מיומנו של אודיופיל דמקולו

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
לאנלוג זה לא עובד, פתאום נראה לי הגיוני לגמרי שבמגבר/קדם יהיה tone control, לעוצמות נמוכות או תקליטים שנשמעים בינוני. במיוחד שניתן להעיף את המעגל מהסיגנל על ידי לחיצת כפתור. בקיצור הפיוריסטיות המוגזמת הזו בעני זה בולשיט.
אז למה לא מגבר של סוני עם basboom

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
זה לא קשור לאודיו, זו אנטומיה, האוזן שלנו לא שומעת את קצוות ספקטרום השמע מעוצמה מסוימת ומטה
ולכן כפתור לאודנס נועד לפצות על התופעה הזו בשמיעה בעוצמה נמוכה מאוד.
הרבה אודיופלים חושבים שהם שומעים "פלאט" , אבל המערכת המטובלת בצבע והחדר שלהם הוא ממש לא פלאט-
לכן במקרים כאלו המערכת תשמע אחלה בווליום נמוך- ובווליום גבוה יהיה עומס ובומיות, אבל זה פחות מעניין כי לא מגיעים לשם בדרך כלל בבית.
תהנה בכיף מהLoudness :)
מצד שני ישנם מגברים שנשמעים מצוין עם רמקול נכון בווליום נמוך.
ואם אני לא יכול לשמוע במערכת טובה בווליום סביר,לא הייתי משקיע הרבה כסף במערכת.הייתי נהנה מלאודנס ומוזיקה.
כאילו באמת ,מה הטעם שאשקיע נניח 6k$ רק בראש של פטיפון אם אני לא יכול לשמוע בווליום סביר.
היכן המערכת,כבלים,זרוע וכו'?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
למה האתר "כבד",איטי..?

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
טיפ ללאודנס למי שאין כפתור לאודנס -
בחלק גדול מהציוד המודרני (בוודאי בסטרימרים) יש אקולייזר גראפי ובדרך כלל יש אפשרות ל CUSTOM
אפשר להגביר את התדרים הנמוכים והגבוהים וגם קצת את התחום האמצעי..
למי שמשתמש בRoon יש שם שני סוגי אקולייזרים, פעם שיהיה לי אומץ לצאת בשאלה אז אנסה אותם...

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
למי שמשתמש בRoon יש שם שני סוגי אקולייזרים, פעם שיהיה לי אומץ לצאת בשאלה אז אנסה אותם...
רון לחזור למצב אפס, צריך מיקרופון לבצע מדידות ושאר ירקות כדי לכוון את האיקולייזר בצורה אופטימלית.

roni1

חבר אתר
מעורבות
12
נקודות
3
מצד שני ישנם מגברים שנשמעים מצוין עם רמקול נכון בווליום נמוך.
ואם אני לא יכול לשמוע במערכת טובה בווליום סביר,לא הייתי משקיע הרבה כסף במערכת.הייתי נהנה מלאודנס ומוזיקה.
כאילו באמת ,מה הטעם שאשקיע נניח 6k$ רק בראש של פטיפון אם אני לא יכול לשמוע בווליום סביר.
היכן המערכת,כבלים,זרוע וכו'?
לגמרי צודק

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
רון לחזור למצב אפס, צריך מיקרופון לבצע מדידות ושאר ירקות כדי לכוון את האיקולייזר בצורה אופטימלית.
זה משחק, אז משחקים. לא מיקרופון ולא בטיח.
מזיזים את הכפתור הוירטואלי ואם לא טוב מחזירים למה שהיה.
(לא שניסיתי בפועל. נמר עוד יכול לחסום לי את היוזר :שתוי:)

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
רצוי לא להכניס טיבול מיותר.
בלי לשים לב מדגישים משהו אחד והורסים משהו אחר...
רצוי לבנות/לתכנן את הסאטאפ/תוצאה באופן כזה שירגש אותך "כמעט" בכל SPL.

מי שלא יכול, אני יכול להבין את הפשרות, אבל זה לא נכון מבחינתי.
ולא יכול להצדיק זאת בשום צורה ואופן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור