לעניות דעתי אין פה חוקים
שוק המגברים המשולבים תפס תאוצה בעשור האחרון ולו יש ביקוש יותר בגלל המחיר ושנית בגלל המקום שתופסים החלקים ,הכבילה הכפולה , והאסטטיות שיותר מדברת לנשים שבהרבה בתים יש להם מילה בנושא , ולכן מהסיבות הללו המגברים המשולבים יותר נמכרים ונפוצים בחנויות , מה גם שהיום שלא כבעבר , כמעט ואין חנויות סטריאו , והמעטות שיש פונות יותר לשוק המסחרי ולכיוון העיצוב.
אז פרה ופאוור איכותיים תמיד יהיו יותר טובים בגלל ההפרדה אולם בעידן של משולבים איכותיים , שהיום חלקם הגדול הולך לכיוון ה ALL IN ONE, וכאשר אנו מדברים על תחום ההי אנד , מדובר על הרבה כסף כאשר מדובר בהגברה בחלקים.
וכשאני אומר הי אנד אני לא מתכוון לפרה ופאוור של רוטל או אודיולאב , או סט משנות ה 90 ישן , אלא לחברות הי אנד אמיתיות , ופה מדובר על הוצאה לא קטנה בכלל.
כמובן שיש משולבים סופר איכותיים ויקרים שהוזכרו פה שלדעתי עדיפים על פרה ופאוור ישנים.
כשמדובר בהגברה בחלקים , צריך התאמה וצריך שהפרה ישתלב עם הפאוור בדיוק כמו שמתאימים רמקול למגבר
ולכן למי שלא רוצה להיכנס לסרט של בדיקות וטסטים עדיף להתעסק עם סט של חברה אחת.
במילים אחרות היתי אומר שאני מעדיף מגבר משולב איכותי , והיתי הולך לכיוון החלקים רק אם יש לי תקציב גבוהה לכך , ובמקביל לא שוכח לרגע את הכבילה הכפולה .
אגב , פאוור טרנזיסטורי ופרה מנורות זה שילוב שאני אישית נורא אוהב ומעדיף.
אבל ,מה שצריך לכוון אותך ובמקביל לתת לאנשים כאן לעזור לך זה הגדרת תקציב , כי כפי שאתה רואה
אנשים זורקים לך כאן משולבים ב 60-70 אלף וכל מיני פתרונות ואולי אתה מכוון לסט ב 15 אלף לדוגמא ? אולי בפחות ואולי ביותר , אז בהינתן פלוס מינוס התקציב תקבל כאן עיצות יותר מכוונות מטרה.
אמיר ארמה