מכירה בלוחות בימי הקורונה הכנסו ומה דעתכם ????

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
ומה עם חגיגות פורים?
לי זה היה ברור כבר מאותו פיראט האדום שזה כבר מתפשט ואסרתי על ילדים לצאת וביטלתי תחבורה ציבורית - הסעתי אותם ברכב - שבועיים לפני שהממשלה החליטה.

אפילו עכשיו אנשים מתכוונים להבריח קרוביהם לסדר פסח.

צריך שכל, לרוב האנשים אין. בעסה.

ממש צודק
אני קראתי את המפה לפני הפירט האדום
כי ידעתי מה קורה בסביבה יש לי קשרים ביפן חזקים מאד
דרכם הבנו משהו לא בסדר
ואז הספינה בכלל עקבתי וכבר מהרתי לפני כולם להצטייד באוכל ושתיה ל5 חודשים קדימה
אפילו הגיעו מיפן אלי והזהרתי לא לבוא אבל לא היתה ביררה עוד לפני ביטול הטיסות
אני מדבר על ינואר

כאן בכלל היו עסוקים באח הגדול בבחירות ופוליטיקה .

צודק 100 אחוז כל חגיגות פורים ומה קורה מכיר את ההתנהגות חסרת מעצורים של החרדים חייתי איתם ועדין חי איתם 20 שנה והיה ברור כי זה מה הולך להיות שמו ז.......
מהיום אין לג בעומר אין שבועות אין תשע באב לפחות שנתיים

אחרת לא יגמר העניין שרשרת הדבקה היא בלתי נגמרת יש לציין שלא כל החרדים אחידים בזה .
בעיקר הישיבות וסקטורים מסויימים וחצרות מסויימות מתנהגות בפרעות בפורים ובכלל
אומר להם בפנים
הרשלנים הכי גדולים הם החרדים כי אתה רואה את זה בחגים ומועדים וחופשים היכן הכי הרבה עומדים מכוניות בצד הכביש מחוסר טיפול מתחממות וכמות גדולה של הרוגים מתאונות נופש או
שכחת ילדים במכונית ורשימה ארוכה
ואין בתוכם השלטו על השכונה שלי

אומר להם בפירוש לא תשמור על עצמך גם אלוהים לא ישמור עלייך - והרבה ציבור חרדי טוב וישר נפגע מאותם גורמים המשחירים את התדמית - מכיר את זה מקרוב קרוב אני חי וחייתי באיזור בני ברק ועבדתי שם 12 שנים ברציפות ככה מכיר טוב טוב כל פיפס וכל אימרה וכל הלך רוח . מעטים אך אלו הגורם למה שיש היום .
וגם ציבור חילוני לא חסר לו גם שם ז...... והנה תוצאה

מקווים שבאמת נחנוק את הוירוס מהר וחג שמח
מהבידוד מרצון
SONY ES

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
זה לא רק חרדים,מלא סטודנטים נדבקו, ילד שלי רצה לצאת עם חברים למסעדות, באולינג - אמרתי רק בחוץ. אשתי רצתה ללכת לחתונה - אסרתי.. אני דיקטטור בבית.

תל-אביב בצמרת של הנדבקים גם כן

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
זה לא רק חרדים,מלא סטודנטים נדבקו, ילד שלי רצה לצאת עם חברים למסעדות, באולינג - אמרתי רק בחוץ. אשתי רצתה ללכת לחתונה - אסרתי.. אני דיקטטור בבית.

כן כמו שאמרתי שמים ז...... גם חילונים אה סתם שפעת וזה ממש לא נכון
כל הצעדים שלך הם 1000000% נכונים כל הכבוד
לערכתי לא ניצא מזה עד יולי אוגוסט וגם בעולם בערך יולי אוגוסט
ואז ימצאו משהוא אחר להפחיד אותנו

זוכרים שנה שעברה בהלת חצבת בדיוק עכשו לפני שנה זוכרים ?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
כן כמו שאמרתי שמים ז...... גם חילונים אה סתם שפעת וזה ממש לא נכון
כל הצעדים שלך הם 1000000% נכונים כל הכבוד
לערכתי לא ניצא מזה עד יולי אוגוסט וגם בעולם בערך יולי אוגוסט
ואז ימצאו משהוא אחר להפחיד אותנו

זוכרים שנה שעברה בהלת חצבת בדיוק עכשו לפני שנה זוכרים ?

אני זכרתי, לפני חודש וחצי כתבתי פה והזכרתי כי דיילת אל על נדבקה ומתה, גם חידדתי איפה היה מוקד ההתפרצות ומי הדביק.. אמרו לי שאני אנטישמי

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
אני זכרתי, לפני חודש וחצי כתבתי פה והזכרתי כי דיילת אל על נדבקה ומתה, גם חידדתי איפה היה מוקד ההתפרצות ומי הדביק.. אמרו לי שאני אנטישמי

היות ובתוך עמי אני חי והסביבה הקרובה קרובה שלי חרדית ולא סתם עליתה כן אני "משפחתי היא בחלקה חרדית" ובחלקה לא.... ואני לא
אבל
חרד כל פעם שרואה חרדים מולי
ואני לא שונא לא אותם על היותם חרדים או תורת ישראל חלילה.
אלא אופן החיים והמושגים הכל כך "ליברלים" אצלם שהופכת לנוראה איומה למשל לנו נראה אבסורד אההה
מצד אחד לישון ב40 מעלות חום עם גרבים על למעלה ולמה ? כי שהרב על התמונה בקיר לא יראה את הרגלים שלה
כן כן דברים שאפשר להתפלץ מהם .... אבל מקבל כי אין לי ברירה וחלק מבשרי שייכים לקבוצה זו .
ועל מה יוצא קצפי!!!!!

אם אני אומר אני אנטישמי .... זה בעיה וגם מאידך צריך להבין כי בשורש היהודי מושרשת התודעה היום יומית
שנלמדת במגזר החרדי כי כל המתרחש אנטי חרדי זה "גזרות שמד: ויש לנו את זה טוב טוב פרוס על החגים שלנו עכשו פסח . פורים . תשעה באב . חנוכה להזכיר עוד ????

וכל צד מתקבל גזרות שמד של הציונות למנוע מהחרדים לקיים וללמוד את מדרש ומצוות ישראל
על כך ימרחו אותך מבוקר ועד ערב בטלויזיה ויספרו סיפורים שבמקומות אחרים מזל שיש את שחרזאדה .

זהו בעקבות מעטים הציבור הכללי סובל אם זה חילונים או חרדים

אבל כולנו בני ישראל עם אחד את הטוב נקבל ואת הרע

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63

תל אביב ממש לא בצמרת של הנדבקים. במספרים אבסולוטים מקום שלישי אבל יחסית לגודל האוכלוסיה מקום טוב באמצע.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
תל אביב ממש לא בצמרת של הנדבקים. במספרים אבסולוטים מקום שלישי אבל יחסית לגודל האוכלוסיה מקום טוב באמצע.
חשוב לשמור על הכללים עד יעבור זעם כי אחרת שרשרת הדבקות תעצר רק ביולי אוגוסט

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
חשוב לשמור על הכללים עד יעבור זעם כי אחרת שרשרת הדבקות תעצר רק ביולי אוגוסט
גם אם אנחנו שומרים על הכללים יהייו מי שיפרו אותם, כולל ספציפית החרדים, כך שממש אין שום הבטחה שזה יפסק ביולי או אוגוסט, או בכלל. יש תיאוריה שאומרת שבחום ההדבקה תרד, אבל בינתיים זו תיאוריה. בשלב זה, אין תאריך יעד להפסקת ההתפרצות.

ברור שאם גם אנחנו לא נשמור על הכללים, יהייה גרוע יותר.

התקווה היא שיפתחו חיסון/תרופה מספיק מהר, ושעם עבור החג, תהייה למשפחתולוגים ולחרדים פחות מוטיבציה להפר את הכללים.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
גם אם אנחנו שומרים על הכללים יהייו מי שיפרו אותם, כולל ספציפית החרדים, כך שממש אין שום הבטחה שזה יפסק ביולי או אוגוסט, או בכלל. יש תיאוריה שאומרת שבחום ההדבקה תרד, אבל בינתיים זו תיאוריה. בשלב זה, אין תאריך יעד להפסקת ההתפרצות.

ברור שאם גם אנחנו לא נשמור על הכללים, יהייה גרוע יותר.

התקווה היא שיפתחו חיסון/תרופה מספיק מהר, ושעם עבור החג, תהייה למשפחתולוגים ולחרדים פחות מוטיבציה להפר את הכללים.
החום ולחות לא עובדים על המקרוב הזה עובדה שחי בנמיביה אוסטרליה ומקומות חמים אחרים

עוצר מוחלט אבל מוחלט כמו איטליה למשך חודשיים מניעת מעבר של אוכלוסיה לכאן ולשם
הדוגמאות שהיו טובים בפני 1000 שנים טובים גם היום
אהה חרדים זה עיקר שורש הבעיה
וגם לא מעט חילונים או מיעוטים שחושבים כי זה לא נוגע להם באיזורים מסויימים
מעט זה מסדר לנו את החיים

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
לעניין השרשור יש לי הצעה
אני הייתי צריך פעמיים בחודש האחרון לקחת ולהחזיר רמקולים. במקום להסתכן בנסיעה הזמנתי מונית
עלה לי כמה מאות שקלים אבל חסכתי זמן וגם עשיתי חסד עם הנהג שבתקופה הזו סובל מירידה דרסטית בעבודה
הזמנתי מתחנה של הגרנד קניון בחיפה שסגור כידוע

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כל הענין הוא לא אם מישהו יידבק אלא מתי.
רק בריאות

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
הדיילת עליה השלום נפטרה מחצבת, כמה חודשים טובים לאחור ולפני שהמילה קורונה יוחסה למשהו שונה מבירה מקסיקנית לא משהו. לא מכיר מקרה של דיילת שנפטרה מקורונה, מקווה שגם לא אכיר, אנא השכילני אם צריך. אשר לטפיחות העזות על שכם עצמנו בכל הנוגע למחלה האיומה הזו והטיפול בה, בסגנון ברדוגו ודומיו ראוי להזכיר אולי שישנן מדינות ענק בהן הסיפור הזה התחיל מוקדם יותר ונבלם באופן מרשים, ראו תאילנד, מלזיה, אפילו יפן שאמנם משיגה אותנו במספר הקורבנות, אבל מדובר במדינת ענק עם 120 מיליון תושבים, אחוז גבוה של קשישים ואפילו סגר אין שם, נכון להיום.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
הדיילת עליה השלום נפטרה מחצבת, כמה חודשים טובים לאחור ולפני שהמילה קורונה יוחסה למשהו שונה מבירה מקסיקנית לא משהו. לא מכיר מקרה של דיילת שנפטרה מקורונה, מקווה שגם לא אכיר, אנא השכילני אם צריך. אשר לטפיחות העזות על שכם עצמנו בכל הנוגע למחלה האיומה הזו והטיפול בה, בסגנון ברדוגו ודומיו ראוי להזכיר אולי שישנן מדינות ענק בהן הסיפור הזה התחיל מוקדם יותר ונבלם באופן מרשים, ראו תאילנד, מלזיה, אפילו יפן שאמנם משיגה אותנו במספר הקורבנות, אבל מדובר במדינת ענק עם 120 מיליון תושבים, אחוז גבוה של קשישים ואפילו סגר אין שם, נכון להיום.

למרות האוכלוסיה הבעייתית, ישראל עוברת את המשבר בצורה יפה.

ישראל יותר קרובה לאיטלקיים מבחינת ההתנהגות.

חשבת שאתה יפני במקור?
היית ביפן?
בהונג קונג?

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
למרות האוכלוסיה הבעייתית, ישראל עוברת את המשבר בצורה יפה.

ישראל יותר קרובה לאיטלקיים מבחינת ההתנהגות.

חשבת שאתה יפני במקור?
היית ביפן?
בהונג קונג?
7 מחוזות ביפן הוכרזו במצב חירום מאתמול

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
7 מחוזות ביפן הוכרזו במצב חירום מאתמול

נכון, וגם בסינגפור יש סגר עד מאי
פשוט היה להם מזל

עדיין זה לא אותו עם, לא אותם מנהגים, השוואה לא רלוונטית

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
נכון, וגם בסינגפור יש סגר עד מאי
פשוט היה להם מזל

עדיין זה לא אותו עם, לא אותם מנהגים, השוואה לא רלוונטית
מה!!! מה!!! לא ברור כאן בני ישראל די כבר נדדתם 40 שנות מדבר רוחני ומבוזבז
לכן
להשאר בבית
אפילו אני בבית מרצון כל השנה חחחחח
כי תמיד יש לי מה לעשות להאזין למוסיקה להתעסק ב"צעצועים שלי" קורא לומד צופה בתוכניות דוקומנטריות
ועכשו לצערי החדשות ומשדרים המיוחדים הטוחנים לנו את המוח עם פרופסור כזה ואחר אותם שאלות אותם תשובות
לכן לוקח פסק זמן- לךפתוח עוד 650 דיסקים בצלופן עדיין
קנינו חומוס בקופסא זהו ועכשו מוסיקה ולשמור על ההורים שלנו
ושיהיה חג שמח לכולנו

הקורונה הזו גרמה לכולם לחזור למקורות ואיש איש לביתו

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
כשמשווים את התפשטות הנגיף במקומות השונים, אולי מה שמשפיע אינו רק התנהגות השלטון והאנשים, הרגלי הנסיעות שלהם ממקום למקום וכו', אלא אולי במקומות שונים בעולם קיימים גם הבדלים בגנטיקה ובמערכות החיסוניות של האנשים, ו/או במוטציות/ואריאנטים של הנגיף.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
כשמשווים את התפשטות הנגיף במקומות השונים, אולי מה שמשפיע אינו רק התנהגות השלטון והאנשים, הרגלי הנסיעות שלהם ממקום למקום וכו', אלא אולי במקומות שונים בעולם קיימים גם הבדלים בגנטיקה ובמערכות החיסוניות של האנשים, ו/או במוטציות/ואריאנטים של הנגיף.
פיגוע סיני או אזהרת כדור הארץ הפסיקו להתעלל בי

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
אנחנו מחוסנים חזק נגד מקרובים וחולירות !

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
אנחנו מחוסנים חזק נגד מקרובים וחולירות !
ממש לא. מסתובבים בינינו יותר מדי חולירות שלא שומרים על הכללים ומדביקים אחרים בלי חשבון.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור