הכל טוב חברים , גם אני משתמש במכשירים הללו אם כי קצת יותר מיושנים , ואפילו שומע השיפור באזניים אצל רן מויאל כשהוא מפעיל פונקציה חדשה ,
רק מה לפני שמדברים איתי על טסלה נטולת נשמה , כל הפרוצדורה הזו מגיעה לעור התוף שמזיז את עצמות השמע ולאחר מכן עוברים דרך עצב השמע למרכז השמיעה במוח ופעולתו הקשה או בלתי אפשרית לחקר , מה עוד שחלים שינויים עם הגיל ,כלומר כל הטכנולוגיה שמתפתחת חדשות לבקרים עם שינויים קטנים ושיפורים מזעריים מגיעים בסופו של דבר למחסום ביולוגי כמעט בלתי אפשרי לחקר או לצפיה במיוחד עם חלוף השנים , ומה עם הרגש שמעוררים הצלילים , איך זה קורה ?
כלומר , לא שאני לא בעד המכשירים הללו ואפילו יש לי זוג , גם אני מודד , אבל אל תשכחו שבהמשך יש עוד משהו שבסך הכל נמדד ע"יי בדיקת שמיעה פרימיטיבי ולא מעבר לזה , והמחסום הביולוגי הוא שיוצר את העדפות וטעם אישי .
זה נכון ולא נכון.
זה נכון שבסופו של יום כל ה-היי טק הזה צריך להפגש עם האוזן וזה בסדר והגיוני והיא אכן, ביחד עם הראש שלך, המחסום האחרון והשופט האולטימטיבי עם כל הכבוד לאלגוריתם או למיקרופון.
זה כמו הפה, בשילוב הראש שלך:
אתה יכול להאכיל אותם במליון כוכבי מישלן אבל בסופו של יום, אם זה לא יהיה לו טעים, הוא יעדיף שניצל בפיתה מפם פם.
העניין הוא קצת שונה, המערכות הללו נותנות לך פרספקטיבה למשהו שהוא נכון במתמטיקה שלו, הכי קרוב למקור שאי פעם תשמע.
ברגע שיש לך עוד אופציה, האוזן שלך, הראש שלך, הפה שלך, יכולים להחליט מה הם מעדיפים:
האם את הסאונד שהוא הכי קרוב שיש למקור, או בעצם סאונד שהוא רחוק מהמקור, עם גרף תדרים שבור אבל סאונד שעושה להם טוב בלב.
שתי בחירות לגיטימיות.
ואתה בפוזיציה, בניגוד לאחרים, שיש לו את שתי האופציות, להקשיב לסאונד שהוא קרוב למקור, לעומת סאונד אחר, שיהדהד, שיהיה מבולגן יותר, עם משמעותית פחות פרטים ובמה פחות מוגדרת.
מרגע זה, כל בחירה שלך היא לגיטימית.
אבל בנינו, אם יש מכשיר שלעולם לא תוותר עליו....מה הוא יהיה?
רן