מי גבר, מי?

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
מתנוש ? יש לך משקל עם משקולות ? היית מוכר ירקות?
ושאלה נוספת ,הכלב שלי משחרר לאחרונה בסיטונות ,האם יש לעניין השפעה על משקל הראש במידה ולא הייתי מסלק הפטפון ?
אני יכול לחשוב על כמה דברים אחרים שמצריכים משקל שמודד חלקי גראמים. ולא, לא בירקות עסקינן).

לעניין תנודות משקל עונתיות - איך זה קורה? הרי המכשיר נמצא בתוך חדש, לא בחוץ - והטמפרטורה/לחות בחדר אחידים כל השנה, פחות או יותר. האמנם ההבדלים הדי מינוריים בתנאי החדר בחילופי העונות כל כך משפיעים?

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
בכל מניואל של חברת שלטר, כתוב שחור על גבי לבן שההמלצה שלהם היא לתת יותר משקל בימים קרים, ופחות בימים חמים
(בטווח של 0.2 גרם) , הפטיפון היה מכוון ל"מצב חורף" עם משקל עודף קל , שהימים מתחממים אפשר להוריד קצת את המשקל.
ד"א, אני חושב שזה רלוונטי לכל ראש MC , המשקל המומלץ הוא לטמפרטורת חדר של 25 מעלות.

מתן, מה יהיה עם הקפה? אני אקנה לך נספרסו בסוף...

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
אני יכול לחשוב על כמה דברים אחרים שמצריכים משקל שמודד חלקי גראמים. ולא, לא בירקות עסקינן).

לעניין תנודות משקל עונתיות - איך זה קורה? הרי המכשיר נמצא בתוך חדש, לא בחוץ - והטמפרטורה/לחות בחדר אחידים כל השנה, פחות או יותר. האמנם ההבדלים הדי מינוריים בתנאי החדר בחילופי העונות כל כך משפיעים?

ניקח מגבר קלאס א לדוגמא, בקיץ הוא תמיד יתחמם יותר- אלא אם מזגן מכוון אליו בזמן פעולתו על טמפרטורה נמוכה , בחורף המגברים הללו נעימים יחסית .
אצלי בחנות גם שהחדר ממוזג (לא מוקפא) יש הבדל של 5-7 מעלות לפחות במגבר בין קיץ לחורף. מזגן בקיץ גם מייבש את האויר ויתכן שזה גם משפיע...

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
בהמשך לפוסט של ערן בנושא טמפרטורה...
ניקח לדוגמא קדמגבר קלאס A ומגבר קלאס A בשניהם הביאס מכוון לנקודת טמפרטורת עבודה מסויימת.
כאשר מכוונים מזגן לכיוונם או לחילופין שמים אותם במזנון עם מאווררים, התוצאה היא שינוי טמפרטורת העבודה שלהם.
מה שמשנה את כוונת היצרן. מעניין מה לגבי זה?
האם זה שמיע? לא יודע לומר אבל זה כן שינוי הטמפרטורה שמכשירים אלה כוונו אליה.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
מה אתם מלחיצים עם השטויות שלכם? רגע אז עדיף לקרר המגבר קלאס a בקיץ, או שאם מתחמם זה טוב?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מתן,

טוב שהסיפור הסתיים ואתה מרוצה.
כל הכבוד לערן פוגל, יש לו המון סבלנות, רגש ללקוח והכי חשוב, הוא בן אדם.

תומר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מתנוש אין על ערן!! אבל אודיופיל מדופלם ונבון כמוך,שלכל פוסט יש לו תשובה "מוחצת" לא מסוגל לטפל בבעיה כזאת פשוטה של כיוון משקל?! אני מבין שאתה באנלוג לא מהיום...אז מסביב כל הדיבורים היפים שלך צריך לקחת הכל בערבון מוגבל!?
יכול להיות שאם היית משתמש במברשת היפנית כל הבעיות שלך היו נפתרות ולא היית צריך את ערן.
כפרה, אתה מנסה לעשות 1:1 על ההסתבלטות שקיבלת קודם? יאללה, סגרנו על 1:1.
1. בניגוד למחשבים, באנלוג אין לי מושג ירוק איך להתעסק וגם לא מעניין אותי.
2. את הדברים היפים שלי תמיד צריך לקחת בעירבון מוגבל. אני אדם לא אמין בעליל!
3. כפי שאמרו אחרים, לא היה לי מושג שצריך לשנות משקל. זה לא משהו שידעתי שאני צריך לעשות, זה משהו שהיה צריך לבוא אדם שמכיר, ולהצביע לי על הצורך.

בהמשך לפוסט של ערן בנושא טמפרטורה...
ניקח לדוגמא קדמגבר קלאס A ומגבר קלאס A בשניהם הביאס מכוון לנקודת טמפרטורת עבודה מסויימת.
כאשר מכוונים מזגן לכיוונם או לחילופין שמים אותם במזנון עם מאווררים, התוצאה היא שינוי טמפרטורת העבודה שלהם.
מה שמשנה את כוונת היצרן. מעניין מה לגבי זה?
האם זה שמיע? לא יודע לומר אבל זה כן שינוי הטמפרטורה שמכשירים אלה כוונו אליה.
יש כ"כ הרבה דברים שמשנים את מצב הרוח של המערכת... לך תדע מה עוד משפיע. אני כבר מזמן וויתרתי על לנסות להבין. אני רק יודע להגיד לך שבאופן עקבי המערכת שלי נשמעת טוב יותר בשישי אחרי הצהרים או בשבת בבוקר :). מזל שאני לא שומר שבת...

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
באיזה משקל השתמשת או מומלץ להשתמש?
הסינים ב 5 דולר אמינים מספיק?

:מבולבל:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
באיזה משקל השתמשת או מומלץ להשתמש?
הסינים ב 5 דולר אמינים מספיק?

:מבולבל:
לעניות דעתי רוב המשקלים הדיגיטאלים ,במיוחד הזולים לא מכוילם שווה.אתה צריך שני דברים.
אם מישקל דיגי...עדיף שיהיה טוב ונאמן לעצמו.אתה מכוון למישקל המומלץ ומשחק לפינטיונינג .
נשמע לך טוב ,זו נקודת היחוס שלך.תירצה להעלות או להוריד תמיד מאותה נקודה.
עדיף תשקיע במשקל "אנלוגי".(ורד)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור