Of Missing Out, שייתמודד.

לא ציפיתי לסוג תשובה אחרת ממך.
רק דע לך שכל המחקרים מראים שעודף אפשרויות גורם לאפקט מקלקל לאותו סוג מוצר, בטח זה טוב למי שמוציא אותם כי חלק מאסטרטגיה למכור יותר מבלי לחדש דבר היא הוצאה של דברים "חדשים".
ולגבי מי שקונה אותם הייתי רוצה לראות מה קורה עם מה שקנו כעבור כמה חודשים בשוך ההתלהבות של פוסט ה "התחדשתי" יההההה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
לא ציפיתי לסוג תשובה אחרת ממך.
רק דע לך שכל המחקרים מראים שעודף אפשרויות גורם לאפקט מקלקל לאותו סוג מוצר, בטח זה טוב למי שמוציא אותם כי חלק מאסטרטגיה למכור יותר מבלי לחדש דבר היא הוצאה של דברים "חדשים".
ולגבי מי שקונה אותם הייתי רוצה לראות מה קורה עם מה שקנו כעבור כמה חודשים בשוך ההתלהבות של פוסט ה "התחדשתי" יההההה.
חלק מהמוצרים החדישים יכול בהחלט להיות עדיף על הישנים, כך שזה לא רק בחזקת "עודף", לא בהכרח מקלקל, לא בהכרח אינו מוסיף דבר, ומי שקונה אותם יכול ליהנות יותר מאשר אם הייה קונה את אחד מהדברים הישנים והפחות טובים.

ממילא צריך לדעת לבחור בין הרבה מודלים גם אם לא הייו נוספים, אז את אותו היידע צריך ליישם גם כשייש עוד כמה מודלים בשוק, ומי שלא יודע לבחור יכול להידפק באותה מידה גם בהקפאה (טיפשית) של המצב הקיים.

ולשיטתך, כדי שלא תהייה "אינפלציה" כנ"ל, מן ההכרח לצנזר מודלים חדשים, כך שייתווספו רק מודלים שמשפרים יחסית לקודמיהם או מורידים במחיר. מי אמור להיות הצנזור? אתה? ;):confused::מבולבל::eek:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ולשיטתך, כדי שלא תהייה "אינפלציה" כנ"ל, מן ההכרח לצנזר מודלים חדשים, כך שייתווספו רק מודלים שמשפרים יחסית לקודמיהם או מורידים במחיר. מי אמור להיות הצנזור? אתה? ;):confused::מבולבל::eek:

ברשותכם, כצנזור אני יכול להציע את החבר matanoosh ? ......לדעתי יש לו את היכולת וכמובן ה-look

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
חלק מהמוצרים החדישים יכול בהחלט להיות עדיף על הישנים, כך שזה לא רק בחזקת "עודף", לא בהכרח מקלקל, לא בהכרח אינו מוסיף דבר, ומי שקונה אותם יכול ליהנות יותר מאשר אם הייה קונה את אחד מהדברים הישנים והפחות טובים.

ממילא צריך לדעת לבחור בין הרבה מודלים גם אם לא הייו נוספים, אז את אותו היידע צריך ליישם גם כשייש עוד כמה מודלים בשוק, ומי שלא יודע לבחור יכול להידפק באותה מידה גם בהקפאה (טיפשית) של המצב הקיים.

קטונתי. והמגזינים המתפרנסים מהיצרנים-אין סיכוי, לכן נשאיר את זה לחוכמת ההמונים, לא כאלה מ "התחדשתי יהההה", שבעידן הרשת יכולים להביע את דעתם ופשוט כשצריך- לכתוב "שום דבר חדש, שמרו על הכסף".
אבל לא ירדת לסוף דעתי שזו שאלה פשוטה: למה יש כמות אינפלציונית של דגמים של מה שנחשב למוצר צריכה טכנולוגי שמיועדים לאחוז אחד באוכלוסיה לעומת כמות הדגמים של מוצרים אחרים ברי קיימא שמיועדים לשאר האוכלוסיה' הרי זה לא שיש בסטריאו התקדמות וגילויים חדשים כל שנה ושינויים בצליל פוקחי עיניים, היום זה כבר נהיה שידרוג באלפים בגלל ניואנס קטנטן. (ואולי זאת התשובה, אודיופילים מוכנים לרוקן כיסים בשביל ניואנס קטנטן והדילרים פושרים כמו סוחרי סמים יודעים זאת).

נערך לאחרונה ב:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113

הגיוני בהחלט, כי לפתח סמארטפון דרושים עשרות/מאות מהנדסים ועלויות פיתוח של מליונים מול מגבר/כבל שדורש משאבים פחותים בהרבה וכל חברה עם "ממון דל" יחסית יכולה להוציא מוצר כזה לשוק ולקוות שהמוצר יצליח.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113

הגיוני בהחלט, כי לפתח סמארטפון דרושים עשרות/מאות מהנדסים ועלויות פיתוח של מליונים מול מגבר/כבל שדורש משאבים פחותים בהרבה וכל חברה עם "ממון דל" יחסית יכולה להוציא מוצר כזה לשוק ולקוות שהמוצר יצליח.

ולמכור אותו בכפול X מסמארטפון או מקרר...

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ולמכור אותו בכפול X מסמארטפון או מקרר...
ואם כל זה שאתה בטח יודע מה דעתי על ציוד High End מפונפן, לא רואים את היצרנים האלה ב- Top 500 של עשירי העולם.......נראה לי יותר שהם מנסים לשרוד עם הציפורניים.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
ואם כל זה שאתה בטח יודע מה דעתי על ציוד High End מפונפן, לא רואים את היצרנים האלה ב- Top 500 של עשירי העולם.......נראה לי יותר שהם מנסים לשרוד עם הציפורניים.

ומה עם תמחור חזירי של החברות הגדולות?
להפציץ מחיר כדי לשרוד זה מה שסוגר כל כך הרבה מסעדות בארץ. כנראה שיצרני הבוטיק סטריאו רוצים להיות כמו בוטיק נעלי לובוטין ותיקי לואי ויטון אז שיפתחו חנות בכיכר המדינה, בטוח עשירי הסביבה יכנסו על בסיס יומי לקנות ולשדרג.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ומה עם תמחור חזירי של החברות הגדולות?
להפציץ מחיר כדי לשרוד זה מה שסוגר כל כך הרבה מסעדות בארץ. כנראה שיצרני הבוטיק סטריאו רוצים להיות כמו בוטיק נעלי לובוטין ותיקי לואי ויטון אז שיפתחו חנות בכיכר המדינה, בטוח עשירי הסביבה יכנסו על בסיס יומי לקנות ולשדרג.
נכתבו הררי Hard Disk-ים על נושא זה......וכאמור למרות שאתה יודע כמה תאורטית אני נגד זה אני חושב שבפועל זה מצויין שזה המצב......הילדים של אותם פועלים, באותם מפעלים "חזיריים", יש להם ארוחת ערב חמה מכספי האודיופילים......אהה, שכחתי להגיד, אני סוציאליסט ;)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור