מערכת רמקולים היקפית בבית ובחצר

גלית

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
הי, אודה לעזרתכם. הבית בשיפוץ ואני רוצה מערכת רמקולים עם סאונד איכותי באיזור הסלון והמטבח וגם בגינה כמובן שהמערכת גם תתחבר לטלויזיה. מצורפת בזה תוכנית האיזור המבוקש בקומה התחתונה, הגינה מאד גדולה.
קיבלתי הצעה מחנות בפתח תקווה ואשמח לשמוע מה דעתכם ואיך אפשר להוזיל את ההצעה
1) סט רמקולים של מורל דגם MT2 מחיר 5800 שח כולל מעמ
2) שני רסיבר ימהה RVX485 מחיר 2200 שח כולל מעמ לכל רסיבר
3) לחצר מתחת לפרגולה זוג רמקולים תלויים פיקולו 6 מחיר 1100 שח כולל מעמ לזוג
4) שני רמקולים סלע לחצר דגם רוק 806 מחיר 990 שח לכל רמקול
אשמח לשמוע מה דעתכם על ההצעה והמחירים ואם יש משהו עדיף. המון תודות

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
ראשית יש להתמקד ברסיבר התומך ב 3 אזורים.
בעל 9 ערוצי הגברה מלאים.

גלית

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
תודה איציק על תשובתך. האם תוכל להסביר למה התכוונת ב 3 איזורים (סלון, מטבח וגינה?) ומה התכוונת 9 ערוצי הגברה (רמקולים?) מה דעתך על ההצעה שקיבלתי?

מכיוון שהגינה מאד גדולה הוצע לי במקום זוג פיקולו 6 לשים פרדיים 270 (1700 שח לזוג) ובמקום זוג רמקול סלע רוק 806 לשים זוג פרדיים רוק 80

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
תודה איציק על תשובתך. האם תוכל להסביר למה התכוונת ב 3 איזורים (סלון, מטבח וגינה?) ומה התכוונת 9 ערוצי הגברה (רמקולים?) מה דעתך על ההצעה שקיבלתי?

מכיוון שהגינה מאד גדולה הוצע לי במקום זוג פיקולו 6 לשים פרדיים 270 (1700 שח לזוג) ובמקום זוג רמקול סלע רוק 806 לשים זוג פרדיים רוק 80

הבנתי ממך שיש בכוונתך ליישם את המערת בסלון.. במטבח.. ובמרפסת. משמה שלושה אזורי שמע.
לכן יש צורך ברסיבר בעל 9 ערוצי הגברה.. 5 לסלון רב ערוצי. 2 למטבח.. ו2 לגינה או מרפסת.

גלית

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
תודה איציק, לא הסברתי את עצמי מספיק טוב. נראה לי שבמטבח ישמעו מספיק חזק אם באיזור הסלון יהיו 5 רמקולים. איזור המוסיקה הוא בחלל של הסלון והגינה (400 מטר גינה )

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
תודה איציק, לא הסברתי את עצמי מספיק טוב. נראה לי שבמטבח ישמעו מספיק חזק אם באיזור הסלון יהיו 5 רמקולים. איזור המוסיקה הוא בחלל של הסלון והגינה (400 מטר גינה )

400 מטר רבוע זהו שטח ענקי. כדי שתוכלי לקבל חוויית סאונד טובה יש צורך ברסיבר איכותי ורמקולים משובחים.

לכן יש צורך להגדיר צסכרת תקציב שאוכל להמליץ לך לגבי רסיבר משובח וכמובן לגבי רמקולים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור