pruym
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,888
- נקודות
- 113
https://www.psiaudio.swiss/avaa-c20-active-bass-trap/
מישהו מכיר/ניסה?
מישהו מכיר/ניסה?
לי המוצר הזה נראה קצת מפחיד בגלל ההתנהגות האקטיבית שלו ,ויתכן שבלתי צפויה , איך אז יתקן ה RC את הבעיות כשייש לו מתחרה בפינות החדר ? יתכן שהמוצר טוב במקרים קטסטרופלים .
אתה לא חושב , אבל אני מדבר עם המהנדסים של לינגדורף , מה אתה מבין שכותב חוות דעת מלומדת ?לא חושב שיש מה לדאוג מהתנהגות "בלתי צםויה" (לא שיש לי איזשהו מידע. סתם הנחה מושכלת). אני סבור שמוצר כזה חייב להיות בעל חזרות-REPEATABILITY טובה אם לא מצויינת ולא משהו בלתי צפוי. הוא אמור "לספוג" באופן מוגדר כפי שעושה מלכודת פסיבית של ספוגים וסמרטוטים רגילה. אם הוא לא מתנהג ככה, זה מוצר דראק שלא ישלמו עליו 2000 דולר היחידה. (הRC ישלים את מה שזה לא עושה כמו עם מלכודת בס פסיבית)
ובלי rc?לי המוצר הזה נראה קצת מפחיד בגלל ההתנהגות האקטיבית שלו ,ויתכן שבלתי צפויה , איך אז יתקן ה RC את הבעיות כשייש לו מתחרה בפינות החדר ? יתכן שהמוצר טוב במקרים קטסטרופלים .
אתה לא חושב , אבל אני מדבר עם המהנדסים של לינגדורף , מה אתה מבין שכותב חוות דעת מלומדת ?
יש לך הדהודים ? שמעתי גם על ה״בלק קיוב ״ של סינרגיסטיק שעובדים , לא מכיר כאלו מכשירים שבולעים בסים , אבל מוכרח לומר שהרבה אודיופילים כולל אותי אוהבים בטן בחלק התחתון ביותר של הבס ,אפילו שיש שם הגבר ניכר ולא מבטלים הבטן הזו עם רומקוקשיין בכדי שיהיה בס שיעטוף הגבוהים בווליום רגיל ,אפילו זה נראה חרה במדידה , בקשר ו״מודס״ של הבס , יש למקם הרמקול ומיקום הישיבה שלא יבוא לך המוד על הראשובלי rc?
אני מתעניין מכיוון שאני בשלבי תכנון של חדר האזנה חדש ושוקל כל מני אופציות.יש לך הדהודים ?
מעניין , אם אתה אומר , טוב נתאם באם יש אפשרותה AVAA20 של PSI לא משגרת גלים הפוכים בפאזה לחדר... זה נוגד כל עקרון פיזיקלי בסיס בגלל הפרש הזמן בין יציאת הגל המקורי ובין שיגור גל הפוך לאחר פרוסס.... מלכודת הבס האקטיבית מגיבה לגל שמגיע אליה וללחץ הקול על פני הממברנה האקטיבית. התוצאה מאד עדינה ואני מאמין שבעלי אוזניים רגישות כמו אלו שכאן יחושו בה מיידית, ולטובה. קיצור זמן הדהוד בחדר בתחום שבין 150-15 הרץ בלבד היא מבורכת ומשפרת במה ועומק.
יש אצלי שתי יחידות שיכולות לטייל לכל שוקל פוטנציאלי. נשמח להעמיד את הזוג לנסיון למי שצריך. צרו קשר בהודעה פרטית או בטלפון או במייל
טוב נתאם באם יש אפשרות