מצ'עמם בפורום, סקר\שאלה פסיכולוגית

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אריה,
זה תירוץ אנשים שמשקיעים בעצמם פיזית
זה אחד בסימפטומים לאהבה עצמית
נרקסיזם, תשומת לב, להיות במרכז.
לשוורצנגר יש חוש הומור מצויין והוא לא מהסס פה ושם גם לצחוק על עצמו, אפשר לזהות את התכונה הזו בסרטים שלו.
את התשובה שהבאתי צריך לייחס לאותו חוש הומור.

אריה

נערך לאחרונה ב:

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
לשוורצנגר יש חוש הומור מצויין והוא לא מהסס פה ושם גם לצחוק על עצמו, אפשר לזהות את התכונה הזו בסרטים שלו.
את התשובה שהבאתי צריך לייחס לאותו חוש הומור.

אריה

אז זה גם וגם:)

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
י
דווקא לספר חלומות על הזיין שלך שלא ממש מעניין נראה לי כן כדרך ארץ, היה יותר מכובד אם היית מדלג על ה״חלום״
החלום שלך מטריד, ולא חושב שרוב האנשים פה שמחים ששיתפת אותנו בו.
מתחשב בשכנים, ברור.
לא רוצה שידפקו לי בדלת בכעס.

טוב, גילוי נאות, הבדיחה הזו היא של סטנדאפיסט אמריקאי ברח לי שמו שראיתי הופעה שלו ב HBO
אני באמת מעריך את הפורטניות שלכם וניסיונכם לכפות פוליטיקל קורקטנס בפורום שרובו מורכב מגברים, יראה המנהל שזה לא מתאים-ימחק, בינתיים חיסכו לי את ההתחסדות שלכם וסליחה אם הפרעתי לכם באמצע הצפיה בפורנו.
ניסיתי בפוסט אחד לשלב שאלה פסיכולוגית של חובבי אודיו ומוזיקה לגבי האם חשוב להם מה אומרים על מה שהם שומעים עם חיי יום יום של אודיופיל ממוצע שכפי שנכתב בכל האתרים הרלוונטים הוא גבר מזדקן יחד עם קריצה לפוסטים על הקולנוע העכשווי שהולך על בטוח ומשעמם כי הבדיחה מזכירה משהו שרואים אצל טרנטינו למשל.

נערך לאחרונה ב:

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
כשאתה מצטט את לואי CK בעיברית זה לא נשמע טוב.
אני לא "פוריטני", הבדיחה שלך פשוט לא עבדה טוב.
תמשיך לנסות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור