אני בהחלט מכבד את דעותיהם והצעותיהם של חברי הפורום. אני אפילו נהנה ושמח לשמוע שחובבים יודעים להעריך את האיכויות שיכול לתת קדמגבר פסיבי אם הוא משתלב עם מגבר ההספק. נכון, זה נדיר שזה מתרחש, ומכיוון שאני משתמש בציוד לביקורות, אני מוכרח להגיע לשילוב וורסטילי ואיכותי כמה שיותר בהינתן התקציב.
הבעיה היא שבארץ הקודש אין מבחר רב למוצרים כמו שאני מחפש. כלומר, את החברות מביאים לארץ, אבל לא את הדגמים היקרים. נוכחתי לדעת שהמגבלה הזו דווקא יוצרת פחות בלבול. יש בארץ הקודש מעט מאוד קדמגברים בתצוגה בתקציבים שאני מחפש. שמעתי 6 מהם בינתיים. קשה מאוד לעבור את האיכויות של האודיו ריסרצ' אבסולוטית. כן קיימים קדמגברים שעושים דבר או שניים טוב ממנו והשאר פחות טוב. יוצא שבתוצאה הכללית, רק שניים היו טובים ממנו אבסולוטית על המערכת שלי. כנראה, וזה סביר בהחלט, שבמערכת אחרת המצב יכול להיות שונה לחלוטין או שונה במקצת.
נחזור לעניין הפסיבי.
מכיר כאלה, יצא לי להתנסות איתם - לא בשבילי.
המגבר.
היום הרצנו בחינה נוספת והשוואתית בין ה-avm לנלסון פס 350.5
המסקנות ברורות. ה-avm מתאים יותר למערכת שלי. ארחיב על העניין בהמשך בצורה מסודרת.
זה כבר אומר שהנלסון פס יועמד למכירה. אבל זה לא אומר שה-avm הוא המגבר שאבחר לשמש אותי. נותר לי לשמוע עוד כמה וכמה מגברים שאמורים להגיע אלי במהלך השבוע הבא. הם יושוו אוטומטית ל-avm שמבחינתי הוא הרפרנס למה שאני רוצה. אם אמצא מגבר שיתאים יותר ויכנס לתקציב שלי ואולי אפילו פחות (זו המטרה העקרית) הוא יהיה הבחירה שלי.
הקדמגבר.
כמו המגבר גם הוא יועמד למכירה. אך טרם אמכור אני אמשיך להשוות אותו למועמדים אחרים עד שאחליט כי מצאתי אחד שהוא טוב ממנו אבסולוטית בשילוב המגבר שישודך לו. הסט שישמע כטוב ביותר עבורי הוא זה שיבחר.
אין לי העדפה למגבר דיגיטלי או טרנזיסטורי. העיקר שישמע לפחות כמו ה-avm אם לא טוב יותר. ואם ישמע כמוהו, במחיר שפוי יותר, זו תהיה קכישה מעולה עבורי. אינני מעוניין במגברי מנורות. אני רוצה להפעיל את המגבר היום ובעוד 4 שנים ושישמע אותו הדבר. לא רוצה להחליף מנורות או להתעסק במגבר מלבד הדלקה וכיבוי.
בשבוע הבא ניתן עדכון על עוד מספר מגברים שאני אמור לקבל להאזנה.