"משוגעים לדבר: ממלכת הסאונד הקסומה מתחת לארון הבגדים"

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
אנרגיות שליליות?

אדם בונה עסק במו ידיו במשך עשורים, והורסים לו את העסק והפרנסה בלי ששמעו את מה שבנה?

אגב, המאסטרו השתפן וברח. הוא גיבור בלשלוח הכפשות ולברוח. מהיכרותי, לא ציפיתי ממנו ליותר.

טוב עשה כי אחרת היה חוטף ממני אישית.

מסכים עם כל מילה

אתם רואים בן אדם מבוגר על גבול הפנסיונר , מנסה להתפרנס מבניית רמקולים ישנים ומאילתורים שאף אודיופיל מתחיל לא היה רוכש , וזה אומר בעברית למי שלא הבין שלא מדובר באיזה מליונר , אז אי אפשר להחליק את זה בלי לפורר לו את העסק הקטן הזה , אין גבולות ?

תאמת זה היה ברור כשמש שבפורום של אודיו הי אנד לא ישאירו לאחד כזה מילה , ולכן עם כל הכוונה של פותח השרשור
שיש לו מושג של יום או יומיים בפורומים , הוא היה צריך להבין מראש שיהיו תגובות שליליות וציניות ולדעתי לא היה צריך לפרסם את זה בפורום של אודיופילים מלכתחילה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ראיתי את הסרטון. כמה אהבה יש לבחור הזה הזה. נכון, זה לא ממש מתחרה במערכות יוקרה מפונפנות, אבל מעצם העובדה שהוא פשוט יצירתי, ושם משקל על יכולות סוניות, זה פשוט תענוג לראות.

robo7

אוהב את התחום
מעורבות
86
נקודות
28
מסכים עם כל מילה
....היה צריך להבין מראש שיהיו תגובות שליליות וציניות ולדעתי לא היה צריך לפרסם את זה בפורום של אודיופילים מלכתחילה.
רק כדי להעמיד דברים על דיוקם.

הבחור הצהיר במפורש שיש לו עבודה וזה רק תחביב. אז לא "הורסים את העסק" ו"לא מפוררים את הפרנסה"

הוא ציין שאינו עובד עם תכנה אלא רק לפי האוזן,
זה יפה יצירתי ואומנותי, אבל לא מספיק מקצועי.

יש לא מעט תכנות ליצור קרוס-אובר גם חינמיות, שמי שמכבד את עצמו עובד איתן וחוסך לעצמו
זמן וטעויות.
ואחרי התכנון עושים סש'ן של האזנה לודא שהרמקול נשמע טוב.

(ורד)
R

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא אדם טוב יותר ממך או ממנו. אני עצמאי ומבין כמה זה קשה להיות עצמאי כאן, בטח בימים אלו.

הערות כאלו יכולות לגרום לו מכה אנושה לעסק וכמו שאני מכבד כל עצמאי, אותו עוסק מוזמן להתנהל גם כך, במיוחד גם "כתב האתר".

אה, ועזוב את פיור אקוסטיק בצד. זו חברה שמגלגלת מיליונים שהמנכ"ל קונה בתים ומכוניות.

גם אני הייתי עצמאי (כושל, יש להוסיף ;)), וגם לי יש כבוד לכל מי שמנסה להתפרנס. זה לא סותר את העובדה שמדובר בקוריוז שנמכר כאילו זה תורה מסיני בתחום האודיו. וזה לא. ההצהרות שלו הן שמקוממות קמעה.

לגבי פיור אקוסטיקס, וואלה, שמע, צר לי. אבל כל מי שעושה צחוק מאודיו, מעצבן אותי. צר לי. האם שיחרור הקיטור שלי שווה פגיעה פוטנציאל בפרנסתו של אדם? ברור שלא. אבל בוא. מה הסיכוי שזה פוגע? ככל הנראה נמוך עד לא קיים.

לא עוסק זעיר שכל מכירה של רמקולים הוא יכול לקנות עוד גבינה בסופר או לקנות אופניים לנכד.
הלכת רחוק. אם אתה מכיר אותו ואני לא, קיבלתי. אחרת, שנינו נמצאים בתחומי הפנטזיה.
בוא נסכים שהפעם - לא נסכים.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אל תעליב את המפגרים....

הטיפשים הם היחידים שחושבים שהם
חכמים וצודקים.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
גם אני הייתי עצמאי (כושל, יש להוסיף ;)), וגם לי יש כבוד לכל מי שמנסה להתפרנס. זה לא סותר את העובדה שמדובר בקוריוז שנמכר כאילו זה תורה מסיני בתחום האודיו. וזה לא. ההצהרות שלו הן שמקוממות קמעה.

לגבי פיור אקוסטיקס, וואלה, שמע, צר לי. אבל כל מי שעושה צחוק מאודיו, מעצבן אותי. צר לי. האם שיחרור הקיטור שלי שווה פגיעה פוטנציאל בפרנסתו של אדם? ברור שלא. אבל בוא. מה הסיכוי שזה פוגע? ככל הנראה נמוך עד לא קיים.

הלכת רחוק. אם אתה מכיר אותו ואני לא, קיבלתי. אחרת, שנינו נמצאים בתחומי הפנטזיה.
בוא נסכים שהפעם - לא נסכים.
מצטער לשמוע שנכשלת כעצמאי.

לשאלתך. שמעתי עליו אך אינני מכיר אותו אישית ולא רכשתי ממנו כלום.

נניח שאתה היית במקומו, איך היית מגיב כשהיית קורא את התגובות לפוסט?

בתור אחד שנפל כעצמאי (לא שופט חלילה) היית צריך להיזהר בלשונך כפליים.

הדבר נכון שבעתיים לשפן הקטן שברח. ארמוז בעדינות - הפוסל במומו פוסל. כדאי שיפשפש בסחורה שלו לפני שיפתח את הפה על אחרים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור