מנהלים עורכים וכתבים נכבדים: אנחנו רעבים !!

• פותח הנושא M0TI
  • פורסם בתאריך

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
הנה סקירה מקיפה שהיתה יכולה לעניין אותי אישית. אני יודע שזה כרוך בהרבה עבודה ואני לא אחראי למשברים המשפחתיים עקב כך בבית של נמר.
אז ככה :
לוקחים כמה דאקים.
1-2 בסיסיים. אבל שעשו רעש. כמו ה HRT או HD2, M2TECH ודומיהם.
2-3 במחיר ביניים. כמו ההגל D25. נורת' סטאר סופרימו. בל קאנטו 3.5. משהו בתחום שבין -3-4000$.
2-3 סופר דאק. DCS. מייטנר. אם אפשר להשיג MSB, AURALIC VEGA או ברקלי אלפא , כאלה בסביבות ה 7-10,000$, שזוכים לשבחים גדולים בכל העולם.
עכשיו מביאים 3 סוגי טרנספורט :
מחשב פשוט מעאפן.
מחשב מדוגם - כמו של מישל, שניצל וכו'.
טרנספורט "של פעם" - כמו ה CEC או דומה.
ועכשיו - מתחילים לשחק. מחליפים. מנסים את כל הקומבינות.
דאקים במחירים שונים על אותו טרנספורט.
אותו דאק על טרנספורטים שונים.
מטורף - אה ?
אבל זה יכול לתת תמונה אמיתית ומציאותית של מצב הטכנולוגיה הדיגיטלית בימינו.

נערך לאחרונה ב:

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
ולי יש שאלה אחרת, שאלה שמנקרת לי מזה זמן.
נמר/תומר/מנחם/אורי/כל כתב אחר(ששכחתי) - ברמה העקרונית, האם תסכים לעשות ביקורת על מכשיר שלא הגיע מהיבואן (דהיינו מאדם פרטי) או מוצר שלא מיובא לארץ. אם כן - מה משך הזמן הדרוש בדכ לביקורת? אם לא- למה לא.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
נמר/תומר/מנחם/אורי/כל כתב אחר(ששכחתי) - ברמה העקרונית, האם תסכים לעשות ביקורת על מכשיר שלא הגיע מהיבואן (דהיינו מאדם פרטי) או מוצר שלא מיובא לארץ. אם כן - מה משך הזמן הדרוש בדכ לביקורת? אם לא- למה לא.
מבחינתי התשובה היא: בהחלט כן. אפילו אשמח לשמוע ולתת התייחסות למחשבות של בעל במוצר מול מה שאני שמעתי ו/או/וגם חושב.
משך הזמן נע בין שבועיים לחודש. במוצרים שאני סוקר -אוזניות- לפעמים נדרש זמן ל"בשל" את המוצר....
מנחם.

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הנה סקירה מקיפה שהיתה יכולה לעניין אותי אישית. אני יודע שזה כרוך בהרבה עבודה ואני לא אחראי למשברים המשפחתיים עקב כך בבית של נמר.
אז ככה :
לוקחים כמה דאקים.
1-2 בסיסיים. אבל שעשו רעש. כמו ה HRT או HD2, M2TECH ודומיהם.
2-3 במחיר ביניים. כמו ההגל D25. נורת' סטאר סופרימו. בל קאנטו 3.5. משהו בתחום שבין -3-4000$.
2-3 סופר דאק. DCS. מייטנר. אם אפשר להשיג MSB, AURALIC VEGA או ברקלי אלפא , כאלה בסביבות ה 7-10,000$, שזוכים לשבחים גדולים בכל העולם.
עכשיו מביאים 3 סוגי טרנספורט :
מחשב פשוט מעאפן.
מחשב מדוגם - כמו של מישל, שניצל וכו'.
טרנספורט "של פעם" - כמו ה CEC או דומה.
ועכשיו - מתחילים לשחק. מחליפים. מנסים את כל הקומבינות.
דאקים במחירים שונים על אותו טרנספורט.
אותו דאק על טרנספורטים שונים.
מטורף - אה ?
אבל זה יכול לתת תמונה אמיתית ומציאותית של מצב הטכנולוגיה הדיגיטלית בימינו.

למה לך כזה מבחן ,הנה אתה מוזמן לשמוע ישר ממיר של EMM עם מחשב מדוגם או טרנספורט טוב , בשבת ירד גשם זלעפות.

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
במוצרים שאני סוקר -אוזניות-
למה רק אוזניות?

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
במוצרים שאני סוקר -אוזניות-
למה רק אוזניות?

אני סוקר אוזניות ומידי פעם - אלבומים שלא ממש בפליי ליסט.
הטעם? חלוקת סמכויות,ניסיון התמחות ומן הסתם משהו שלקחתי על עמי,בחיבה גדולה מאוד,בעוד תחומים אחרעם מכוסים על ידי כתבים אחרים.

מנחם.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני סוקר אוזניות ומידי פעם - אלבומים שלא ממש בפליי ליסט.
הטעם? חלוקת סמכויות,ניסיון התמחות ומן הסתם משהו שלקחתי על עמי,בחיבה גדולה מאוד,בעוד תחומים אחרעם מכוסים על ידי כתבים אחרים.

מנחם.

ללא ספק. הדגשתי את החשוב ביותר.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
כן כן, רעבים לביקורות מוצרים כמו שהיה לנו פעם חדשות לבקרים, הרי ידוע כי בחורף בעת שהגשם מתופפף והרוח שורקת - הרעב גובר :)

לא כתבות בסגנון: "הנה עומד להופיע מוצר חדש..." אלא ביקורת וניתוח 'לפני ולפנים'.... ​לא משנה על מה: רמקולים, ממירים, מגברים או פטיפונים, העיקר ביקורת אמינה - חיובית או שלילית

כאמור, אתם תכתבו - אנחנו נקרא !

תודה מראש
מוטי

דווקא התנסות של חברים מן השורה על מוצר מעניינת לא פחות ,אותי למשל היה מעניין לקרוא "ניתקלתי במוצר מחורבן" לפחות שמה יש קצת אמת ,בלי פוליטיקה ,בלי יחסי מסחר , הרי זה לא יתכן שכתב כאן ישפוך דלי של ביוב על ראשו של יבואן שמסר מוצר לסקירה ,
אבל חבר שלקח מוצר הביתה ושמע את הזוועה ,הוא הרי יכול לכתוב כרצונו ,אני באופן אישי ניתקלתי בהמון מוצרים מזעזעים אצלי בבית ,אבל לצערי גם אני נמנעתי מלהתלכלך עליהם בגלל יחסי חברות ובכדי לא לקבל שם של בהמה מצויה (לא עזר לי בינתיים).

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
דווקה היו כאלה כאן.

שני רמקולים של הייפריון שקטלתי לחלוטין. אחרים טענו שוילסון צריכים להדיר שינה מעניהם ואני כתבתי שזה רמקול פחות טוב מבינוני. אחרי שנה החברה נסגרה. לא בגלל שכתבתי עליהם את מה שכתבתי. כנראה אחרים גם חשבו ככה (לא כתבים - לקוחות).

כשכתבתי על מוצר סיני אחר (קראט אודיו) הזכרתי שגם הוא די בינוני. אפילו פחות מזה. אחרי חודש הוא נבחר באחד מהמגזינים למוצר הגרוע של השנה. (חודש אחרי).

היו עוד כמה. רמקולים של b&w מוניטורים 602. כתבתי שבנו אותם באיקאה והם נשמעים לא משהו בכלל. מאידך, הם קיבלו 5 כוכבים במגזינים אנגלים וטענו לכתר הקניה הטובה ביותר. וואלה? לא חשבתי כמוהם.

יש עוד לא מעט מוצרים שקרעתי. זו הסיבה שיש יבואנים שלא מוכנים לתת לי מוצרים לסקירה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אם הכל היה קומפלימנטים לא היינו קוראים בכלל ,אבל אתה לא יכול לומר שאתה לא מאוד מנומס יחסית לדרעק שאתה מקבל .- למשל-
"יש לי חבר ,קוראים לו נמר ,הבחור עדין נפש ורגיש ,שפתו צחה ,עיניו תכולות כים ,ושערו השטני מתנופף ברוח הקלילה כשאנו משוחחים לעיתים , ואז בשפתו הקולחת בקול של קריין בעברית תנכית הוא מתאר את חיבתו הרבה לשכננו שמעבר לגבול ,הבחור שלום עכשיו קלאסי ,אבל הדבר המדהים אצלו הוא המראה ה"נורדי" של מתניים צרות כשל רקדן פלמנקו ,ירכיים של רקדן בלט ,וכתפיים של מרים משקולות בולגרי ,זהו חברי נמר שפיו וליבו שוים ,בעיקר שהוא כותב על מוצרי אודיו,כשאז משתקפת האמת הצרופה ללא כחל וסרק על איכותו של המכשיר המדובר ,וכל זאת כמובן לאחר לימודי יסוד בסורבון ובברקלי שהקנו לכתב האודיו שלנו יושרה בלתי מתפשרת .
אגב
איך כותבים -"דווקה " או -"דווקא"?

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אלדר, אני רואה שהשבת החורפית עושה לך טוב :). המערכת סגורה?

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
למה? אם אין ברקים, יש ממה לחשוש
אני כבר יצאתי מהמקלטים (חברתי את המערכת אתמול)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא סגורה , יש לי פה איזה כבל חשמל שהרס אותי , שלידו כל מה ששאל מרטין לוגן נשמע כמו כבלים תחנה מרכזית, אז בגלל ששינה לי את הפרובה , אני יושב ומאזין לשינוי ,
מה קורה אצלכם בצפון? קר?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לא סגורה , יש לי פה איזה כבל חשמל שהרס אותי , שלידו כל מה ששאל מרטין לוגן נשמע כמו כבלים תחנה מרכזית, אז בגלל ששינה לי את הפרובה , אני יושב ומאזין לשינוי ,
מה קורה אצלכם בצפון? קר?
וואלה, אין לי מושג, צריך לשאול את מישל או אפי. אני בצפון האמיתי, לא הצפון חרטא. בסט. פטרסבורג עכשיו.
הרוסים משוגעים על טיפולים לחשמל. מערכת ב- 20,000 ש"ח מקבלת טיפול חשמל ב- $5000 (כן, זה חצי חצי. חצי מערכת, חצי חשמל:)).

אודיופיל אחד פה אמר לי שזה בגלל שהחשמל כאן ***.

אגב, את ה- ISOTEK NOVA שלי מעולם לא חיברתי למגברי כוח. אבל כל פעם שבדקתי אותו, הוא עשה שיפור משמעותי למקורות וקדמים. פונו, הלקסמן 900, ה- WEISS, כולם נהנים ממנו.

ניסיתי לחבר אותו למחשב, זה היה חצי חצי. עשה הרבה ולקח הרבה. אבל זה, אני חותם לך, בגלל שהמחשב היה קודם מחובר לקו נפרד מהמערכת. כשהכנסתי את כל הזבל שלו לתוך הקו של המערכת, אני בטוח שהוא הרס.
הפיתרון? מסנן נוסף למחשב, על הקו הנפרד:).

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83

מקפיץ וממתין לתשובה של שאר הכתבים

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אין מה לכתוב על מוצר שלא מיובא לישראל. מדוע? משום שהוא לא מעניין אף אחד אלה אם כן הכתב או האתר רוצה לשמור את המוצר לעצמו בתירוץ של ביקורת. זה קורה במציאות - האמן לי.

מוצר diy אין בעיה. אם למישהו יש מוצר שאינו נימכר בישראל והוא רוצה לכתוב על זה דיעה אישית בעמוד הראשי אז בכייף.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אין מה לכתוב על מוצר שלא מיובא לישראל. מדוע? משום שהוא לא מעניין אף אחד אלה אם כן הכתב או האתר רוצה לשמור את המוצר לעצמו בתירוץ של ביקורת. זה קורה במציאות - האמן לי.

מוצר diy אין בעיה. אם למישהו יש מוצר שאינו נימכר בישראל והוא רוצה לכתוב על זה דיעה אישית בעמוד הראשי אז בכייף.

אני לא מסכים איתך לגבי הרישא... אבל נראה איך נתמודד עם זה...
אבל מה קורה עם מותג שמיובא לארץ אבל אחד הדגמים היקרים שלו לא נמצאים בתצוגת היבואן בגלל מחיר..
זה לא אומר שלא יובאו כמה כאלה אבל אני בהחלט יכול להבין יבואן שלא רוצה לשים בתצוגה שלו רמקול ב- 35000 אלף דולר או יורו (מחיר חול), אז נניח שיש משוגע שמוכן לתת את המוצר לביקורת - זה לא מעניין אף אחד??!!! טוב.

נדבר בעוד שבועיים

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא הבנת.
מוצר הכוונה היא ליצרן. סקרתי לא מעט מוצרים מאוד יקרים מיצרניות שמיובאות לארץ אך המוצר שהגיע לסקירה היה של לקוח.
אם אין נציגות בישראל אין שום סיבה להזריק את זה בכוח לעמוד המאמרים.

כתבתי ואכתוב שוב.
אתר שסוקר מוצר שאינו מיובא לארץ ומשאיר אותו כ״מתנה״ אצלו כבר יש. אנחנו לא מקמבנים לעצמינו ציוד בחינם. אני, ליאור, כרמי וכל שאר הכתבים שלנו משלמים על מה שאנחנו קונים ומחזירים את מה שאנחנו סוקרים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור