מינכן 2015 - האפליקציה

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מיכאל כנראה אתם עושים את זה בריצה, אני יושב כמעט בכל חדר, מקשיב לפחות לשיר/יצירה אחת, מדבר עם חלק מהמציגים, מתעניין בציוד בעיניים, זה נראה כל הכיף בתערוכה. כמו כן יש חדרים שהסאונד ככ טוב שאני נהנה לשבת גם רבע שעה.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

אפשר בתערוכה לפגוש את אושיות האודיו מגרמניה ומהעולם ולשמוע סיפורים מעניינים, יש חדרים שנשמעים מצוין וחוזרים אליהם בפעם השלישית, תמיד אפשר לפגוש את יואב, את יאיר תמם ואת אנשי מורל, אפשר לקנות אזניות או כל דבר אחר בסוף האירוע בחצי מחיר. מי שמכיר את מינכן, יודע שתמיד נעים לראות את הכפר האולימפי והמסעדה המסתובבת, מוזאון BMW שנמצא בקירוב, אפשר ללכת למועדון ג'אז Mister B's בלילה, אפשר ללכת לעיר העתיקה Marienplatz, בכיכר תמצאו את בית העירייה החדש, המכוסה בפסלוני שדונים ודרקונים, החולש על הכיכר. גולת הכותרת של הבניין היא השעון הענק, שארבע פעמים ביום הדמויות שבו מתעוררות לחיים ויוצאות לריקוד. אפשר לבקר כנסיית הגבירה שהיא הקתדרלה המרכזית והחשובה ביותר במינכן, מקום מושבו של ארכיבישוף העיר. שני המגדלים בעלי כיפות הבצל, שעוצבו בהשראת כיפת הסלע שבירושלים, הפכו כבר מזמן לסימן היכר בולט בקו הנוף של מינכן. לפני 6-7 שנים הלכתי עם רן לוי לקרלוס סנטנה, שהופיע במינכן. אפשר לטייל ב-Englischer Garten פארק ענק וציורי בו אפשר לבלות שעות ארוכות. הפעילויות כאן רבות: ניתן לשכור סירת פדלים באגם, לטייל בשבילים, להשתזף, לקרוא ספר או לבקר בגינות הבירה - אחת הפופולריות בהן נמצאת במגדל הסיני המרשים שבאמצע הפארק. בקיצור, יש המון מה לעשות במינכן. מי שרוצה לאכול טוב שידבר איתי.

תומר

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
שלום,

אפשר בתערוכה לפגוש את אושיות האודיו מגרמניה ומהעולם ולשמוע סיפורים מעניינים, יש חדרים שנשמעים מצוין וחוזרים אליהם בפעם השלישית, תמיד אפשר לפגוש את יואב, את יאיר תמם ואת אנשי מורל, אפשר לקנות אזניות או כל דבר אחר בסוף האירוע בחצי מחיר. מי שמכיר את מינכן, יודע שתמיד נעים לראות את הכפר האולימפי והמסעדה המסתובבת, מוזאון BMW שנמצא בקירוב, אפשר ללכת למועדון ג'אז Mister B's בלילה, אפשר ללכת לעיר העתיקה Marienplatz, בכיכר תמצאו את בית העירייה החדש, המכוסה בפסלוני שדונים ודרקונים, החולש על הכיכר. גולת הכותרת של הבניין היא השעון הענק, שארבע פעמים ביום הדמויות שבו מתעוררות לחיים ויוצאות לריקוד. אפשר לבקר כנסיית הגבירה שהיא הקתדרלה המרכזית והחשובה ביותר במינכן, מקום מושבו של ארכיבישוף העיר. שני המגדלים בעלי כיפות הבצל, שעוצבו בהשראת כיפת הסלע שבירושלים, הפכו כבר מזמן לסימן היכר בולט בקו הנוף של מינכן. לפני 6-7 שנים הלכת עם רן לוי לקרלוס סנטנה, שהופיע במינכן. אפשר לטייל ב-Englischer Garten פארק ענק וציורי בו אפשר לבלות שעות ארוכות. הפעילויות כאן רבות: ניתן לשכור סירת פדלים באגם, לטייל בשבילים, להשתזף, לקרוא ספר או לבקר בגינות הבירה - אחת הפופולריות בהן נמצאת במגדל הסיני המרשים שבאמצע הפארק. בקיצור, יש המון מה לעשות במינכן. מי שרוצה לאכול טוב שידבר איתי.

תומר

זו לא עיר גדולה במיוחד ודי משעממת (זאת לא ניו יורק, לא לונדון ולא פריס. אפילו לא רומה). פעם ראשונה במינכן אפשר באמת לבלות כמה ימים, אבל אין לזה שום קשר לתערוכה.

אפשר גם לקחת רכב לנסוע ל-neuschwanstein וכפרים מסביב. אפשר גם לנסוע לזלצבורג. אפילו מומלץ.. במקום התערוכה המטופשת :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מיכאל, נשמע כאילו אתה ממש שונא את מינכן והתערוכה...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מיכאל,

אתה טועה, בתור ממומחה למינכן יש הרבה מה לעשות בעיר ובסביבתה. תן לי שבוע ואני ממלא לך אותו (דברים שאני אוהב). זלצבורג בין הערים היפות והרומנטית בעולם.

תומר

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מיכאל, נשמע כאילו אתה ממש שונא את מינכן והתערוכה...

אחרי 3 לילות לפני שבועיים, שהם ערבוב של גשם ושלג.. בררררררר

מוזיון BMW הוא מעניין כמו כן כמובן העולם תצוגה, יש גם מוזיאון המדע די גדול (אם כי לא כמו בלונדון)
בעיר העתיקה אפשר להסתובב, כמו כן גם בשוק.
אוכל - יש :)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
נישבר ממינכן ! שילכו קצת הדור הבא ,,חוץ מזה הרבה גרמנים ,שזה מבאס את התחת ,במצב עכשיו מעדיף תערוכה מעופשת בכפר המכביה .

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אם יש איטלקיות אולי יש סיכוי

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
מישל אני לא מבין איך מספיק לך יום אחד.
אני הולך להיות 4 ימים. אמנם לא כל יום את כל 8 השעות, אבל לפחות 6 בכל יום.
השנה הולכים להיות 4 בניינים.
4 חללי הקומה הראשונה
2 קומות בקומה 2
1 בקומה 3.

מצד שני אם אתה בא להקשיב בדיוק ל2.5 מערכות...

טוב אורי ליומיים וחצי אני שם :) . מספיקק ומעבר לדעתי .נהיה בקשר , אשמח לפגוש אותכם גם .

מישל .

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני גם אשמח.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
תהנו!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור