מסתבר שאפשר לקנות כבל רמקול מצויין במחיר למטר של חפיסת סיגריות

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
אכן, קל לשחק ברגשות של האודיופיל ברגע שזה מגיע לבייבי שלו.
ברכה ופרנסה.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
כבלים משנים את הסאונד ולפעמים בצורה קיצונית
מי שהתנסה וחווה כמה כבלים איכותיים בחייו יודע על מה אני מדבר .
כמובן שיכולים לחשוב כמה שרוצים שאני לא אובייקטיבי מתוקף היותי עוסק בתחום.

לרוב מי שיש לו מערכת רצינית , יש לו כבלים ברמה גבוהה , ואף אחד עם מערכת שכזו לא חיבר כבלים בעשרות שח
מאחר וכבלים כאלו עם חומר מועט בפנים וסיכוך מינימאלי לא מייצרים איכות סאונד במערכת נחשבת.

אז לדעתי כל עניין הכבלים והמאמינים בהם נחלקים ל 2 קבוצות .

אלה שיש להם מערכת טובה ומבצעים טסטים ושומעים הבדל שמצדיק את ההשקעה .
ואלה שמישום מה קיבלו החלטה מקובעת בראש שכבלים לא עושים שינויים ושחבל להשקיע על כבלים כסף
ושהכל וודו .

הכבלים לרבות כבלי החשמל הם ה Fine Tuning של מערכת טובה ומבחינתי הם משולים לורידים בגוף
כאשר המקור זה הראש ההגברה זה הלב והרמקולים זה הרגליים , ומה שמקשר בין כולם זה הוורידים
וכאשר הוורידים מעט חסומים אז יש כאב פה ושם , ובסטריאו זה בדיוק אותו הדבר , כאשר כבל לא מתאים
יכול בהחלט להאפיל על התוצאה הסופית .

כבלים , בדיוק כמו שאר חלקי המערכת , צריכים להיות פלוס מינוס פרופורציונאלים לרמת המערכת , כלומר
לא אשים על מגבר של 5K כבל ב 4K אבל כן אשים כבל במחיר כזה בהנחה שהוא משפר את הסאונד אם היה לי מגבר של 20k ומעלה .

לגבי ההבדלים השמיעים זה עניין אישי , כלומר אודיופיל אמיתי ישקיע בכבל גם אם הוא שיפר ועידן את הצליל
קלות והתוצאה שופרה , גם אם לא מקצה לקצה .
ויבוא אחר שאננו אודיופיל , שיאמר , מה בגלל העגילות המינורית הזו בקצוות של הצליל אשקיע כמה אלפים על כבל ?

אני מזכיר לאנשים פה שאודיופיל הוא פדופיל של סטריאו , ואובססיבי לתוצאה , וישלם לא מעט על כל שיפור
קטן שיעלה לו חיוך על שפתיו , ומי שלא מוכן לשלם שיפור גם קטן ויעיל שבא מכבלים , אז לדעתי הוא לא אודיופיל.

אז לפותח השירשור כבל טוב וזול מספיק לו , אולם לרוב האודיופילים שאני מכיר ובמיוחד לאלה עם המערכות הי אנד הרציניות
כבל שכזה בהחלט לא מספיק.

וכמובן שכל אחד יעשה כטוב בעיניו .

אמיר ארמה

אני לא מסתפק בכבל הזה, את זה אתה קבעת משום מה. אני פשוט הייתי צריך כבל נחושת כי נשארתי כמעט בלי ונדהמתי מכמה שהוא טוב פר מחירו ורציתי שגם מקבלי שכר מינימום ידעו עליו.
ד"א היה לי את אחד התותחים של VDH שפחות עשה לי את זה ממנו, וכן יש לי ציוד לא רע.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
אז כנראה הבנתי אותך לא נכון , כי כתבת שחיפשת כבל רמקול זול, ומצאת כבל כזה שעשה לך את זה.
אגב, גם בכבלים כמו במגבר , יש קטע של התאמה וסינרגיה .
לא כל כבל יושב טוב במערכת בלי כל קשר למחירו.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה .

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
90
נקודות
28
לרוב מי שיש לו מערכת רצינית , יש לו כבלים ברמה גבוהה , ואף אחד עם מערכת שכזו לא חיבר כבלים בעשרות שח
מאחר וכבלים כאלו עם חומר מועט בפנים וסיכוך מינימאלי לא מייצרים איכות סאונד במערכת נחשבת.

אמיר ארמה

Lab47 בדיוק עונה לתיאור שלך,עשרות שקלים למטר, חומר מועט (מאוד), ללא סיכוך בכלל.
תעשה A\B מול כל כבל רמקול שיש לך עד 10K ותבוא לספר מה ההתרשמות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור