מערכת האודיו של מייקל פרימר

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
סרטון יוטיוב המציג את מערכת האודיו מלפני 3 שנים.

אתה מסכים עם הבחירות שלו?

מה היית משנה?

מערכת האודיו של מייקל פרימר:

Analog sources: Continuum Audio Labs Caliburn turntable, Castellon stand; OMA K3 (prototype), SAT XD-1, and TechDAS Air Force Zero turntables; SAT CF1-09, CF1Ti-09, Schroeder OMA, Kuzma 4Point, and Graham Elite tonearms; HiFiction X-quisite ST, TechDAS TDC01Ti, Lyra Atlas Lambda SL, Ortofon MC Century, Anna Diamond, A95 and A90, Grado Epoch3, Miyajima Labs Infinity (mono), Grado Epoch (mono), and Sculpture A.3 phono cartridges.
Digital sources: dCS Vivaldi One SACD player/DAC; Lynx Hilo A/D-D/A converter; Roon Nucleus+ music server; Pure Vinyl and Vinyl Studio software.
Preamplification: darTZeel NHB-18S preamplifier, Constellation Perseus, Ypsilon VPS-100, CH Precision P1 with X1 PSU, Hagerman Trumpet, iFi iPhono 3 phono preamplifiers; Ypsilon MC-10L, MC-16L, and MC-20L step-up transformers.
Power amplifiers: darTZeel NHB 468 monoblocks.
Loudspeakers: Wilson Audio Specialties Alexx.
Cables: Interconnect: TARA Labs Zero Evolution, Zero, and Air Evolution; Analysis Plus Silver Apex, Stealth Sakra, and Indra; Luminous Audio Technology Silver Reference. Speaker: Audioquest Dragon, TARA Labs Omega EvolutionSP. AC: AudioQuest Dragon and Thunder, Dynamic Design Neutron GS Digital.
Accessories: PS Audio Powerplant 20 and 15; CAD GC1 and GC3 Ground Controls; Oyaide AC wall box and receptacles; ASC Tube Traps; RPG BAD, Skyline, and Abffusor panels; Stillpoints Aperture II Room panels; Synergistic Research UEF products (various); Symposium Ultra platform; HRS Signature SXR and Stillpoints ESS stands; Stillpoints and Finite Elemente Pagode amplifier stands; Audiodharma Cable Cooker; Furutech record demagnetizer; Furutech deStat; Loricraft PRC4 Deluxe, Audiodesksysteme Gläss Vinyl Cleaner Pro, and Kirmuss Audio KA-RC-1 record-cleaning machines

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
תודה תומר לפני שממש צפיתי בסירטון הייתה לי צפייה לראות ציוד יותר רציני
אגב הרמקולים שלו הם מעולים

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
יש לו חתיכת ציוד, רואים שהאיש חי את המערכת שלו. החדר קצת עמוס! אוהב את אוסף התקליטים שלו.

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
אוהב את אוסף התקליטים שלו

''אוהב את אוסף התקליטים שלו''
אכן כן אחלה אוסף אני לא מתנגד לאוסף כזה :בעד:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
מערכת מדהימה.

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
כפרה עליך, אתה לא שומר הסף של הפורום.

תשעה לעצמך טובה על תגלוש להודעות שלי, אחרת אפריע לך בהודעות שלך. קפיש.

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
נראה בחור רציני המייקל הזה שיבושם לו

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
ראיתי הרבה סרטונים שלו , איש רציני , יש לו סיפור על הרמקולים שבסרט שקיבל בהשאלה ולא יצאו משם

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
לא בטוח שהוא קיבל מוילסון רמקולים בחינם, אולי במחיר עלות.
אדם במשרתו יכול להועיל המון לחברת אודיו.

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
מה היית משנה?
מה הייתי משנה?
הייתי מוכר את כל מכונות הכביסה האנלוגיות (כולל המברגים, הברגים הפטישים והפנסים) ובעודף של העודף קונה אייפד פרו, דאק וסטרימר (הכי מטורפים שיש) עם שעונים אטומים אולטרה מדוייקים.
ובשביל אוסף התקליטים (אוצר בלום ללא ספק) והפאנן קונה איזה טורנס 124 או מייקרו סייקי עם פונו נחמד וזהו
אחר כך הייתי בודק רמקולים אחרים

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מבחינתי להסכים עם הבחירה או לא, של המערכת שלו היא לא רלוונטית. לא שמעתי אצלו ולא יכול לחוות דיעה.
מעבר לכך, המקום משמש אותו כמשרד וכעסק, להשוות אותו לחדרים אחרים יהיה פשוט לא הוגן.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
אושיית אודיו.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מתנוש. אתה רוצה רטלין כפרה?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אז נא לקחת לפני שניכנסים לפורום. הפורום הזה, מטרתו היא כייף, מי שלא כייף לו שיתעלם ויסנן תוכן. יש כפתור, עליו כתוב ״התעלם ממשתמש זה״, ומשם החיים יראו אחרת.

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
יש כפתור, עליו כתוב ״התעלם ממשתמש זה״, ומשם החיים יראו אחרת.

רק עכשיו קלטתי למה אני כבר לא רואה כלום...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מתנוש. אתה רוצה רטלין כפרה?

הוא לא שולט על הסוגרים למעלה.
הרעיון שהצעת על הכפתור מעולה, ממליץ למתן (או אולי עופר?) להסיף אותי לחברים שהוא מתעלם מהם,
עכשיו יהיה לו קל בחיים.

נערך לאחרונה ב:

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
אז נא לקחת לפני שניכנסים לפורום. הפורום הזה, מטרתו היא כייף, מי שלא כייף לו שיתעלם ויסנן תוכן. יש כפתור, עליו כתוב ״התעלם ממשתמש זה״, ומשם החיים יראו אחרת.
ניסיתי בעבר וכעת שוב.
ההודעה המתקבלת היא- ''לא ניתן להתעלם ממנהלים באתר''.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
ציוד יקר.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור