M0TI
אוהב את התחום
- מעורבות
- 18
- נקודות
- 18
דיברתי עם איתן וכניראה משהוא הוליך אותו שולל.
איתן אחד האנשים הניפלאים שישנם בתחום.
ואפילו אוסיף לך המלצה חיובית לעסקים עימו.
כמו כן הוא מבין ויודע מי אתה.
תודה יקירי
דיברתי עם איתן וכניראה משהוא הוליך אותו שולל.
איתן אחד האנשים הניפלאים שישנם בתחום.
ואפילו אוסיף לך המלצה חיובית לעסקים עימו.
כמו כן הוא מבין ויודע מי אתה.
ברוך הבא חיים.
אני חושב שהצהרה כמו "אני בן 62 ורוצה לעבור למגבר מנורות" דומה להצהרה "אני בן 30 ורוצה לעבור לבלונדיניות".
כלומר, מהפרספקטיבה של סאונד נטו, המעבר ל"מנורות" כמעט חסר משמעות, כשלא מתייחסים לגופו של מגבר ספציפי. יתירה מזאת, ככל שעולים ברמת הציוד, כך ההבדלים בין הטכנולוגיות מטשטשים.
מה זה קשור לבלונדיניות, אתה שואל? זה קשור כי כמו שאין קשר בין צבע השיער של בת הזוג למידת התאמתה לך, כך אין קשר בין טכנולוגיית ההברה לבין מידת התאמתה לך.
מגבר קלאס A טוב יכול לתת לך את מה שאתה מחפש, ועדין להיות מבוסס טרנזיסטורים.
מגבר מנורות יכול להשמע כמו טרנזיסטור (לדוגמה הפרה של איינשטין).
עצתי לך היא ללכת בדרך הנכונה, שהיא תמיד הקשה יותר: לשמוע עוד מערכת של אנשים, לטייל בין חובבים, ולגבש טעם שיותר מבוסס על חוויה האזנתית ולא רומנטיזציה של טכנולוגיה שלקחת מקריאה באינטרנט, התנסויות בודדות פה ושם, והכללות שאין בהן ובין המקרה שלך שום קשר.
דווקא יש הבדל גדול בין ה-S6 המקורי ל-SE. שפופרת כניסה שונה וכיוון ביאס לעומת ביאס "אוטומטי". למגבר החדש יש הרבה יותר דרייב.
שמעתי את המקורי אצלי בזמנו, השוותי ל-SMART 845, היה מאכזב. צליל יפה, כן, אבל מנומס מדיי.
יותר קריטי לאיזה רמקול אתה הולך לשדך את המגבר ובאיזה גודל חדר מאשר איזו גרסה שלו..שלום וברכה וחג שמח פנתר,
אני בהחלט מקבל את התרשמותך מהחוויה הנהדרת אבל לגביי, אם אני כבר משקיע, אעשה זאת בשלמות כך שהעדפתי היא לגירסה המשודרגת של המגבר.
גיא המלצה- מכיר אותך ... סע לגן יבנה בהקדם . באינטואיציה שלי.. ה ביאס האוטומטי שלך לא ממש עובד.. לא יזיק
איזה fine tuning
יותר קריטי לאיזה רמקול אתה הולך לשדך את המגבר ובאיזה גודל חדר מאשר איזו גרסה שלו..
אם אתה כבר בכיוון שלו ויש כזה ביד שנייה תחסוך לעצמך כסף. יתחשק לך לשנות עוד כמה חודשים? תמכור אותו במחיר שקנית
יותר קריטי לאיזה רמקול אתה הולך לשדך את המגבר ובאיזה גודל חדר מאשר איזו גרסה שלו..
אם אתה כבר בכיוון שלו ויש כזה ביד שנייה תחסוך לעצמך כסף. יתחשק לך לשנות עוד כמה חודשים? תמכור אותו במחיר שקנית
שלום חיים "אני קרוב לגילך (קצת יותר צעיר ) ,אני אבל כנראה עברתי כברת דרך יותר ארוכה ממך ,כל העניין הוא התאמה בין הרמקולים שלך שכנראה לא מספיק טובים לבין המגברים ,שלום ותודה לכולם.
- ל-big תודה על ההזמנה, ומקבל אותה בחום - 054-5884658. (במידה והיא מיועדת אליי)
- ל zs יש לי רמקולים של bose 901 ורמקולים של B&W CM4 אם הם לא יתאימו, אזי יוחלפו. אגב הציעו לי זוג של Tannoy glenair 10 ששמעתי ודי אהבתי, אולם זה לא הסאונד שאני מחפש, יתכן שה-S6 לא התאים להם או להפך.
- שאלה לכל שאר המגיבים. כשאני שומע סט מסוים, איך אני יכול להבחין בין המגבר לרמקולים מי מהשניים מתאים לי יותר, אם בכלל.
יתכן מצב שמגבר מסוים הוא המגבר שאני מחפש בעצם, אולם בהשמעה לא שודכו לו הרמקולים הנכונים או המתאימים ( אותו כנ"ל לגבי רמקולים)ועל כן הסט לא נשמע לי אז איך אני יכול לדעת? על מנת לקבל החלטה על מגבר או רמקולים.
ובבקשה תהיו יותר עניינים בלי בלונדיניות ובלי להתייחס לגיל, אני ציינתי את הגיל ע"מ שתדמינו לכם את העומד מאחורי הכתובים.
אני למשל הייתי כן מעוניין לדעת מה גילו של כל מגיב.
אני יודע שאתם יותר בעניינם ומחליפים סטים כמו שמחליפים חולצות, לכן אני מבקש את תגובותיכם.
תודה.
חיים
נצילות הרמקולים שיש לי היא 90db, אך כפי שכבר כתבתי אם יהיה צורך אחליף גם את הרמקולים.
אני לא יודע לאיזה רמקולים התייחסת בתגובה שלך, אבל כיום יש לי שני זוגות. bose 901 ו- b&w cm4 שהם באמת יותר קשים, כאמור אמכור את הרמקולים במידת הצורך.
תודה לך על התגובה
חיים