ברגע נתוןשאלת מתחילים - מנוי ה HiFi מקנה שימוש במכשיר אחד בלבד, נכון?
כלומר אתה יכול להגדיר בכמה מכשירים שתרצה רק שאחד ינגן ברגע נתון
ברגע נתוןשאלת מתחילים - מנוי ה HiFi מקנה שימוש במכשיר אחד בלבד, נכון?
עשיתי את מה שהצעת. תודה!יש בהגדרת האפליקציה לאנרואיד של DEEZER איכות השמע,
הברירת מחדל זה HQ שלהבנתי זה MP3 ,
ב custom שיניתי ל HI FIDELITY ,
ואז בניגון רואים בצד שמאל HIFI
ראה תמונות מצורפות:
צפה בקובץ המצורף 49421צפה בקובץ המצורף 49422
צפה בקובץ המצורף 49423
זה ברור, אבל במינוי הפרימיום שלהם יש אפשרות ל 3 מכשירים בו זמנית (נדמה לי), והוא גם זול יותר.אפשר להתקין את האפליקציה בכמה מכשירים אבל להשתמש רק במכשיר אחד בזמן נתון
עד כה, כל האלבומים שהאזנתי היו באיכות HIFI (CD) , אני מאמין שרוב השירם שיש להם הם באיכות HIFIעשיתי את מה שהצעת. תודה!
כמובן שזה תקף רק על שירים שהועלו באיכות HiFi, נכון? לא כל שיר זמין בצורה הזאת.
לא מכיר Heos , תחפש בהגדרות שם , אצלי בסטרימר אני מגדיר לכל התחברות של ספק שרות בנוסף ליוזר וססמא גם את האיכות ואני בוחר את האיכות הגבוהה ביותר מהאפשרויות הקיימותמישהו יודע איך אני גורם ל Heos לנגן שירים באיכות HiFi?
על אף ש deezer מוגדר אצלי על HiFi, כאשר אני מעביר שיר לרסיבר דרך Heos אני מנגן MP3.
HEOS לא תומך ב-deezer hifi.מישהו יודע איך אני גורם ל Heos לנגן שירים באיכות HiFi?
על אף ש deezer מוגדר אצלי על HiFi, כאשר אני מעביר שיר לרסיבר דרך Heos אני מנגן MP3.
יש לך פתרון?לא מבין למה מסתבכים?
גם לי יש מינוי לשניהם וגם לי קשה להחליט מי יותר טוב, אצלי הסטרימר תומך בשתי האפליקציות באיכות היפי וmqa בטידל.צ'מעו חברים, אני חדש בתחום, יש לי מערכת סאונד שבוע בלבד.
הרבה מן השבוע הוקדש להשוואות בין דיזר לטיידל ובין השוואות בין איכויות שונות של טיידל, שכן דיזר לא יכול לעשות סטרימינג HiFi באופן טבעי לרסיבר (אין לי סטרימר). בשתי האפליקציות אני עובד עם המינוי האיכותי ביותר (HiFi בדיזר ופרמיום בטיידל).
אני לא מצליח לשמוע הבדלים... לדעתי יש לי אזניים רגישות וגם שמיעה מוסיקלית
אני תוהה כמה אנשים באמת שמים לב וכמה רוצים להגיד על עצמם שהם שמים לב.
דיזר טיידל וקובוז מזרימים את אותו flac בדיוק. אני עדיין חושב שקובוז נשמע טיפה יותר טוב אבל זה נראה לי סוביקטיבי לחלוטין. מה שכן מי שרוצה את המסטר האחרון של האלבום הלבן בכל תפארתו 96/24 - רק קובוז. יש לי את את המקור ולי זה נשמע בסטרימינג אותו דבר. זה נכון שהסטאפ שלי רחוק מלהיות top of the line. אני חוזר שהבעיה העיקרית שלי עם דיזר זאת האינטגרציה - ביחוד עם רון.גם לי יש מינוי לשניהם וגם לי קשה להחליט מי יותר טוב, אצלי הסטרימר תומך בשתי האפליקציות באיכות היפי וmqa בטידל.
הייתי מוותר על טידל אם דיזר היה נתמך ע״י רון כי כשאני מחפש ביצועים שונים רון עוזר לי רק בטידל.
בכל מקרה נכון להיום אף שירות סטרימינג (כולל קיוביז) לא מגיע לאיכות של פייל טוב שנמצא בבית על ההארד דיסק.
ממש לאחרונה יצא לי להשוות קיובוז עם פייל ולא היה מקום לספק.דיזר טיידל וקובוז מזרימים את אותו flac בדיוק. אני עדיין חושב שקובוז נשמע טיפה יותר טוב אבל זה נראה לי סוביקטיבי לחלוטין. מה שכן מי שרוצה את המסטר האחרון של האלבום הלבן בכל תפארתו 96/24 - רק קובוז. יש לי את את המקור ולי זה נשמע בסטרימינג אותו דבר. זה נכון שהסטאפ שלי רחוק מלהיות top of the line. אני חוזר שהבעיה העיקרית שלי עם דיזר זאת האינטגרציה - ביחוד עם רון.
אותו פייל בדיוק?ממש לאחרונה יצא לי להשוות קיובוז עם פייל ולא היה מקום לספק.
לעולם לא ניתן לדעת מה בדיוק הסיבהממש לאחרונה יצא לי להשוות קיובוז עם פייל ולא היה מקום לספק.
בוודאות אותו פייל !אותו פייל בדיוק?