to make long story short
בעקבות שינויים פיזיים במיקומי הרכיבים שהמערכת עוברת (בקרוב, סטנד 3 מדפים של Neo Audio Reference Quatro להשלמת הסט עם המדף Reference Quatro עבור המגבר שכבר אצלי),
שני קווים או עובדות שיש אצלי היום והם:
1. אני במצוקת מקום של ממש עם הרכיבים ובעיקר של הקולנוע אצלי (או מה שנותר ממנו).
2. הבמה האחורית (סראוונד) מתקשה לעמוד בד בבד עם הבמה הקדמית (מערכת הסטיראו שלי שמשורשרת מה פרה לפרוססור) ועל כן לא מעט מגברים ייעודיים לסראוונד אצלי, בסהכ מגברים טובים ולא רעים נפסלים, בעיקר מפני שלא עומדים בקצב, גודל ואיכות של הבמה הקדמית.
חיפשתי בין היתר פתרון של מגבר רב ערוצי של 4 עד 6 ערוצים בשביל יישומים עתידיים אם וכאשר ואחד שיהיה פרקטי, פונקציונאלי ובסהכ שלא תופס מקום, לא מפלצות למינהם, אך לרגע לא רציתי להתפשר על איכות שהוא הקו המנחה אצלי ללא פשרות.
כאשר דברתי עם כמה חברים לתחום
חבר זרק לי משפט, שאני מודה שלא חשבתי לפני,
"למה שלא תקח לנסות את ה GATO AUDIO"
GATO אמממ, מכיר את החברה הנ"ל, אינפורמציה יש למכביר בכל פינה, מהיום שהיבואן החליט להיות הנציגים הבלעדיים, שמעתי רבות על החברה הנל שמהפנטת בעיצוב הייחודי שלהם עם סאונד ייחודי משלהם, שמעתי רבות קומבינציות עם החברה, אך מעולם לא שמעתי אצלי.
על כן פניתי ליבואן
וביקשתי לנסות בבית, היבואן נענה בחיוב כפי שתמיד,
אסכם בכצה מילים
היופי שלו והייחודיות שלו זהה לתוצאה והסאונד שבוקע ממנו,
עדין, רגוע, רך כמשי, לא מוקצן, שקט, צלול ו-דינאמי מאוד, זה מהשהסראוונד שלי בסהכ חיפש,
סאונד שמשתלב יחד עם הבמה המרכזית אצלי בקולנוע(סט הסטיראו) והפרוססור, ברמה שטרם הכרתי וחוויתי אצלי.
החלטתי שאני הולך עליו
לצערי מחירו לא זול
4395€
ואפילו יקר, בהתאם לרמתו ואיכותו,
הוזמן וכעבור חודשיים נחת אצל היבואן ומשם אספתי אותו.
בשלב זה המגבר DPA-2506 מניע את זוג הסראוונד שלי ב BRIDGE
ובהמשך הקולנוע יקבל ככל הנראה הרחבת אטמוס.
אז כמה תמונות לסיום, המיקום כמובן זמני, בהמשך יקבל מיקום ראוי.
ותודה ענקית ליבואן על הסבלנות ועל הרצון לעזור ולייעץ.
מקבל את המלצתי החמה.
בעקבות שינויים פיזיים במיקומי הרכיבים שהמערכת עוברת (בקרוב, סטנד 3 מדפים של Neo Audio Reference Quatro להשלמת הסט עם המדף Reference Quatro עבור המגבר שכבר אצלי),
שני קווים או עובדות שיש אצלי היום והם:
1. אני במצוקת מקום של ממש עם הרכיבים ובעיקר של הקולנוע אצלי (או מה שנותר ממנו).
2. הבמה האחורית (סראוונד) מתקשה לעמוד בד בבד עם הבמה הקדמית (מערכת הסטיראו שלי שמשורשרת מה פרה לפרוססור) ועל כן לא מעט מגברים ייעודיים לסראוונד אצלי, בסהכ מגברים טובים ולא רעים נפסלים, בעיקר מפני שלא עומדים בקצב, גודל ואיכות של הבמה הקדמית.
חיפשתי בין היתר פתרון של מגבר רב ערוצי של 4 עד 6 ערוצים בשביל יישומים עתידיים אם וכאשר ואחד שיהיה פרקטי, פונקציונאלי ובסהכ שלא תופס מקום, לא מפלצות למינהם, אך לרגע לא רציתי להתפשר על איכות שהוא הקו המנחה אצלי ללא פשרות.
כאשר דברתי עם כמה חברים לתחום
חבר זרק לי משפט, שאני מודה שלא חשבתי לפני,
"למה שלא תקח לנסות את ה GATO AUDIO"
GATO אמממ, מכיר את החברה הנ"ל, אינפורמציה יש למכביר בכל פינה, מהיום שהיבואן החליט להיות הנציגים הבלעדיים, שמעתי רבות על החברה הנל שמהפנטת בעיצוב הייחודי שלהם עם סאונד ייחודי משלהם, שמעתי רבות קומבינציות עם החברה, אך מעולם לא שמעתי אצלי.
על כן פניתי ליבואן
וביקשתי לנסות בבית, היבואן נענה בחיוב כפי שתמיד,
אסכם בכצה מילים
היופי שלו והייחודיות שלו זהה לתוצאה והסאונד שבוקע ממנו,
עדין, רגוע, רך כמשי, לא מוקצן, שקט, צלול ו-דינאמי מאוד, זה מהשהסראוונד שלי בסהכ חיפש,
סאונד שמשתלב יחד עם הבמה המרכזית אצלי בקולנוע(סט הסטיראו) והפרוססור, ברמה שטרם הכרתי וחוויתי אצלי.
החלטתי שאני הולך עליו
לצערי מחירו לא זול
4395€
ואפילו יקר, בהתאם לרמתו ואיכותו,
הוזמן וכעבור חודשיים נחת אצל היבואן ומשם אספתי אותו.
DPA-2506 Six Channel Power Amplifier
The Gato Audio DPA-2506 is a 6 channel flexible power amplifier, that offers unparalleled power and performance in the smallest and most beautiful package. We offer bespoke top covers for your DPA-2506. Have it matched to your decor or super car. We can paint them in virtually any color. So...
www.gato-audio.com
בשלב זה המגבר DPA-2506 מניע את זוג הסראוונד שלי ב BRIDGE
ובהמשך הקולנוע יקבל ככל הנראה הרחבת אטמוס.
אז כמה תמונות לסיום, המיקום כמובן זמני, בהמשך יקבל מיקום ראוי.
ותודה ענקית ליבואן על הסבלנות ועל הרצון לעזור ולייעץ.
מקבל את המלצתי החמה.