מפגש אודיו ראשון של חברי האתר! יום שישי הקרוב ב-"טרמולו"

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
זה לא קצת חוסר הבנה/ידע/ניסיון להגיד על מוצרים כגון:"קונרד ג'ונסון" "מרידיאן" "סונס פאבר" שהם לא מוצרי קצה - או להוסיף את המילה "לדעתי"/"בעיני"... זה רציני?

בכל אופן,על איזה מקום ניטראלי או אמצע הדרך אתה מדבר?
ומה יהיו המאפיינים של אותו מפגש?
ומהיכן יבוא הציוד להדגמה?

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
163
נקודות
43
חוסר הבנה+ידע

זה לא קצת חוסר הבנה/ידע/ניסיון להגיד על מוצרים כגון:"קונרד ג'ונסון" "מרידיאן" "סונס פאבר" שהם לא מוצרי קצה - או להוסיף את המילה "לדעתי"/"בעיני"... זה רציני?

בכל אופן,על איזה מקום ניטראלי או אמצע הדרך אתה מדבר?
ומה יהיו המאפיינים של אותו מפגש?
ומהיכן יבוא הציוד להדגמה?

אכן חוסר הבנה בציוד קצה- ניים אודיו/ספנדור/לין/איזוטריק/זינגלי/אודיו נוט ועוד ועוד-רק שלא מיוצגים ע"י טרמולו....בוא נשאיר את חלוקת הציונים מאחור(N)
מקום ניטרלי באמצע הדרך- יכול ליהיות באולם הרצאות של מלון זה או אחר/בית של אחד החברים, עב"ס קפה רץ ועוגה.
הציוד יובא למקום אחר כבוד ע"י מי שיהיה מעוניין לקדמו מול פורום מכובד כשלנו. ובכלל מדוע הכל צריך ליהיות מבוסס ציוד? אני לא מגיע למפגש על מנת לשמוע ציוד שונה משלי-אין לי צורך בכך:D אני רוצה להעשיר את ידיעותי בתחום ולשמוע אנשי מקצוע גם ברמת ההרצאה הוורבלית ללא הדגמה של "ציוד קצה" ,אני רוצה לפגוש את רעיי מעבר למקלדת ולהחליף חוויות ורעיונות-המלצות מחבר שוות לעין ערוך מהשמעה בת חצי שעה באולם של יבואן זה או אחר...אני גם מציע גם כי כל חבר ישתתף בעלות אירגון ערב/ואחהצ שכזה .
לגבי נושאי תוכן למפגש שכזה להלן מספר רעיונות:
1. אקוסטיקה והשפעתה האמיתית על איכות השמע :הסברים-רעיונות-פתרונות וכלים
2.המיתוס מאחורי הגברת המנורות
3.צליל אנגלי-מציאות או דמיון?
4.התפתחות האנאלוג בעידן הדיגיטלי- יצרנים-מחקרים-מסקנות
5.איטליה-מעצמת אודיו?-הצגה של מוצרי היי אנד מארץ המגף
6.רמקולים דינמיים לעומת רמקולי שופר-הקייים הבדל מהותי?
7. רוצה עוד?!
בכלל אני חושב כי במידה ואנו רוצים למצב את הפורום הזה מעל האחרים הרצים ברשת,אנו צריכים לפעול אחרת ולהשקיע גם קצת כסף..ימי עיון שכאלה,לדעתי, צריכים ליהיות באג'נדה השנתית של מנהלי הפורום ובתכיפות רבעונית לפחות!
אני חושב גם כי עלינו ליהיות זכאים להנחות אצל היבואנים השונים ככח קנייה מרוכז ויש לפעול לשם כך.
מדובר בתחביב לא זול לחלוטין ואם נדע למצבו באופן הראוי נוכל גם להפוך לכח מוביל בכל התחומים.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מקום ניטרלי באמצע הדרך- יכול ליהיות באולם הרצאות של מלון זה או אחר/בית של אחד החברים, עב"ס קפה רץ ועוגה.

מי ישלם על האולם? אתה מוכן להיות הראשון שיארח בבית?

הציוד יובא למקום אחר כבוד ע"י מי שיהיה מעוניין לקדמו מול פורום מכובד כשלנו. ובכלל מדוע הכל צריך ליהיות מבוסס ציוד? אני לא מגיע למפגש על מנת לשמוע ציוד שונה משלי-אין לי צורך בכך:D

לדעתי, יענין את החברים, גם ואולי בעיקר להאזין לציוד high end, שבד"כ אינו נגיש לרובם.

אני רוצה להעשיר את ידיעותי בתחום ולשמוע אנשי מקצוע גם ברמת ההרצאה הוורבלית ללא הדגמה של "ציוד קצה" ,אני רוצה לפגוש את רעיי מעבר למקלדת ולהחליף חוויות ורעיונות-המלצות מחבר שוות לעין ערוך מהשמעה בת חצי שעה באולם של יבואן זה או אחר...אני גם מציע גם כי כל חבר ישתתף בעלות אירגון ערב/ואחהצ שכזה.

למה לשלם עבור אולם/כיבוד/מרצה אם מישהו אחר ממנף את זה עבורינו?
כל יבואן/חנות שיצו לארח חברי פורום ויוכלו להציע הדגמות מענינות, הרצאה, כיבוד ומבצעים מיוחדים לאותו אירוע, יתקבלו בברכה.

לגבי נושאי תוכן למפגש שכזה להלן מספר רעיונות:
1. אקוסטיקה והשפעתה האמיתית על איכות השמע :הסברים-רעיונות-פתרונות וכלים
2.המיתוס מאחורי הגברת המנורות
3.צליל אנגלי-מציאות או דמיון?
4.התפתחות האנאלוג בעידן הדיגיטלי- יצרנים-מחקרים-מסקנות
5.איטליה-מעצמת אודיו?-הצגה של מוצרי היי אנד מארץ המגף
6.רמקולים דינמיים לעומת רמקולי שופר-הקייים הבדל מהותי?
7. רוצה עוד?!

מי יעביר את זה?

נערך לאחרונה ב:

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
163
נקודות
43
בין השורות

אני גם מציע גם כי כל חבר ישתתף בעלות אירגון ערב/ואחהצ שכזה .

הייתי שמח ליהיות הראשון שיארח את כולם ברם אין באפשרותי לדחוס הרבה אנשים לדירה ממוצעת...
צר לי שהמסר שלי לא הובן ויצר המשכיות חיובית.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני גם מציע גם כי כל חבר ישתתף בעלות אירגון ערב/ואחהצ שכזה .

הייתי שמח ליהיות הראשון שיארח את כולם ברם אין באפשרותי לדחוס הרבה אנשים לדירה ממוצעת...
צר לי שהמסר שלי לא הובן ויצר המשכיות חיובית.

דיטון66,

רובינו גרים בדירות, שאינן יכולות להכיל כמה עשרות חברי פורום. למי שיש ילדים, הבעיה חמורה יותר.
לדעתי, אין פסול שגוף מסחרי ממנף אירוע, כל עוד הוא לא קובע את סדר היום ולא מתערב בתכנים. אם גוף מסחרי מרוויח ואנחנו לא חסרים...זה לא מפריע לי, אם חבר פורום יהיה מעוניין לרכוש פלאזמה "42 של פיוניר והוא יקבל (לדוגמה) 2,000 ש"ח הנחה, או קונצ'רטינו של סונוס פאבר ב- 3,500 ש"ח הנחה, גם זה בסדר, כל עוד זה לא מפריע לאירוע.

נערך לאחרונה ב:

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
לא מבין את כל הפרנויה שיש לאנשים מסוחרי אודיו
מה קרה? הם יעשו גולו גולו בעיניים ונפשם הרגישה של הנמצאים תתהפנט לשימוש בלתי מבוקר בכרטיס האשראי?
כל התחום של אודיופליה בארץ לא היה קיים ללא סוחרים יעודיים לעניין. רוב האנשים כאן אין אפשרות להקשיב למערכות מושקעות בצורה כזו או אחרת ללא הסוחרים.
אז אם סוחר נותן מזמנו ואת המקום בשביל ארוע כזה -לא נותר לך 66 אלא להגיד תודה. ואם סוחר כזה או אחר מאפשר לך להתרשם ממערכת בשני חדרים אקוסטים שונים- כל שנותר לך זה לומר תודה. כי במציאות לרבים אין טיפול אקוסטי יעודי ולא מבינים בזה כלום, חוץ מלהגיד לשים וילון שטיח והמתפרעים יודעים לומר "אורנים".

אני לא רוכש כבר כמה שנים ציוד מסוחרים כאן (מכל מיני סיבות שאינן קשורות בהם או במקצועיותם)-למרות זאת , כולנו תלויים בהם, אחרת לא היה כאן שום פורום ושום אודיופיליה.
אני מקווה שהסמינר הזה יצא לדרך, ושיגרום למישהו שנוכח ונדלק על ציוד מסויים, להוציא את כספו באותו מקום , וכמה שיותר הרבה.

נערך לאחרונה ב:

Erez

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
צריך כמה חדשים למפגש הזה....למה רק מי שקרוב לצלחת...:)

אני מציע את עצמי בתור חדש ! מה יש ? :D

אני צמא ללמוד אז תנו לי צאנס !

בתודה מראש (ורד)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בוודאי שמקבלים בשמחה חברים חדשים (ורד)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,096
נקודות
113
ליאור,
לרישום הבא כדאי אולי שהמערכת תשלך email המאשר ביצוע הפעולה
עד עכשיו למרות שנרשמתי ביום הראשון של ההודעה אין לי מושג האם הפעולה נקלטה במערכת - אשמח לקבל אישור על כך

בנוסף רציתי לומר לחברים שחוששים מביצוע מפגשים אצל סוחרים ויבואנים.
לא רק שאין פסול בעריכת מפגשים אצל יבואנים וסוחרים אלה יש כאן מספר יתרונות בעניין: החשפות לציוד שאינו מוכר, אקוסטיקה שונה מחדרי סלון ממוצעים החלפת ידע ודעות ודברים נוספים מעבר למה שזמין לרובנו ביום יום.

כפי שdiz1 אמר - "לא מבין את כל הפרנויה שיש לאנשים מסוחרי אודיו
מה קרה? הם יעשו גולו גולו בעיניים ונפשם הרגישה של הנמצאים תתהפנט לשימוש בלתי מבוקר בכרטיס האשראי?"

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מצטרף למחזקים את המארגנים על היוזמה הברוכה. גם לדעתי אין כל בעיה עם המתכונת המתוכננת, ההפך שאפו למארח.

יונתן טל

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור,
האם אפשר לפרסם מפה יותר טובה, המפה הזאת לא אומרת לי כלום?

לנוחיותכם הוספתי מפה מפורטת יותר עם דרכי הגעה מכביש החוף.

לפני המפגש חברי הפורום יתארחו במסעדת "עלי הגפן" הסמוכה לאולם התצוגה, המסעדה מגישה מאכלים ביתיים מיוחדים (לא צריך להביא קפה וסנדוויצ'ים :))

לכל שאלה על המפגש, או הוראות הגעה, אתם מוזמנים לפנות אלינו (אני הבן של חנן אגב).
בברכה,

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
לנוחיותכם הוספתי מפה מפורטת יותר עם דרכי הגעה מכביש החוף.

לפני המפגש חברי הפורום יתארחו במסעדת "עלי הגפן" הסמוכה לאולם התצוגה, המסעדה מגישה מאכלים ביתיים מיוחדים (לא צריך להביא קפה וסנדוויצ'ים :))

איזה מלך (ורד)

תומר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כל הכבוד יונתן.(Y)

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
להיכן הוספת את המפה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
נראה לי שהמפה עודכנה בקישור שבהודעה הראשונה בשרשור.

Erez

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
נרשמתי.......אים לא יסתדר העניין,

מישהו מוכר את המקום שלו ? 100? 200? יורו ? ירוק ?

מגיע מכיוון דרום-קרית גת,אין שום בעיה לאסוף בדרך,הוצאות דלק,שמן,מים,בלאי צמיגים....און דה האוס !

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
מה אפשר לבקש יותר מזה

,

אחלה! (Y)

עכשיו צריך רק מוזיקה טובה וסאונד לא פחות ממצוין...וזה הולך להיות אחד המפגשים היותר טובים שהיו.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
היווני מגיע גם!

אלדר1

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לשמי כל הכבוד

ולכל אלו החושבים שמר משיח מחכח את ידיו בציפיה להכנסות אדירות ממפגש הפורום פשוט לא מכיר את שמי משיח , ההכנסות באם יהיו ממפש זה לא מענינות לו את הביצה השמאלית, ולכל הטוענים שקונרד מרידיאן וסונוס לא מענינים הלואי עלי ולו היו נותנים לי לבחור רק משם לא היו לי תלונות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור