אוהד11
צוות האתר
- מעורבות
- 250
- נקודות
- 63
שלום
קראתי קצת נתוניםאבל רוצה גם לקבל עצה מקומית ממי שבאמת מבין בזה, אני לא..
עד השנה האחרונה לא ממש התייחסתי למצלמה בסמרטפון. סחבתי איתי בד"כ מצלמת רפלקס דיגיטלית.
לאחרונה, מוצא עצמי מצלם יותר ויותר בפלאפון.
אני מצלם בעיקר הרבה פנורמות, הרבה וידאו, איכות הקלטת הקול בוידאו חשובה לי וכמובן איכות התמונה וגם איכות הסלואו מושן.
איכות הזום גם חשובה.
אם יש אפשרות לעשות זום בפנורמה, זה יכול לעזור מאוד. באייפון לדעתי אין.
אני רוצה להרים את הרף של הסמרטפון ולנסות להגיע למצב שאוכל להדפיס את החומרים שאני מצלם בסמרטפון, הדפסות בגודל גדול ככל האפשר ושהוידאו יראה טוב במסך גדול או בהקרנה.
אלו שני הפלאפונים שנראים לי כאופציה, אבל פתוח לשמוע אם יש משהו נוסף
אני מאוד רגיל לאייפון ופחות בא לי אנדרואיד, אבל אם הפער מאוד משמעותי לטובת אנדרואיד, אולי אתפשר.. האם למצלמה של סמסונג יתרון משמעותי ואם כן באיזה היבטים.
חוץ מהמצלמה, שאר הפונקציות לא מעניינות אותי , זה הרבה מעבר למה שאני משתמש וצריך..
תודה
קראתי קצת נתוניםאבל רוצה גם לקבל עצה מקומית ממי שבאמת מבין בזה, אני לא..
עד השנה האחרונה לא ממש התייחסתי למצלמה בסמרטפון. סחבתי איתי בד"כ מצלמת רפלקס דיגיטלית.
לאחרונה, מוצא עצמי מצלם יותר ויותר בפלאפון.
אני מצלם בעיקר הרבה פנורמות, הרבה וידאו, איכות הקלטת הקול בוידאו חשובה לי וכמובן איכות התמונה וגם איכות הסלואו מושן.
איכות הזום גם חשובה.
אם יש אפשרות לעשות זום בפנורמה, זה יכול לעזור מאוד. באייפון לדעתי אין.
אני רוצה להרים את הרף של הסמרטפון ולנסות להגיע למצב שאוכל להדפיס את החומרים שאני מצלם בסמרטפון, הדפסות בגודל גדול ככל האפשר ושהוידאו יראה טוב במסך גדול או בהקרנה.
אלו שני הפלאפונים שנראים לי כאופציה, אבל פתוח לשמוע אם יש משהו נוסף
אני מאוד רגיל לאייפון ופחות בא לי אנדרואיד, אבל אם הפער מאוד משמעותי לטובת אנדרואיד, אולי אתפשר.. האם למצלמה של סמסונג יתרון משמעותי ואם כן באיזה היבטים.
חוץ מהמצלמה, שאר הפונקציות לא מעניינות אותי , זה הרבה מעבר למה שאני משתמש וצריך..
תודה