רמקולים מקרן קול JBL

איציק 30

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היי לכולם יש לי בעיה השמח לעזרה ברשותי מקרן קול JBL מדגם sb450 כשאני צופה בנטפליס דרך סטרימר של יס יש לי רעשים איומים שיוצאים מהרמקול והסאב יחד גם שאני מחבר מחשב יש בעיה דומה שאני מחבר קונסולות כגון סוני 5 ואקס בוקס אין בעיה הכל עובד רגיל השמח לעזרה תודה.

Juiced

חבר משקיען
מעורבות
358
נקודות
83
איך הכל בדיוק מחובר?

אם הטלוויזיה תומכת ב ARC
אתה יכול לחבר את הסוני, מחשב והיס ל Inputs של הטלוויזיה עצמה ואת ה HDMI שרשום אליו ARC בטלוויזיה לחיבור ה ARC בסאונד בר

sb450-hdmi-inputs-100729270-large.png

איציק 30

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היי תודה שחזרת אליי יש לי ARC בטלויזיה אבל המקרן קול לא תומך בכל מקרה חיברתי בכל דרך אפשרית שיניתי חיבורים החלפתי כאבלים אפילו ניסיתי ללא כאבל hdmi חיברתי בעזרת כאבל אופטי עדיין יש רעש

איציק 30

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
יי תודה שחזרת אליי יש לי ARC בטלויזיה אבל המקרן קול לא תומך בכל מקרה חיברתי בכל דרך אפשרית שיניתי חיבורים החלפתי כאבלים אפילו ניסיתי ללא כאבל hdmi חיברתי בעזרת כאבל אופטי עדיין יש רעש

Juiced

חבר משקיען
מעורבות
358
נקודות
83
יי תודה שחזרת אליי יש לי ARC בטלויזיה אבל המקרן קול לא תומך בכל מקרה חיברתי בכל דרך אפשרית שיניתי חיבורים החלפתי כאבלים אפילו ניסיתי ללא כאבל hdmi חיברתי בעזרת כאבל אופטי עדיין יש רעש
רשמתה שיש לך JBL Cinema SB 450

זה הדגם?

Juiced

חבר משקיען
מעורבות
358
נקודות
83
זה פתאום התחיל לעשות רעש?

איציק 30

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
כן ומה שאני לא עושה אני לא מצליח לפתור את הבעיה ניסיתי הכל פשוט הכל

Juiced

חבר משקיען
מעורבות
358
נקודות
83
כן ומה שאני לא עושה אני לא מצליח לפתור את הבעיה ניסיתי הכל פשוט הכל
זה קורה גם בחיבור בלוטות'?

תנסה שקע חשמל אחר,
חדר אחר.

מפצל חשמל אחר.

גם כבלי חשמל אחרים.

איציק 30

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
ניסיתי כל מה שאמרת למעט המגן ברקים הנסה אוליי זה יעזור

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור