מה אני אגיד, צריך להזהר עם מזוזות.
בוא נראה אם ההבחנה שלי - שהפאניקה בארץ היא בגלל דוסים - נכונה. הם גם צפופים, היגינה על הפנים
אתה מאכזב אותי מיכאל. אבל ממש. אם היית יודע כמה חילוניים נטולי היגיינה יש כאן אז הנה כמה איזכורים.
רוב החילוניים לא שוטפים ידיים לפני אוכל. לעומת זאת, נטילת ידיים בדת היא חובה. וגם האוכל למשל, כולו בריא יותר. אם זה הבשר שנרצח במלח ומבושל היטב. אוכל חי, נדיר ביותר בחברה החרדית. נכון, הם מזיעים יותר משום שהם לובשים ארוך גם בקיץ. גם אתה, אם תלבש את מה שהם לובשים, יהיה לך ריח זיעה. מה לעשות, זה לא שהדם שלהם מסריח - נשבע לך, בדוק מחקרית. חרדי ואתה - אותו דם.
ואתה ניכנס חזק לקטע של המזוזה? אז בוא נלך יותר רחוק. כמה דלתות אתה פותח ביום (מכונית, משרדים, מקומות ציבוריים) ואחר כל יורד על איזה פלאפל טוב בלי לשטוף ידיים?
ואם היית צודק, ואתה לא, אז רוב המחלות היו צריכות להגיע מהחברה החרדית. לא? הרי הם גם מסריחים, גם נוגעים בפויה הזה (מזוזה) וגם, מתפללים יחד. בטח בתי הכנסת מלאים מחלות.
ולכן אקח אותך הכי רחוק שאפשר. דיילים ודיילות אוויר - הם הכי מסוכנים לחברה. שהרי הם לא רק נימצאים במקום צפוף כל הזמן שבו מתחלפים האנשים. הם בנוסף לכף נימצאים קבוע במקום צפוף וסגור ומלא חיידקים. ויותר גרוע מהם? יש ויש, מלצרים באולמות אירועים. זה לא רק צפוף, זה גם כל הזמן לגעת באוכל של אנשים ולא רק - הם גם מגישים את האוכל הזה.
מיכאל. יצא לך רע, וזו לא פעם ראשונה. בדוק את עצמך אחי.