מעבר לתלת פאזי

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
בכללי, הייתי מציע לכל אילו שרוצים לשפר את נושא החשמל לבדוק ולנסות פילטר חשמל טוב.
לדעתי חוסך הרבה כאבי ראש בנושא ואולי גם כסף.
ברור לי שהכי טוב זאת פאזה נפרדת עם חוטים הכי טובים, אך לא תמיד זה אפשרי ולא תמיד זה כלכלי.
פילטר חשמל טוב - מקפיץ את הסאונד ברמה משמעותית (לפחות אצלי)
יש המלצה על פילטר חשמל טוב?

אני משתמש ב POWERCELL 12 SE של SR.
בטוח שיש טובים יותר. וגם טובים פחות.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אם בחרת באופציית הפילטר , אז תדאג שיהיה לך כבל ישיר לארון שלא עובר דרך קופסאת חיבור של תאורה או שקעים נוספים . זה המינימום. אחכ תוסיף ממט אודיופילי רק לקו של המערכת .
יש את שניהם

mikis_37

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
שאלה.
נניח אני מוותר על מעבר לתלת-פאזי ופאזה נפרדת למערכת (לאור העלויות הגבוהות), ומסתפק בכבל חשמל אודיופילי בקיר.
האם יש הבדל משמעותי בין העברת הכבל מהמפסק בלוח החשמל הדירתי ועד לשקע החשמל האודיופילי, לבין העברתו כבר ממונה החשמל (שנמצא קומה אחת למטה בחדר החשמל בלובי הבניין).

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אתה צריך שיהיה לך פקק נפרד למערכת.

mikis_37

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
פקק נפרד למערכת כבר יש.

snark

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני מתנצל אם השאלה חורגת מנושא השרשור, האם רג'נרטור יכול לפצות על החוליים שנובעים מפזות משותפות וצרות אחרות שהועלו לפני?
לנוכח העלויות שצוינו, אם התשובה חיובית אז מדובר בחלופה סבירה.

ירון

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
אני מתנצל אם השאלה חורגת מנושא השרשור, האם רג'נרטור יכול לפצות על החוליים שנובעים מפזות משותפות וצרות אחרות שהועלו לפני?
לנוכח העלויות שצוינו, אם התשובה חיובית אז מדובר בחלופה סבירה.

ירון
ירון,
אם אתה חושב על ריגנרטור בהקשר של טיפול חשמל למקורות שלך אז סבבה, אבל ריגנרטור שיוכל לטפל במונבלוקים שלך (ובהגברה רצינית באופן כללי) יש לו בעיות משלו ובכל אופן הוא יקר בפני עצמו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור