מי אני ומה שמי?

ליאור

חבר משקיען
מעורבות
409
נקודות
63
ראשית מסכים אתך שיש כאלו שנפגעו ממש
אבל זה אחוז קטן מאד וכמובן שצריך לטפל בהם באופן פרטני
הבעיה היא שיש טרמפיסטים שקפצו על ההזדמנות להתבכיין על ביבי
לדוגמא בעלי אולמות שהארועים נסגרו לחודשיים וזה היה בתקופת ספירת העומר שגם כך בכל שנה אין ארועים
לעצמאי יש יתרונות רבים שאין לשכיר וצריך לקחת את זה בחשבון כאשר פותחים עסק לטוב ולרע
בתקופת מלחמת לבנון השנייה חטפנו בחיפה חודשיים טילים על הראש
אף אחד לכ פיצה אותנו ואף אחד לא פצה פה כי אולמרט היה ראש הממשלה

זה לא מדוייק לגבי האולמות, כיוון שהחל מל'ג בעומר עד יז בתמוז זה שיא עונת החתונות, וכששלושת השבועות מסתיימים ב 9 באב היא נמשכת.
זה ממש חופף את הסגירה.
כמו כן יש גם אירועים למוסלמים וכו..

והאמן לי ידידי שאני תומך ליכוד משחר נעוריי.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
חברה,

נושא ההודעה הוא ערן פוגל "אודיופריק".
מחקתי את הודעתי שלא הייתה קשורה לנושא, שהוא כאוב וטעון.
אבקשכם להקפיד לא לכתוב בפורום על הנושא, על ראש הממשלה, על כסף של מס הכנסה ועוד, הנושא לא קשור לאודיו...יש פורומים מתאימים לכך.

בברכה, תומר

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
אתה יודע כמה כמוך יש
"אני לא נפגעתי מהקורונה אבל יש כאלו שזה ריסק אותם"

אולי הפוך
השנאה שלכם לביבי מעוורת אתכם
ראש ממשלה שרק לפני חודשיים שלושה התגאה בכך שמנהיגי עולם מתקשרים אליו לברר איך זה הצליח להתמודד כל כך יפה עם הקורונה והשלכותיה והיום, כולו חודשיים קדימה וכשהמצב הרבה פחות סימפטי אתה כבר שומע אותו הרבה פחות, אם בכלל, לא צריך להיות מושא לשינאה, אולי מבוכה תתאים יותר. האמת, ולא נעים להגיד, קצת עלוב.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
802
נקודות
113
ממש לפני רבע שעה תומר ביקש יפה ובצדק לא לכתוב דברים הלא קשורים כאן, למה שלא נכבד? יש מטבחון לדיונים הכאבים אלו...

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
אני פה
מתעדכן מכל האתרים
אבל ynet זו דוגמא לאתר שאף פעם לא יציג את כל התמונה. תמיד צד אחד אנטי ביבי
קיבלתי עד עכשיו קרוב ל 13000 שח
מחר אמור להכנס 7500
גם בחברה קיבלנו סכום מכובד מאד ובהתחשב בעובדה שההוצאות ירדו משמעותית (הוצאת עובדים לחלת , צמצום הוצאות שוטפות, נסיעות, עבודה מהבית,.. )
זה מחזיק אותנו תודה לאל
בנוסף הבנקים הקפיאו ל 6 חודשים הלוואות שזה עזר לתזרים
כמו כן הלוואות בערבות מדינה שבעבר היה לוקח חודשיים לפחות להריץ היום תוך 3 ימים בחשבון
רוב העסקים נסגרו סביב חודש ומי שלא יכול לשרוד את זה כנראה מלכתחילה לא היה צריך לפתוח את העסק
יש כמובן עסקים בודדים שנפגעו מאד כמו עסקי תיירות אבל זה אחוז קטן (וכמובן שצריך לטפל בהם אישית)

13000ש"ח + 7500ש"ח = 20500 ש"ח וזה הסכום שקיבלת ל 4 חודשים, כלומר 5125 ש"ח לחודש (לפני מס), מה אני אגיד לך החיים שלך דבש אם אתה עדיין חושב שהסכום הזה מכסה תפעול של עסק כל שהוא שלא לדבר על הצורך בקצת מזומנים עבור מזון, דיור, חשמל, מים ושאר תשלומים.

נערך לאחרונה ב:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
13000ש"ח + 7500ש"ח = 20500 ש"ח וזה הסכום שקיבלת ל 4 חודשים, כלומר 5125 ש"ח לחודש (לפני מס), מה אני אגיד לך החיים שלך דבש אם אתה עדיין חושב שהסכום הזה מכסה משהו בתפעול של עסק כל שהו שלא לדבר על הצורך בקצת מזומנים עבור מזון, דיור, חשמל, מים ושאר תשלומים.
העסק עובד
זה רק בונוס
בכל מקרה ביקשו להפסיק את הדיון כאן

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
העסק עובד
זה רק בונוס
בכל מקרה ביקשו להפסיק את הדיון כאן

טפו טפו טפו!
ושימשיך כך.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
חבריא,
המצב יכל/יכול להיות יותר גרוע אז בבקשה, ל א ... ל ה ת ב כ י י ן.

ועתה לעידוד המוראל..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור