יש להם את כבלי ה USB מהטובים שיש.היה לי כבל USB אדום שלהם לפני 10 שנים. חביב מינוס. יותר טוב מכבל מדפסת. התקלקל אחרי כמה חודשים. שווה $100? בלחץ. רלוונטי אליך? כנראה שלא מאד. אם כך קבל התנצלות כנה.
אחת החברות הטובות בעולם, עם יחדת מחקר ופיתוח מהמשמעותיות בתחום.תודה על התשובות חברים. מבין שהכבילה שנויה במחלקות, אם ככה נשים כרגע בצד..
צחי, קצת נתפסתי על המפצל כרגע כי מעטים (מאוד) המפצלים בארץ ללא פילטרים ועם שקעים אירופיים שאותם אני נוטה להעדיף ומעטים יותר המפצלים האירופיים במחיר שהוא מוצע. אם למישהו יש מושג לגבי הטיב של המפצל אשמח לדעת, אם יש אלטרנטיבות דומות אשמח שתספרו עליהם.
תודה על התשובות חברים. מבין שהכבילה שנויה במחלקות, אם ככה נשים כרגע בצד..
צחי, קצת נתפסתי על המפצל כרגע כי מעטים (מאוד) המפצלים בארץ ללא פילטרים ועם שקעים אירופיים שאותם אני נוטה להעדיף ומעטים יותר המפצלים האירופיים במחיר שהוא מוצע. אם למישהו יש מושג לגבי הטיב של המפצל אשמח לדעת, אם יש אלטרנטיבות דומות אשמח שתספרו עליהם.
שים קישור למפצל המדובר !תודה על התשובות חברים. מבין שהכבילה שנויה במחלקות, אם ככה נשים כרגע בצד..
בגדול החברה משתמשת באותה טכנולוגיה של ליפוף הפלוס והמינוס על האדמה. ההבדלים ברמות זה סוג החומר.
ליפוף מהסוג הזה יוצר קיבוליות שמפלטרת וביחד עם זה קצת חותחת בקצוות.
מה שכן לדעתי גם קצת חונקת הסאונד.
הכבלים שלהם זה סוג של תרופה לרמקול צווחני אבל עם תופעות לוואי.
בכבלים חשמל וכולי, אין כל-כך משמעות להתרשמות של מישהו אחר. צריך לחבר לסט-אפ שלך ולבדוק איך נשמע.שלום לכולם,
מתעניין במפצל EU Matrix2. אשמח אם מי שיש לנו ניסיון עם המוצר יכל לחוות את דעתו.
בנוסף, מתעניין באופן כללי לגבי תקעים וכבילה של החברה ברמת כניסה עד בינונית, גם כאן לא מצאתי ממש מידע ואשמח לשמוע רשמים שלכם.
אוקי סבבה אז טעיתי באופן שהם מלפפים מקבל .סליחה צחי, אבל עם כל הכבוד, אני חושש שאתה מטעה כאן אנשים
לא מלפפים את הפלוס והמינוס על האדמה, הם מלופפים על גיד שטוח שאינו מוליך שעובר במרכז הכבל.
האדמה עוברת במקום אחר בכבל בכלל מחוץ למעטפת הפולימרית שהפלוס והמינוס נתונים בה בנפרד. זה בכל הכבלים השטוחים שלהם כולל הכסף, הנחושת והדגם כניסה הכחול.
https://www.wireworldcable.com/images/effpath_power.jpg?crc=139366429
הכבלים שלהם בנויים באופן שהם בנויים כולל הליפוף כולל המעטפות הפנימיות וכולי כדי לספוג רעשים חיצוניים ולחסום הפרעות חיצוניות כגון תדרי rf השראות חשמליות וכולי והם אכן עושים זאת, בתלות באורך הכבל ובתנאים נוספים.
כל חברות הכבלים הרציניות מתכננות את הכבלים כדי לחסום ולסנן רעשים רעשים חיצוניים באמצעות חומרי הכבל והארכיטקטורה שלו.
חוץ מזה יש להם את האופי שלהם כמו לכל כבל, או שמתאים לסט-אפ שלך או שלא. לא חותכים שום קצוות. כבלי כסף שלהם מפחידים בפירוט.
חוץ מזה הכל אחלה