מערכת האודיו של מייקל פרימר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא נראה לי שאתה רוצה שאקח ריטלין. התגובות שלי לתומר יהיו הרבה יותר ארוכות.

ראשית, נשבע לך, חיפשתי את הכפתור, לא מצאתי. שנית, המסר הזה שלך הועבר לא פעם ולא פעמיים - להתעלם.

מ SONYES - התעלמתי. כנ"ל מרוברט. תומר, לעומת זאת, גם מבין הרבה יותר משניהם באודיופיליה וגם משתתף בדיונים מעניינים. אבל בניגוד אליהם, הוא גם פותח שרשורים מהתחת על בסיס קבוע, וראוי שמישהו יציב לו מראה. לא, אני לא מרגיש שליחות, זה פשוט נחמד לי לחרב אותם, כי אני יודע שיש הרבה אנשים שאני מעריך אותם, שקוראים את זה, מחייכים, וחושבים שאני צודק.
ביום שאתה תחשוב שאני היחיד שזאת דעתו, אני מבטיח לך שאנצור את לשוני.

תהיה הראשון לנצור את לשונו, האחרים ינצרו גם, והנה - כולנו נתאפק. זה כמו שאני ואתה ניפגשים, אני מת ללטף אותך, אתה מת ללטף אותי אבל וואלה, שנינו מתאפקים.

יאללה, תן לנו בכייף, לא צריך לשלוח מסרגות לחברים כאן. תומר הוא חבר ותיק באתר, תורם לא מעט, מבין את התחום ובתחום, מייצר דיונים (גם כאלה שאתה לא אוהב) ואני חושב שאתר כזה, שהוא רק בשבלינו, צריך להעריך ולחבק כל גולש בתחום. אחרי הכל אנחנו קהילה קטנה שאפילו קיבלה אותך לחיקה (ואתה יודע איזה הקרבה זו) אז כמו שאומרים - שחרר כפרה, קח בקלות, זרום.

בברכת אינעאל ראבק ערס!!!!

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
:) פיזרת אהבת חינם. אי אפשר להתנגד לכריזמטיות המחבקת שלך. אז בסדר. נצרתי.
אני דוגל בדו קיום. ואלך צעד אחד קדימה. אמחק את הפוסטים הקודמים כדי שנוכל להמשיך בדיון.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,785
נקודות
113
מתנוש , תלמד משניצל ;)!!! תהייה מנומס ועדין , או לפחות תוסיף משהו שילמד החברה הצעירים , כלומר שיהיה איזה ערך מוסף בדבריך מעבר להתנגחיות מיותרות שגם אני למרות כל הרצון הטוב יש לי הרי יש לך מה ללמד אותנו אפילו הזקנים למרות המערכת המעופשת שלך ,

למזלי אני יליד מנצסטר ומשם החינוך האנגלי שלי :rolleyes:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
מתנוש , תלמד משניצל ;)!!! תהייה מנומס ועדין , או לפחות תוסיף משהו שילמד החברה הצעירים , כלומר שיהיה איזה ערך מוסף בדבריך מעבר להתנגחיות מיותרות שגם אני למרות כל הרצון הטוב יש לי הרי יש לך מה ללמד אותנו אפילו הזקנים למרות המערכת המעופשת שלך ,

למזלי אני יליד מנצסטר ומשם החינוך האנגלי שלי :rolleyes:
אבל כפרה. הוספתי וידאואים יפים. איך הם פחות טובים משל מייקל פרמר?

מאסטרו צפון

עוסק בתחום
מעורבות
53
נקודות
28
מערכת של מולטי מיליונר, לא של כתב אודיו.
מאז שאני זוכר את עצמי בתחום, אני מדלג בבחילה על ה"ביקורות" שלו.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
לא מאמין לו לאף מילה, כשמדברים
הרבה, מדברים שטויות.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
ניסיתי בעבר וכעת שוב.
ההודעה המתקבלת היא- ''לא ניתן להתעלם ממנהלים באתר''.
@נמר?

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
זה חלק מהמערכת הזו. המערכת החדשה שתצא בקרוב תאפשר זאת. אבל בכל זאת, ממני לא יהיה ניתן להתעלם. אשאר עלוקה על הגולשים פה לנצח!
נראה לך שאני אפספס את הירידות על מתנוש? :D

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור