נגיף הקורונה והשפעתו בעולם...

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
אולי תציע למנהל האתר לפתוח פורום חדש "שנאת האחר וגזענות"
מה פתאום.
הוא מאלה שנושאים את דגל - הפלורליזם.
הוא אדם נאור. לראיה - הוא זולל שקצים רמשים וגו'קים מהים ("פירות" ים. זה מדעי).
הכי אירוני, שהקורונה התחילה בדיוק אצל אלה.
בדיוק
הוא וחברו הטוב ליברמן

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
משרד הבריאות פירסם (קופח) :

האופן שבו מתפשט נגיף הקורונה החדש עדיין לא התגלה במדויק. כיום רוב הנדבקים קשורים למקור ההתפרצות בשוק בעלי החיים של ווהאן
בנוסף מניחים שהנגיף עובר גם בהדבקה טיפתית - כמו שנדבקים בשפעת: (שהשתעל או התעטש)
נושאות את הנגיף באוויר וחודרות למערכת הנשימה של בני אדם לא נגועים.

באוויר ??
מסכן, הוא בטח לא יוצא מהבית.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
זו הזדמנות פז לנתח אם יש קורלציה בן אמונה באלוהים או להבדיל אתאיזם, ותמותה מקורונה.;)

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
באירן מקור ההדבקה העיקרי היה דווקא קשור בדת בעיר שה מגיעים מאמינים רבים לנשק איזה קבר. מן הסתם, גם מזוזה היא מקור להדבקה בכל מחלה מדבקת, כולל וירוס קורונה. לא נראה לי שזה קשור לשנאת הדת, אלו עובדות. אני אמנם אטיאיסט וגם ימני, אבל מגיע מבית מסורתי שבו נהגו לנשק מזוזות. חשוב שראשי קהילות דתיות יצאו בהזהרה לגבי מזוזות. שיוסיפו גם אלקוג'ל לשקית עם התפילין.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
באירן מקור ההדבקה העיקרי היה דווקא קשור בדת בעיר שה מגיעים מאמינים רבים לנשק איזה קבר. מן הסתם, גם מזוזה היא מקור להדבקה בכל מחלה מדבקת, כולל וירוס קורונה. לא נראה לי שזה קשור לשנאת הדת, אלו עובדות. אני אמנם אטיאיסט וגם ימני, אבל מגיע מבית מסורתי שבו נהגו לנשק מזוזות. חשוב שראשי קהילות דתיות יצאו בהזהרה לגבי מזוזות. שיוסיפו גם אלקוג'ל לשקית עם התפילין.

ברור שלא היה קשור
קשור להגיינה ו-common sense

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
בקשר לימני, עכשיו אתה יכול לשרוף כבלים ותקליטים בחוצות העיר ונמר לא יחסום אותך;)

נחמד לדעת, כי בפורום הכחול לא ממש חיבבו את הדעות הפשיסטיות שלי.. :) אגב אני גם טבעוני, שזה דיי נדיר בימין...

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
נחמד לדעת, כי בפורום הכחול לא ממש חיבבו את הדעות הפשיסטיות שלי.. :) אגב אני גם טבעוני, שזה דיי נדיר בימין...
OK , בקשר לטבעונות, כנראה נמר כן יחסום אותך.....אתה צריך לג'אנגל בין ימניות לטבעונות...........אהה, ו -ClassD ;)

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
2018
משרד הבריאות מזהיר: חשש להידבקות בחצבת בטיסות מקייב לישראל

מעניין איזה סוג של ציבור חי שם.

מזוזה היא מקור להדבקה בכל מחלה מדבקת, כולל וירוס קורונה.
בניגוד לשולחן, ידית דלת, נייר, וכל דבר אחר שנוגעים בו במבנה ציבורי / עסקי - שנוגעים בהם אחת לשנה כמובן !!
בזה ברור שאין סכנה. רק במזוזה.
מה פתאום שנאת הדת. יושרה ואמת פנימית!!

ואני לתומי חשבתי, שמשרד הבריאות פרסם כי :
כמו שנדבקים בשפעת: (שהשתעל או התעטש) נושאות את הנגיף באוויר
לבטח צמד הנאורים שלנו, משתמשים "בשכל בריא" , ולא יוצאים מהבית.
אה רגע, רק בציבור הדתי עושים אפצ'י.
אפשר לחזור לשיגרה.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113

אתה מתכוון שאתה מימין לרשימה המשותפת - כלומר מצביע מרצ - לא צריך להתבייש בזה

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
מה פתאום שנאת הדת. יושרה ואמת פנימית!!

.

כי הזרם הליטאי (כדוגמא) הם ממש אוהבי אתאיסטים ובמיוחד את אלה שאוכלים שפנים (ומתים במלחמות).

נערך לאחרונה ב:

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
אתה מתכוון שאתה מימין לרשימה המשותפת - כלומר מצביע מרצ - לא צריך להתבייש בזה

אם ידעתי שלזהות יהודית היה סיכוי לעבור את אחוז הרשימה, ההיתי מצביע להם. אני ימני קיצוני וגם חילוני אטיאיסט אנטי דתי, אבל לא מצביע לליברמן, כי זה לא תורם כלום לגוש הימין. מבחינתי האדם היחיד שראוי להחליף את ביבי זה בנט, אבל הוא עדיין לא בשל מספיק... אבל, עזוב אותך מפוליטיקה...

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
א - מה הקשר לליטאים?
הוא הפיץ (ויפיץ בכל הזדמנות), שנאה כנגד 'מנשקי מזוזות' (ש/ו מתים במלחמות).

ב - גם על הליטאים אין לי בעיה לענות, אבל זה לא המקום והזמן.

לירן, יש הרבה צוררי היהדות בציבור הרוסי (לא כולם כמובן). והם מצביעי ימין.

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
א

לירן, יש הרבה צוררי היהדות בציבור הרוסי (לא כולם כמובן). והם מצביעי ימין.

אם התכוונת אלי, אז אני לא רוסי. אמא שלי יקית ואבא שלי נולד בטוניס. שניהם ימניים, לפחות היו כאשר עוד חיו... ההורית של אשתי עלו מרוסיה והם מצביעי ליברמן, אם כי לא בדקתי אם זה עדיין כך...

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
לא התכוונתי אליך, כי לא מכיר אותך.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113

אני הטלתי וטו על דיעות פוליטיות בפורום שלי משום ש-90 אחוז מהגולשים פה שמאלנים. שמח לשמוע שיש כאן שמאלני פחות. עדיין, אודיו אצלי הוא דרגה אחת מעל פוליטיקה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
מה אני אגיד, צריך להזהר עם מזוזות.

בוא נראה אם ההבחנה שלי - שהפאניקה בארץ היא בגלל דוסים - נכונה. הם גם צפופים, היגינה על הפנים

אתה מאכזב אותי מיכאל. אבל ממש. אם היית יודע כמה חילוניים נטולי היגיינה יש כאן אז הנה כמה איזכורים.

רוב החילוניים לא שוטפים ידיים לפני אוכל. לעומת זאת, נטילת ידיים בדת היא חובה. וגם האוכל למשל, כולו בריא יותר. אם זה הבשר שנרצח במלח ומבושל היטב. אוכל חי, נדיר ביותר בחברה החרדית. נכון, הם מזיעים יותר משום שהם לובשים ארוך גם בקיץ. גם אתה, אם תלבש את מה שהם לובשים, יהיה לך ריח זיעה. מה לעשות, זה לא שהדם שלהם מסריח - נשבע לך, בדוק מחקרית. חרדי ואתה - אותו דם.

ואתה ניכנס חזק לקטע של המזוזה? אז בוא נלך יותר רחוק. כמה דלתות אתה פותח ביום (מכונית, משרדים, מקומות ציבוריים) ואחר כל יורד על איזה פלאפל טוב בלי לשטוף ידיים?

ואם היית צודק, ואתה לא, אז רוב המחלות היו צריכות להגיע מהחברה החרדית. לא? הרי הם גם מסריחים, גם נוגעים בפויה הזה (מזוזה) וגם, מתפללים יחד. בטח בתי הכנסת מלאים מחלות.

ולכן אקח אותך הכי רחוק שאפשר. דיילים ודיילות אוויר - הם הכי מסוכנים לחברה. שהרי הם לא רק נימצאים במקום צפוף כל הזמן שבו מתחלפים האנשים. הם בנוסף לכף נימצאים קבוע במקום צפוף וסגור ומלא חיידקים. ויותר גרוע מהם? יש ויש, מלצרים באולמות אירועים. זה לא רק צפוף, זה גם כל הזמן לגעת באוכל של אנשים ולא רק - הם גם מגישים את האוכל הזה.

מיכאל. יצא לך רע, וזו לא פעם ראשונה. בדוק את עצמך אחי.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אני הטלתי וטו על דיעות פוליטיות בפורום שלי משום ש-90 אחוז מהגולשים פה שמאלנים. שמח לשמוע שיש כאן שמאלני פחות. עדיין, אודיו אצלי הוא דרגה אחת מעל פוליטיקה.
אני מזהה את תחילתה של ידידות נפלאה בין EB1000 ונמר.......למרות ה-ClassD והתקליטים......אולי רק הטבעונות שלך, EB1000, עלולה לשבש קצת את העניינים.;)

.....ורק שתדע מר EB1000 שנמר היה יועץ אסטרטגי לבר בשרים די משובח באיזור המרכז.....מציע לך לא להרגיז אותו בנושא זה.

נערך לאחרונה ב:

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
רוב החילוניים לא שוטפים ידיים לפני אוכל. לעומת זאת, נטילת ידיים בדת היא חובה. וגם האוכל למשל, כולו בריא יותר. אם זה הבשר שנרצח במלח ומבושל היטב.
.

בתור אחד שכל ילדותו גדל בבית מסורתי עם אבא שהניח תפילין כל יום ונטל ידיים לפני כל ארוחה, אני יכול להבטיח לך שאולי מקור המנהג ליטול ידיים איך שהוא הגיע לשם הגיינה, אין לו שום קשר לכך כיום. קודם כל, נטילת ידיים אצל דתיים לפני הארוחה או לאחר ביקור בשירותים, נעשית לשם המצווה ללא שימוש בסבון. אני ההיתי גם רואה את זה בשירותים בעבודה במשך 7 שנים בהם עבדתי באינטל בקרית גת והיו במחלקה שלי חרדים. הם יוצאים מהשירותים לאחר מס 2 ומסתפקים בשפיכת מים עי אותו הכד שכולם נוגעים בו ללא סבון.

לגבי בשר, עם או ללא מלח או שחיטה כשרה או כיתת יורים, מחקרים הראו שצריכה של מזון מהחי אינה בריאה, שלא לדבר על הצד האכזרי שבכך.

אני במקרה גם היפוכנדר. אני שוטף ידיים בכל הזדמנות, לוקח מעל ל 20 תוספי מזון ליום, נמנע במזון מהחי, פחמימות, וגלוטן. אני אוכל רק ירקות אורגניים ומזון עתיר שומן מהצומח. שותה 250 מ"ל שמנים שונים כמו זית, MCT, אבוקדו, ואוכל הרבה טחינה גולמית עם כפית כמו שאוכלים יוגורט רק כדי להשלים את הקלוריות מהדיאטה הקיצונית הזאת.

נכון, אני לא נהנה מאוכל כלל, יותר סובל ולכן אוכל רק שתי ארוחות ביום.

מניח שיש לך נטפליקס. ממליץ מאד שתצפה בסרט The game changers. אולי גם אתה תחליט לנסות תזונה טבעונית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור