יאיר.חדר יעודי, רעיון מצוין ! רק אין סכוי שיעבור את הרשות המחוקקת.(גם ככה לא רואים אותך בבית...):כועס:
The less she will see the stronger relationships
יאיר.חדר יעודי, רעיון מצוין ! רק אין סכוי שיעבור את הרשות המחוקקת.(גם ככה לא רואים אותך בבית...):כועס:
הי זה אלי עם קדם שינדו. אבד לי מספר טלפון שלך אתה יכל לשלוח מספר טלפון שלך בבקשהErez- I'm with you. When I looked for flat to buy the first thing I checked was dedicated room for audio and neighbours. After purchasing I sold my gear and built system from scratch around new audio room. We have no choice-if speakers aren't compatible with room-nothing helps and after speakers come amplifiers and so on
בקיצור מה שאתה אומר זה שאתה זבלבפעם האחרונה שהשכנה העירה לי על הווליום השתדלתי להנמיך.
ביום הולדת שלי היא הזמינה לי משטרה ב-11:30 בול.
אני הייתי אחרי חצי ליטר רטבול וודקה וכמה בירות טובות.
השוטר הלך הביתה, עליתי למעלה והסברתי לה יפה שבפעם הבאה שהיא מזמינה לי משטרה שתזמין גם אמבולנס על הדרך.
כיום אני חי בהרמוניה איתם, הם מחונכים כמו כלבלבונים קטנים וחמודים. מי שהתארח אצלי בוודאי יודע שלא מעירים לי בכלל.
באמת? וזה נכון גם לבאסים? איך עשית את זה?GAGA בשביל זה "סוגרים" את המערכת בחדר ייעודי.
אצלי המערכת יושבת בממ"ד שהוא קטן יחסית - אם הוא פתוח אז המוזיקה ממלאת את כל הבית, אם הוא סגור לא שומעים דבר ואפשר להרים ווליום לשמיים גם ב-2 לפנות בוקר
GAGA בשביל זה "סוגרים" את המערכת בחדר ייעודי.
אצלי המערכת יושבת בממ"ד שהוא קטן יחסית - אם הוא פתוח אז המוזיקה ממלאת את כל הבית, אם הוא סגור לא שומעים דבר ואפשר להרים ווליום לשמיים גם ב-2 לפנות בוקר
בקיצור מה שאתה אומר זה שאתה זבל