חוסר הבנה+ידע
זה לא קצת חוסר הבנה/ידע/ניסיון להגיד על מוצרים כגון:"קונרד ג'ונסון" "מרידיאן" "סונס פאבר" שהם לא מוצרי קצה - או להוסיף את המילה "לדעתי"/"בעיני"... זה רציני?
בכל אופן,על איזה מקום ניטראלי או אמצע הדרך אתה מדבר?
ומה יהיו המאפיינים של אותו מפגש?
ומהיכן יבוא הציוד להדגמה?
אכן חוסר הבנה בציוד קצה- ניים אודיו/ספנדור/לין/איזוטריק/זינגלי/אודיו נוט ועוד ועוד-רק שלא מיוצגים ע"י טרמולו....בוא נשאיר את חלוקת הציונים מאחור(N)
מקום ניטרלי באמצע הדרך- יכול ליהיות באולם הרצאות של מלון זה או אחר/בית של אחד החברים, עב"ס קפה רץ ועוגה.
הציוד יובא למקום אחר כבוד ע"י מי שיהיה מעוניין לקדמו מול פורום מכובד כשלנו. ובכלל מדוע הכל צריך ליהיות מבוסס ציוד? אני לא מגיע למפגש על מנת לשמוע ציוד שונה משלי-אין לי צורך בכך
אני רוצה להעשיר את ידיעותי בתחום ולשמוע אנשי מקצוע גם ברמת ההרצאה הוורבלית ללא הדגמה של "ציוד קצה" ,אני רוצה לפגוש את רעיי מעבר למקלדת ולהחליף חוויות ורעיונות-המלצות מחבר שוות לעין ערוך מהשמעה בת חצי שעה באולם של יבואן זה או אחר...אני גם מציע גם כי כל חבר ישתתף בעלות אירגון ערב/ואחהצ שכזה .
לגבי נושאי תוכן למפגש שכזה להלן מספר רעיונות:
1. אקוסטיקה והשפעתה האמיתית על איכות השמע :הסברים-רעיונות-פתרונות וכלים
2.המיתוס מאחורי הגברת המנורות
3.צליל אנגלי-מציאות או דמיון?
4.התפתחות האנאלוג בעידן הדיגיטלי- יצרנים-מחקרים-מסקנות
5.איטליה-מעצמת אודיו?-הצגה של מוצרי היי אנד מארץ המגף
6.רמקולים דינמיים לעומת רמקולי שופר-הקייים הבדל מהותי?
7. רוצה עוד?!
בכלל אני חושב כי במידה ואנו רוצים למצב את הפורום הזה מעל האחרים הרצים ברשת,אנו צריכים לפעול אחרת ולהשקיע גם קצת כסף..ימי עיון שכאלה,לדעתי, צריכים ליהיות באג'נדה השנתית של מנהלי הפורום ובתכיפות רבעונית לפחות!
אני חושב גם כי עלינו ליהיות זכאים להנחות אצל היבואנים השונים ככח קנייה מרוכז ויש לפעול לשם כך.
מדובר בתחביב לא זול לחלוטין ואם נדע למצבו באופן הראוי נוכל גם להפוך לכח מוביל בכל התחומים.