זה אחד.כבר הביאו פה את הקליפ הזה לפני כמה חודשים, לפחות פעמיים
זה אחד.
שנית, אמרת קסומה, לדעתי איבדת חצי מהקוראים. או אולי רק אותי.
שלישית, הבחור חלטוריסט וחרטטן. אבל אמן. יופי.
אני אלך להדביק איזה דרייבר מתחת לאסלה ואקרא לזה רמקול עוד מעט. אעדכן עם תמונות.
כפרה, לא אני, הוא.על סמך מה הדבקת לו את הכינוי המכובד "אמן" - על כך שהוא מחבר דרייברים לכל מה שזז,
ועושה את זה כמו כל הצרות שלי?
נמוך מאוד.על סמך מה הדבקת לו את הכינוי המכובד "אמן" - על כך שהוא מחבר דרייברים לכל מה שזז,
נמוך מאוד.
כדאי לכבד עוסק בתחום ולא לבזות את פרנסתו, בטח לאדם שזו פרנסתו כמעט היחידה.
אתה אמור לדעת את זה בתור עצמאי היטב, וחבל שאתה פוגע בפרנסתו של אדם אחר, כי אם נפשפש במרכולתך סביר להניח שנמצא לא מעט הפתעות (ומצאתי, אגב).
ההתנשאות שלך לא מוסיפה לך מאומה. רק גורעת.
יש אמת בדבריך, וככל הנראה אתה אדם טוב יותר מאיתנו. ואני אומר את זה ללא שמץ של ציניות.
ועדין, מעצבן לראות אדם שזו פרנסתו ומבזה את מקצוע האקוסטיקה, בדיוק כמו שמעצבן לראות את PURE ACOUSTICS שהיו מוכרים לפני עשור את החרא שלהם בשקם אלקטריק.
אני לא אדם טוב יותר ממך או ממנו. אני עצמאי ומבין כמה זה קשה להיות עצמאי כאן, בטח בימים אלו.
הערות כאלו יכולות לגרום לו מכה אנושה לעסק וכמו שאני מכבד כל עצמאי, אותו עוסק מוזמן להתנהל גם כך, במיוחד גם "כתב האתר".
אה, ועזוב את פיור אקוסטיק בצד. זו חברה שמגלגלת מיליונים שהמנכ"ל קונה בתים ומכוניות.
לא עוסק זעיר שכל מכירה של רמקולים הוא יכול לקנות עוד גבינה בסופר או לקנות אופניים לנכד.
אתה שמעת את זה? מאיפה אתה יודע איזה סאונד בוקע משם? למה להכפיש?מה הפריע לך במה שכתבתי?
בהיבט של אומנות לא אמרתי מילה רעה. אומנות היא בעיני המתבונן וזה עניין אישי ואין לי כל בעיה עם האמן ומרכולתו.
אבל בהיבט הביצוע נטו, מה לעשות, איכות אין שם. בטח לא מול ציוד ברמות היי פיי סביר. שים לב, היי פיי סביר. אני לא משווה להיי אנד ראשית כי אין מה ושנית ״שלא יגידו״ שזו פלצנות.
אגב, על אותו משקל כל אודיופיל וחובב אודיו או חובב מוזיקה, whatever מצוי יכול לומר שזה מבזה את התחום האודיו כשמשהו שם דרייבר בתוך קופסה מצ׳וקמקת וקורא לעצמו אמן סאונד ומתכנן רמקולים. אז בוא, עשה לי טובה. סאונד זה לא. אומנות, למי שכן, סבבה לגמרי.
כנ"להיו לפניך ויהיו אחריך.
על סמך מה הדבקת לו את הכינוי המכובד "אמן" - על כך שהוא מחבר דרייברים לכל מה שזז,
אל תעליב את המפגרים....אודיופילים מפגרים חושבים שכל מה שקשור בעצם הנקרא רמקול,חייב לספק את תאוותם האודיופילית עלאק.לא מסוגלים לפרגן בשיט.רק שוכחים שרמקול הומצא לפני האודיופיל הממוצע.