מפגש אודיו ראשון של חברי האתר! יום שישי הקרוב ב-"טרמולו"

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אנו שמחים להודיע על מפגש אודיו ראשון של חברי הפורום!

נשמח לפגוש ולהכיר את החברים מאחורי הכינויים :cool:

תוכנית המפגש תכלול הרצאה של שמי משיח, הדגמות ציוד אודיו מתוצרת קונרד ג'ונסון, מרידיאן, סונוס פאבר (גווארינארי) והפתעות נוספות.
ולא נשכח כמובן כיבוד ושתיה (ורד)

המפגש יתקיים ביום שישי 21/12/2007 , שעה 11:00 בחנות "טרמולו" בחיפה.
כתובת: רחוב צ'רניחובסקי 35, כרמל צרפתי, חיפה.

כיצד להגיע? מפה

שימו לב, מספר המקומות מוגבל ועומד על כ-20 איש בלבד (ללא בנות/בני זוג)!

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום חברים,

אנו שמחים לבשר על חלום ווירטואלי שהפך למציאות- מפגש חברים ראשון, שיתקיים בבית העסק "טרמולו" בחיפה.

לו"ז:

11:00-11:30: התכנסות
11:50- 11:30: הרצאה קצרה על אקוסטיקה- תועבר ע"י שמי משיח (יועץ אקוסטיקה בכיר ואחד מבעלי בית העסק)
12:00-12:30: הדגמה ראשונה ב- 2 חדרים (סונוס פבר גווארינרי ממנטו+ הפתעה נוספת)
13:00- 12:30: הדגמה שניה (זהה) ב- 2 חדרים

בזמן ההדגמות, חנן טל (מבעלי בית העסק), יעמוד לרשותכם למתן הסברים על מוצרים המעניינים אותכם.
כמו כן, ינתנו לחברי הפורום הנחות מיוחדות ביום המפגש, על מגוון מוצרים.
אתר בית העסק: http://www.tremolo.co.il/47809/טרמולו-עמוד_ראשי
אתם מתבקשים להגיע בזמן, להימנע מעישון ולהיזהר ממגע נוזלים במוצרים בחנות.
לצערינו המקום מסוגל להכיל רק 20 חברי פורום, לכן, מי שיקבל אישור מתבקש להגיע ללא חברים וללא בת זוג. תודה על התחשבותכם.
במידה וירשמו חברים נוספים, קיימת אפשרות לקיים מפגש נוסף זהה, שבוע לאחר מכן.
בסיום האירוע אחלק דיסק סמינר הכולל קטעים לבדיקת המערכת.
אנחנו מודים לחנן טל ולשמי משיח על מינוף האירוע, לנמר ולליאור על היוזמה והאירגון.

תומר

תמונות מצורפות

• IMG_0641.jpg
    IMG_0641.jpg
    KB 120 · צפיות: 528
  • 3046.jpg
    3046.jpg
    KB 71.5 · צפיות: 519
  • ML SUMMIT.jpg
    ML SUMMIT.jpg
    KB 117.2 · צפיות: 492
נערך לאחרונה ב:

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
מבלה בפראג במועד הזה....

תתחדשו, תהנו ותמונות כמובן

שלמה

dudib

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אירוע כזה צריך לפרסם בדף הראשי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בינתיים ההרשמה כמעט ונסגרה

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
הייתי שמח מאוד להשתתף

אבל המרחק והמועד לא מתאימים לי כל כך.
אבל בכל מקרה,שתהיה לכם האזנה נעימה.

יעקב

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,096
נקודות
113
ליאור,

האם תעלו את שמות הנירשמים לשירשור?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בוודאי, נעלה לקראת מועד האירוע

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
נהדר, אבל רחוק מדי :\

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני מניח שניתן יהיה לקבוע טרמפים עם חברים שמגיעים מאיזור דומה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
נסגרה כבר?
אני מחכה לסוף היום לקבל משמרות אני רוצה אני באה...

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
163
נקודות
43
יוזמה מבורכת

ברם, המועד והמרחק לא מתאימים :(
אגב האם ניתן,יהיה בעתיד לקיים מפגשים "חפי חסויות" ? כוונתי: עצם מתן אכסניה למספר "לקוחות פוטנציאליים"אצל יבואן/חנות זה או אחר יכולים לגרום לאוירה מעט מחייבת ולא חופשית ולראיה בלוח הזמנים הנוכחי :במפגש עם חברים לתחביב איני מעונין שמישהו ינסה לקדם מכירות על חשבון זמני /חברי.לדעתי מפגש צריך לגעת בכלל הנושאים שיכולים לתרום לכולנו בשיפור הקיים /בהשכלה כללית הקשורה לתחביב ולאו דווקא בהצגת אלטרנטיבות לקיים...
איו בכוונתי לקבוע שהמפגש הקרוב יעסוק רק בקידום מכירות של החנות הספציפית,אלא,לפתוח דיון בגין מתן חסויות באופן כללי,היכול לפגוע מעט בעצמאותינו.שבת שלווום:)

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אני מגיע מכביש חמש (ממזרח למערב) ונוסע דרך גלילות על כביש החוף צפונה. אם מישהו צריך טרמפ שיגיד.

ליאור,
האם אפשר לפרסם מפה יותר טובה, המפה הזאת לא אומרת לי כלום?

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אחלה רעיון! כן ירבו.

Sonus, לא הבנתי איך אתה מציע טרמפ? כל עוד אין רשימת מוזמנים רשמית.
אשמח להארה.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אחלה רעיון! כן ירבו.

Sonus, לא הבנתי איך אתה מציע טרמפ? כל עוד אין רשימת מוזמנים רשמית.
אשמח להארה.

שוחד להנהלה ;)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
ברם, המועד והמרחק לא מתאימים :(
אגב האם ניתן,יהיה בעתיד לקיים מפגשים "חפי חסויות" ? כוונתי: עצם מתן אכסניה למספר "לקוחות פוטנציאליים"אצל יבואן/חנות זה או אחר יכולים לגרום לאוירה מעט מחייבת ולא חופשית ולראיה בלוח הזמנים הנוכחי :במפגש עם חברים לתחביב איני מעונין שמישהו ינסה לקדם מכירות על חשבון זמני /חברי.לדעתי מפגש צריך לגעת בכלל הנושאים שיכולים לתרום לכולנו בשיפור הקיים /בהשכלה כללית הקשורה לתחביב ולאו דווקא בהצגת אלטרנטיבות לקיים...
איו בכוונתי לקבוע שהמפגש הקרוב יעסוק רק בקידום מכירות של החנות הספציפית,אלא,לפתוח דיון בגין מתן חסויות באופן כללי,היכול לפגוע מעט בעצמאותינו.שבת שלווום:)

לצערי אני לא רואה התלהבות של החברים מהמפגש, מה שגורם לי לחשוב פעמיים על מפגש בעתיד.
האירוע אינו קידום מכירות של טרמולו, למרות שגם הם מצפים לערך מוסף מהמפגש ומהחשיפה.
עבורינו חברי הפורום, זו הזדמנות נהדרת להיפגש, לרכוש מוצרים בהנחה, לשמוע הרצאה על אקוסטיקה מפי יועץ בכיר (תכינו שאלות :D), להאזין לסונוס פאבר גווארינרי, להאזין למערכת שמע נוספת מאוד איכותית (הפתעה :O) ולקבל דיסק סמינר עם קטעים מיוחדים.
המפגש וההכרות של האחד עם השני, לא רק מאחורי מסך וכינוי, השיחות והתחביב המשותף, הם העיקר.

תומר

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
מה רע ביחסי-ציבור.

לא מבין בכלל איך אפשר לקרוא לזה" קידום מכירות"? אנו צריכים להודות לשמי משיח שבכלל נתן לנו את האפשרות להתרשם מהמוצרים שלו, שהם מהרמה הגבוהה ביותר בתחום ההי אנד.

זאת הזדמנות שצריך לקחת בשתי ידיים, ולקוות להמשכיות. הרי אין הרבה צ'אנסים להתרשם ממוצרי קצה,
מלבד תערוכות שנערכות אחת לכמה זמן...ושלא בתנאים הראויים לשמיעה.{בניגוד למפגש אצל טרמולו}

בנוסף, אם כל הכבוד ליחצ"נות כזאת או אחרת - מי שבאמת חושב שאנשים קונים מוצרי קצה באלפי דולרים - צריכים באמת את היחסי ציבור שלנו?:rolleyes: בשביל להחליט מה לקנות? פשוט לא חי את בעולם הזה.יש מספיק מאמרים/כתבות/ביקורות ברשת, שעושות את העבודה יופי.

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
163
נקודות
43
רמה גבוהה ותודה..

לא מבין בכלל איך אפשר לקרוא לזה" קידום מכירות"? אנו צריכים להודות לשמי משיח שבכלל נתן לנו את האפשרות להתרשם מהמוצרים שלו, שהם מהרמה הגבוהה ביותר בתחום ההי אנד.

זאת הזדמנות שצריך לקחת בשתי ידיים, ולקוות להמשכיות. הרי אין הרבה צ'אנסים להתרשם ממוצרי קצה,
מלבד תערוכות שנערכות אחת לכמה זמן...ושלא בתנאים הראויים לשמיעה.{בניגוד למפגש אצל טרמולו}

בנוסף, אם כל הכבוד ליחצ"נות כזאת או אחרת - מי שבאמת חושב שאנשים קונים מוצרי קצה באלפי דולרים - צריכים באמת את היחסי ציבור שלנו?:rolleyes: בשביל להחליט מה לקנות? פשוט לא חי את בעולם הזה.יש מספיק מאמרים/כתבות/ביקורות ברשת, שעושות את העבודה יופי.

לתומר-הבנתי מהמייל של ליאור ש"הרשימה במעט נסגרה"אזי מדוע התחושה שאין התלהבות....
לעופר-כפי שכתבתי אין במפגש רק ארוע קידום מכירות של טרמולו.מלבד זאת עצם הנחת היסוד לקיום המפגשים בחנות של יבואן זה או אחר מביאה את התגובה המתבקשת "אנו צריכים להודות"... אני מודה להקב"ה ולא לאף אחד אחר:Dאגב כדאי לציין ולא בקביעה גורפת :לדעתך מוצרים שמייבא יבואן זה,נחשבים בעיניך לרמה הגבוהה ביותר...
לעניות דעתי כדאי לשקול מפגש ב"אמצע הדרך" ובמקום נייטרלי ללא שיקולים זרים.
לגופו-צר לי שלא אוכל להגיע ולהכיר את חברי למקלדת:(

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
הלו שבת, לא מערבים קב"ה ושבת במחשב...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור