ערב טוב
אני שוקל לרכוש סטרימר aurender n10 ואני רוצה לשמוע עליו יותר ממי שרכש כזה או שמע אותו באיזה מקום.
מה ההשפעה שלו על הסאונד בחיבור לדאק חיצוני בהשוואה לזולים יותר.
אין לי אפשרות לבחון אותו במערכת שלי.
תודה
נכון אני אישית מכוון ל dcs שבו הוכנס רון לטובת עמך
אבל יצאו לאחרונה עם אפליקציה יותר איכותית לסאונד
ומספיק טובה לשליטה שנקראת mosaic . וזו הנטייה של הרבה חברות
המובילות בעולם. והם יודעות למה . ״אפילו מכמה חברה״
גם אני חשבתי על dcs שהוציאו מכשיר שיכול להתאים למסגרת התקציב אבל אין יבואןנכון אני אישית מכוון ל dcs שבו הוכנס רון לטובת עמך
אבל יצאו לאחרונה עם אפליקציה יותר איכותית לסאונד
ומספיק טובה לשליטה שנקראת mosaic . וזו הנטייה של הרבה חברות
המובילות בעולם. והם יודעות למה . ״אפילו מכמה חברה״
נערךלפני כשבוע בחנתי על הסטאפ שלי ביחד עם חברים (אחד מהם יבואן המכשיר הנבחן) את הסטרימר דאק שלי (Cary DMS 500) למול מכשיר מהנחשבים שנמכרים בארץ, מחירו יותר מפי 3 מהמכשיר שברשותי (עלה כחדש 5000 $ וכיום הוחלף בדגם מקדם יותר).
אצלי הקבצים מאוכסנים ב NAS, לכן אכסון פנימי של הקבצים אינו דרישת סף עבורי (למרות האמור, במידת הצורך ניתן לחבר עד 3 דיסקים קשיחים בנפח 6TB לדיסק ישירות ל Cary).
לגבי תוצאות המבחן, ב PCM התוצאות נטו לטובת המכשיר היקר באופן זניח (קצת יותר פוקוס בסאונד, צליל טיפה יותר אנלוגי עקב שימוש במנורות - ההבדלים היו דקים), לעומת זאת ב DSD המכשיר שלי נתן תוצאות שלרוב היו טובות יותר, גם כאן ה"יתרון" היה זניח וחסר משמעות בעולם שפוי (ה Cary מאפשר המרה בזמן אמת של כל קובץ ל DSD).
באנלוגיה למרוץ מאה מטרים, המכשיר היקר נצח אבל בהפרש של חצי ראש (זניח).
לפני שרכשתי את ה Cary השוותי אותו למספר מתחרים, הלומין נשמע קצת יותר בהיר ורזולטיבי, כך גם Aurander, לעומתם ה ps audio היה דומה בגוון הסאונד ל Cary, כלומר פחות בהיר ויותר "רול" בגבוהים . בנוסף אצלי בבית דרק מנורתי של יוניסון, כאן בגלל המנורות למרות שקיים פירוט קצת גבוה, הצליל מאוד דומה לזה של ה Cary אבל עם נטייה קלילה לצליל מנורות (במכשיר 4 מנורות).
מאז רכשתי את המכשיר שלי, חברת Cary הוציאה שני מכשירים חדשים יותר (DMS 550, 600).
לגבי נוחות שימוש, עם כל הכבוד לאפליקציה של חברות כמו Aurander, לומין ונוספות, הן אינן מתקרבות לעושר וליכולת ש roon מציעה, כיום לא הייתי רוכש מכשיר ללא תמיכה ב Roon.
תלוי לאיזו רמה אתה רגיל.בדיוק באותה פרשת דרכים.
מחפש סטרימר דאק הכולל אפליקצית שליטה.
חושב לבדוק את הקוקטייל 45 פרו.
נראה לי שווה בחינה.
מכיל דאק מהשורה הראשונה,
ואפליקציות שליטה מעולה.
דיי דומה לארונדר,
אבל במחצית המחיר.
אגב,למישהו יש ניסיון עם המכשיר הספציפי הזה?
שמעתי את המכשיר X50-PRO אצלי בבית.בדיוק באותה פרשת דרכים.
מחפש סטרימר דאק הכולל אפליקצית שליטה.
חושב לבדוק את הקוקטייל 45 פרו.
נראה לי שווה בחינה.
מכיל דאק מהשורה הראשונה,
ואפליקציות שליטה מעולה.
דיי דומה לארונדר,
אבל במחצית המחיר.
אגב,למישהו יש ניסיון עם המכשיר הספציפי הזה?
זה יפה שאתה נחרץ לגבי דברים שלא בדקת.תלוי לאיזו רמה אתה רגיל.
אם יש לך dac בינוני אני מניח שתקבל שידרוג משמעותי.
אבל אל תצפה שיהיה ברמה של אורנדר
נו על זה אני מדבר.זה יפה שאתה נחרץ לגבי דברים שלא בדקת.
יש חברה "רציניים" פה שאימצו לעצמם מכשירים של קוקטייל.