מצ'עמם בפורום, סקר\שאלה פסיכולוגית

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
בהנחה שאתם גרים בבניה רוויה ולא בבית פרטי, האם בשעות השקט שאתם שמים ווליום "בריא" אתם חושבים מה יחשבו השכנים על המוזיקה שאתם שומעים ?
הצעות:
א. אני שם ז** על מה שהשכנים חושבים.
ב. כן.
ג. אחי, עישנתי\ שתיתי כמה צ'ייסרים אני אוהב אותך.
ד. כל תשובה אחרת תתקבל בברכה.

זה עלה לי לאחר חלום מוזר בלילה האחרון שראיתי את עצמי מחזיק את הזין שלי בידי ומולי עומד אבא שלי עם מראה עייף ושיער מלבין ופתאום התעוררתי וראיתי שאני משתין בכיור של האמבטיה ומסתכל בראי.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
אני מבין ששאלתך קפצה אחר איזה lsd..:)
למזלי - אין שכנים ששומעים הדירה די מהודדת ואין קיר משותף.
וקראתי איזה דבר לא מזמן:
השכנים שלי נהנים מהמוזיקה טובה באים הם רוצים או לא... :)

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני מבין ששאלתך קפצה אחר איזה lsd..:)
למזלי - אין שכנים ששומעים הדירה די מהודדת ואין קיר משותף.
וקראתי איזה דבר לא מזמן:
השכנים שלי נהנים מהמוזיקה טובה באים הם רוצים או לא... :)
אם הוא היה אחרי אסיד היו לו כבר כל התשובות, לדעתי יש פה תערובת לא נכונה של ציפרלקס עם ג׳וינט והקססה נגמרה לפני הזמן...

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
תגובות חלשות (בינתיים), לפני שאתם מתלוננים על רדידות הקולנוע בימים אלה תעריכו את התסריט (לא במובן של אוכל סרט) שהגשתי לאתר היבשושי כמעה בזמן האחרון.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מראש אני לא שומע חזק, וכן אני חושב על השכנים, אבל גם על האוזנים שלי.
לפעמים השכנים פוגשים אותי בחדר המדרגות ושואלים: מה שמעת אתמול, זה היה נהדר - מסתבר שיש להם טעם טוב :)

למה

חבר משקיען
מעורבות
826
נקודות
113
התשובה שלי לחלום המוזר שלך ניחרצת: אישפוז בכפייה בפרדסייה,שער-מנשה,עברבנעל (בחר את הקרוב למקום מגוריך),כי אתה מתחיל לסכן את שלום הציבור.:p ועכשיו לענייני השאלון: התשובה שלי א. כל עוד אישתי והבנות לא מתלוננות הכל בסדר. היום היחידי,שאני מתחשב ברגשות השכנים,- הוא יום כיפור.;)

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
חדר מבודד, לא מפריע גם בעוצמה גבוהה אחרי חצות לא לדיירי הבית ולא לשכנים.
לא הייתי מצליח להנות אם הייתי יודע שאני מפריע למישהו.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
אני גר (בשכירות) בבניין 3 קומות שנבנה לפני 30 או אולי יותר שנים, השכנים רובם ככולם בני 60+ (כולל אותי 67).
בעבר (כשהמערכת הייתה בסלון) הם שמעו, נהנו אף פרגנו.
היום (המערכת בחדר יעודי, מטופל אקוסטית) הם בקושי שומעים אם בכלל, בשעות "האסורות", למרות שאני יכול להגביר ובכיף, לא תהיה שום תלונה (אולי להפך), אולם בכל זאת אני לא "מתפרע בשעות האסורות", האמת, אני מתפרע לעתים די רחוקות, כך שאין לי שום הפרעות, לא מצד השכנים ולא משום צד אחר.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
נא לקרוא היטב את השאלה. לא מדובר בעוצמה אלא בסוג המוזיקה שאולי לא הייתם רוצים שהשכנים יחשבו "מה זה ה**** הזה שהוא שומע ! לכן השאלה היא פסיכולוגית ולא של דרך ארץ.

התשובה שלי לחלום המוזר שלך ניחרצת: אישפוז בכפייה בפרדסייה,שער-מנשה,עברבנעל (בחר את הקרוב למקום מגוריך),כי אתה מתחיל לסכן את שלום הציבור.:p ועכשיו לענייני השאלון: התשובה שלי א. כל עוד אישתי והבנות לא מתלוננות הכל בסדר. היום היחידי,שאני מתחשב ברגשות השכנים,- הוא יום כיפור.;)

נראה שאתה מבין היטב בנושא, מניסיון ?

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
נא לקרוא היטב את השאלה. לא מדובר בעוצמה אלא בסוג המוזיקה שאולי לא הייתם רוצים שהשכנים יחשבו "מה זה ה**** הזה שהוא שומע ! לכן השאלה היא פסיכולוגית ולא של דרך ארץ.

נראה שאתה מבין היטב בנושא, מניסיון ?

דווקא לספר חלומות על הזיין שלך שלא ממש מעניין נראה לי כן כדרך ארץ, היה יותר מכובד אם היית מדלג על ה״חלום״

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
918
נקודות
113
טוב אני אספר משהו ..
היום אני כבר בן 47 לפני 20 שנה היו לי בחדר
כמה רסיוורים של קולנוע בתי ואף אחד של סטראו
וגם הרבה רמקולים בחדר אגב זה לא זוג אחד
וגם נגן CD ואת כל הג'נק הזה קניתי מבסט ביי
אני גר בבניין של 4 דירים והיו לי מתחת זוג מבוגרים ז'ל
אבל שכנים טובים ואני הייתי שומע בפול ווליום מוזיקת
טרנס ומזרחית דיקאון של אז וזה היה מאוד מפריע לשכנים
ולא דופק חשבון והשכנה הייתה דופקת מתחת עם מקל
וגם זה היה גורם גם בעיות עם ההורים שלי והשכנים
וגם לא הייתי מתנהג יפה לשכנים שבאים ואומרים לי תנמיך
והיום אני מרגיש נקיפות מצפון על ההתנהגות שלי אז לשכנים שלי
והיום כבר התבגרתי מאוד כבר אין לי ציוד קולנוע בתי והחדר לא
מלא רמקולים והיום אני שומע בשקט ולא חזק כי ככה אני נהנה
ממוזיקה

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
ן ופתאום התעוררתי וראיתי שאני משתין בכיור של האמבטיה ומסתכל בראי.

מה הגובה שלך?

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
לא קשור אבל נחמד, אם זו הרמה - וזה אמיתי:
בראיון נשאל שוורצנגר מתי החליט שהוא רוצה לפתח את הגוף שלו. ענה שכשהיה בן 16 עמד עירום מול הראי וראה שאין פרופורציות בין ה ז׳ שלו לבין הזרועות. אז החליט להתאמן ולפתח את הזרועות...

אריה

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
בהנחה שאתם גרים בבניה רוויה ולא בבית פרטי, האם בשעות השקט שאתם שמים ווליום "בריא" אתם חושבים מה יחשבו השכנים על המוזיקה שאתם שומעים ?
הצעות:
א. אני שם ז** על מה שהשכנים חושבים.
ב. כן.
ג. אחי, עישנתי\ שתיתי כמה צ'ייסרים אני אוהב אותך.
ד. כל תשובה אחרת תתקבל בברכה.

זה עלה לי לאחר חלום מוזר בלילה האחרון שראיתי את עצמי מחזיק את הזין שלי בידי ומולי עומד אבא שלי עם מראה עייף ושיער מלבין ופתאום התעוררתי וראיתי שאני משתין בכיור של האמבטיה ומסתכל בראי.

פרוש החלום: אתה פוחד מהזיקנה
וגם מהזיקפה .

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
החלום שלך מטריד, ולא חושב שרוב האנשים פה שמחים ששיתפת אותנו בו.
מתחשב בשכנים, ברור.
לא רוצה שידפקו לי בדלת בכעס.

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
חדר מבודד, לא מפריע גם בעוצמה גבוהה אחרי חצות לא לדיירי הבית ולא לשכנים.
לא הייתי מצליח להנות אם הייתי יודע שאני מפריע למישהו.

נכון, קשה להינות ככה. אלא אם זה מפריע לשכן שלי שעושה מסיבות קריוקי מטורפות עד 11 בלילה פעם בכמה זמן. במקרה הזה זו נקמה מתוקה.
אבל למה אתה מתכוון רונן בחדר מבודד היטב? ממ"ד? כי אחרת זה להשקיע המון כסף בלבודד חדר כמו שצריך על מנת שאף אחד לא ישמע כלום גם בווליום גבוה בשעות הקטנות של הלילה.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
נכון, קשה להינות ככה. אלא אם זה מפריע לשכן שלי שעושה מסיבות קריוקי מטורפות עד 11 בלילה פעם בכמה זמן. במקרה הזה זו נקמה מתוקה.
אבל למה אתה מתכוון רונן בחדר מבודד היטב? ממ"ד? כי אחרת זה להשקיע המון כסף בלבודד חדר כמו שצריך על מנת שאף אחד לא ישמע כלום גם בווליום גבוה בשעות הקטנות של הלילה.
עד 23 בלילה החוק מאפשר חוצמזה שקריוקי זזו מכת מדינה שצריך לאסור בחוק.
הדירה מתוכננת ככה שהיכן שנמצא אצל השכנים המטבח אצלי זה החדר מוסיקה. הוא רחוק ומנותק משאר מהחדרים בדירה שלי וגם מאלו של השכנים.
בבית הבא מקווה שיהיה מרתף :)

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
אריה,
זה תירוץ אנשים שמשקיעים בעצמם פיזית
זה אחד בסימפטומים לאהבה עצמית
נרקסיזם, תשומת לב, להיות במרכז.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
תקנות למניעת מפגעים (מניעת רעש) קובעות כי בשעות מסוימות אין להרעיש באמצעות קולות (טלוויזיה, רדיו, שירה, נגינה, צעקות, רמקול וכד'), זיקוקים, נפצים, מזגנים, מדחסים וחבטת שטיחים ומזרונים, בין השעות 14:00 ל-16:00 ובין השעות 23:00 ל-07:00 למחרת. אני שומר חוק ולא מקשיב בשעות אילו :p.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור