מחשב אודיפילי + ספק לינארי פששששש

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לא יודע למה נוצרה אצלי התחושה (אולי מביקורות של אנשים שונים ) שספק לינארי למחשב זה נחמד כזה .
התרשמתי שצריך לחפס את ההבדל .
זה שמחשב בנוי ומקונפג טוב נותן בראש להמון טרנספורטים לא פריירים זה כבר ידעתי מנסיון . אבל הספק באמת לא חשבתי !
אבל יום אחד ביקרתי את גיא לנדאו לצורך טיפול מחשבי . שתי המכונות שלנו נחו פתוחות על השולחן . מכשירים דומים מאוד ומקונפגים. לבסוף ניגנו קטע זהה בשניהם והמחשב של גיא נשמע יותר , יותר מהכל ! גיא אמר לי יכול להיות שהספק הלינארי שלי משפיע . החלפנו ספקים והסאונד החליף צדדים . בקיצור הבנתי .
שבוע לאחר מכן השאלתי מגיא את הספק שלו לבדוק אצלי בבית . ופשוט אן מילה אחרת חוץ מקסם ! אני אומר לכם לא בקטנה לא על יד אלה קפיצת קומה בחלקות בדינמיות בפירוט בטבעיות בעומק הכל נתן קפיצה לא קפיצונת קפיצה .
לאחר מס ימים גיא ביסר לי שהוא מכר את המחשב עם הספק ואני פשוט לא יכולתי לחזור אחורה למה שהיה שהיה לא רע בכלל .
לאחר ששונה משהו עם עמילות המכס באיבי ולא ברור כמה יעלה ליבא ספק כמו של גיא (קנווד יפני של חובבי רדיו מוסב ל-12V ) החלתתי לנסות את המוצר שעופר שחורי מביא HD PLEX .האופצייה היחידה במחיר אנושי .
וואלה עושה את העבודה ! פשוט מקפיץ את המקור בכמה רמות נשמע קצת שונה משל גיא קצת יותר לכיוון הצלול ואולי קצת פחות גודל . לאחר יומיים נשברתי ודחפתי גם את כרטיס הפיקו (מחלק\ממיר המתח הפנימי ) לכרטיס האודיופילי של HD PLEX . הוא רק מס שעות בפנים אבל התחושה היא בעיקר בדינמיות שמגיעה גם בווליום נמוך מאוד והגודל האבוד חזר .
בנתיים בהרצה .
בנתיים גיא סיפר לי שמי שרכש ממנו את המחשב הניח בצד טרנספורט תותח של הביוקר (בלי שמות )
החוויה הזאת מעלה לי בראש המון נושאים לשירשורים : האם בייטים במוזיקה הם רק אפס ואחד ?
מה השפעתו של החשמל על האפס והאחד ?
ויש עוד ועוד אבל כואבת לי היד !

תמונות מצורפות

• 250Wgl4.jpg
    250Wgl4.jpg
    KB 99.8 · צפיות: 478
  • a0012303_54376d68d2a1b.jpg
    a0012303_54376d68d2a1b.jpg
    KB 33.7 · צפיות: 601

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
20150930_170500a.jpg
מוסיקה זה לא ביטים של 0 ו 1 זה ההבדל ?
מוסיקה דיגיטלית (קובץ דיגיטלי מכל סוג) זה ביטים של 0 ו 1 , אבל אנו לא שומעים ביטים
וחייבים להמיר את המוסיקה לביטים , זאת אומרת לדגום את האות האנאלוגי, (אנאלוג לדיגיטל) , לדחוס (או לא לדחוס) , לפרוס (או לא לפרוס אם לא דחוס) , ואז להמיר שוב לאנאלוגי (דיגיטל לאנאלוג) , כי האוזן שומעת רק אנאלוגי (בינתיים).
לחשמל יש ריפל (גליות, עדווה) והרמוניות של הגליות.
חשמל זה בעצם מוסיקה מעצבנת (שאנו לא אוהבים), או יותר נכון רעש מעצבן..
לספקים דיגיטליים יש גם רכיבי DC TO DC , שיש להם תדרי מיתוג בתדרים גבוהים מהשמע , תוסיף את ההרמוניות שלהם חיבור וחיסור למוסיקה שאתה שומע ותקבל חגיגת מוסיקה חדשה..
בקיצור, תוסיף את הקבל הגדול מהתמונה למעלה לקבלים הקטנים אצלך ותהנה :)

תמונות מצורפות

• 20150930_170500a.jpg
    20150930_170500a.jpg
    KB 353.2 · צפיות: 577
נערך לאחרונה ב:

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לא הבנתי את עניין הקבל הגדול ?
האמת שהספק של גיא לנדאו היה עם קבל אחד גדול .
פעם היה לי מלורי כזה במחסן בתקופת המקינטוש .
האמת לא הבנתי כלום ממה שכתבתה אבל מסקרן אותי במיוחד מה היתרון של קבל גדול על הרבה קטנים ?

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
הקבל הגדול סתם קוריוז.. :)

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
לא יודע למה נוצרה אצלי התחושה (אולי מביקורות של אנשים שונים ) שספק לינארי למחשב זה נחמד כזה .
התרשמתי שצריך לחפס את ההבדל .
זה שמחשב בנוי ומקונפג טוב נותן בראש להמון טרנספורטים לא פריירים זה כבר ידעתי מנסיון . אבל הספק באמת לא חשבתי !
אבל יום אחד ביקרתי את גיא לנדאו לצורך טיפול מחשבי . שתי המכונות שלנו נחו פתוחות על השולחן . מכשירים דומים מאוד ומקונפגים. לבסוף ניגנו קטע זהה בשניהם והמחשב של גיא נשמע יותר , יותר מהכל ! גיא אמר לי יכול להיות שהספק הלינארי שלי משפיע . החלפנו ספקים והסאונד החליף צדדים . בקיצור הבנתי .
שבוע לאחר מכן השאלתי מגיא את הספק שלו לבדוק אצלי בבית . ופשוט אן מילה אחרת חוץ מקסם ! אני אומר לכם לא בקטנה לא על יד אלה קפיצת קומה בחלקות בדינמיות בפירוט בטבעיות בעומק הכל נתן קפיצה לא קפיצונת קפיצה .
לאחר מס ימים גיא ביסר לי שהוא מכר את המחשב עם הספק ואני פשוט לא יכולתי לחזור אחורה למה שהיה שהיה לא רע בכלל .
לאחר ששונה משהו עם עמילות המכס באיבי ולא ברור כמה יעלה ליבא ספק כמו של גיא (קנווד יפני של חובבי רדיו מוסב ל-12V ) החלתתי לנסות את המוצר שעופר שחורי מביא HD PLEX .האופצייה היחידה במחיר אנושי .
וואלה עושה את העבודה ! פשוט מקפיץ את המקור בכמה רמות נשמע קצת שונה משל גיא קצת יותר לכיוון הצלול ואולי קצת פחות גודל . לאחר יומיים נשברתי ודחפתי גם את כרטיס הפיקו (מחלק\ממיר המתח הפנימי ) לכרטיס האודיופילי של HD PLEX . הוא רק מס שעות בפנים אבל התחושה היא בעיקר בדינמיות שמגיעה גם בווליום נמוך מאוד והגודל האבוד חזר .
בנתיים בהרצה .
בנתיים גיא סיפר לי שמי שרכש ממנו את המחשב הניח בצד טרנספורט תותח של הביוקר (בלי שמות )
החוויה הזאת מעלה לי בראש המון נושאים לשירשורים : האם בייטים במוזיקה הם רק אפס ואחד ?
מה השפעתו של החשמל על האפס והאחד ?
ויש עוד ועוד אבל כואבת לי היד !
גם לי יש מחשב אודיופילי וגם אני קניתי ספק לינארי, יש לי חבר שיוכל בנקל במבחן עיוור לומר לך מה מנגן טוב יותר וזה תמיד יהיה הטרנספורט. איך נסביר את זה ?
הג'יטר ? הרצועה שמסובבת דיסק ?
ממיר זו לא הבעיה הממירים היום ברמת על, תחום המחשב ובעיקר חשמל ורעשים עדיין לא מגובש דיו.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
גם לי יש מחשב אודיופילי וגם אני קניתי ספק לינארי, יש לי חבר שיוכל בנקל במבחן עיוור לומר לך מה מנגן טוב יותר וזה תמיד יהיה הטרנספורט. איך נסביר את זה ?
ממיר זו לא הבעיה הממירים היום ברמת על, תחום המחשב ובעיקר חשמל ורעשים עדיין לא מגובש דיו.
הרבה טוענים שטרנספורט נשמע טוב יותר.
חוץ מטיב המחשב,תלוי מאוד באיזה Dac שומעים.
אני בינתיים נפרדתי ממנו(טרנספורט).
לא אומר שלא אחזור.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מה רע בשני האלטרנטיבות ,לי יש את כל האופציות ,לא שומע שום דרמה בין המחשב לדיסק ,אפילו ההפך ,תלוי בחומר ,יותר מזה! שומע המון סטרימינג מהאינטרנט דרך טידל ,וגם שם אין דרמה יחסית לדיסק ,בקיצור לא צריך לדעתי הצנועה להתאבד על כל פיפס קטן במקור כל עוד יש טיפול מקסימלי שמתאימה ליכולת במקור ,
כלומר מחשב מטופל ,ספק טוב ,ממיר הכי טוב שידך משגת בלי לסכן כמובן את קיום המשפחה ,ברגע שהמוסיקה מתנגנת ,אפילו דרך האינטרנט דרך מכשירים טובים ,ההנאה מהמוסיקה נשארת דומה ,וזה לא שאני מתגרד בחוסר נוחות בספה כשיש הבדלונציק בגלל המקורות ,יותר חשוב לי שאוכל לבחור את מה שאני מבקש לשמוע .
יש כמובן גם המהדרין עם מקורות אנלוגים ,באמת שומעים יפה ! אבל זה לא בשבילי לקום כל 20 דקות ולהפוך ,ולנקות ,ולכוון ,בשביל מה יש חברים עם פטפון ? האמת גם יש לי אלרגיה לשיחות ראשים ,זרועות ,אזימוט,טרקינג ,וכל החרטבונות הללו ,ולא חסר לי חברים שרוצים לדבר על הדבר הזה ,טוב שזה קיים ,אבל לא בשבילי !

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
מה רע בשני האלטרנטיבות ,לי יש את כל האופציות ,לא שומע שום דרמה בין המחשב לדיסק ,אפילו ההפך ,תלוי בחומר ,יותר מזה! שומע המון סטרימינג מהאינטרנט דרך טידל ,וגם שם אין דרמה יחסית לדיסק ,בקיצור לא צריך לדעתי הצנועה להתאבד על כל פיפס קטן במקור כל עוד יש טיפול מקסימלי שמתאימה ליכולת במקור ,
כלומר מחשב מטופל ,ספק טוב ,ממיר הכי טוב שידך משגת בלי לסכן כמובן את קיום המשפחה ,ברגע שהמוסיקה מתנגנת ,אפילו דרך האינטרנט דרך מכשירים טובים ,ההנאה מהמוסיקה נשארת דומה ,וזה לא שאני מתגרד בחוסר נוחות בספה כשיש הבדלונציק בגלל המקורות ,יותר חשוב לי שאוכל לבחור את מה שאני מבקש לשמוע .
יש כמובן גם המהדרין עם מקורות אנלוגים ,באמת שומעים יפה ! אבל זה לא בשבילי לקום כל 20 דקות ולהפוך ,ולנקות ,ולכוון ,בשביל מה יש חברים עם פטפון ? האמת גם יש לי אלרגיה לשיחות ראשים ,זרועות ,אזימוט,טרקינג ,וכל החרטבונות הללו ,ולא חסר לי חברים שרוצים לדבר על הדבר הזה ,טוב שזה קיים ,אבל לא בשבילי !
מי אמר שרע ? ככה צריך, שיהיו שתי האלטרנטיבות כמו אצלך ! מי שיכול כמובן.
אנלוג נשמע נכון, טרנספורט לא קניתי-עדיין כן, זה עוד יכול להשתנות, אבל צריך להיות הוגן ולהגיד מה היתרונות והחסרונות בשתי הגישות.
אני לא מסכים איתך שבין מחשב לטרנספורט זה הבדלונצ'יק, מה זה הבדלונצ'יק ? אנחנו פאקינג פורום של חולי רוח שמוציאים עשרות ומאות אלפי שקלים בשביל שנקבל עוד הבדלונצ'יק אחרת היינו קונים איזה רסיבר ימאהה להגברה או איזה רוטל משנות התשעים ומנגנים עם איזה DVD דנון ואז צוחקים על אילו שמוציאים סכומים מטורפים בשביל איזה הבדלונצ'יק :mad: יצאתי שניצל ;)
מאידך אני כן מסכים איתך(ולכן גם יישמתי) שלנגינה דרך מחשב מושקע ואודיופילי עם ממיר על יש לא רק יתרונות אלא זה הכרחי בימים אלו !
1.זה נשמע נהדר.
2.זה נוח בצורה בלתי רגילה הגישה לעשרות ומאות אלבומים לפי מצב הרוח.
3. יש לך מבחר ענק בדיגיטל ! יחסית לאנלוג.
4. הדיגיטל לא מפסיק לחדש, יש מאסטרים היי רז, אפסמפלינג, DSD.
5. שירות הסטרימינג כמו TIDAL נותן ערך מוסף נהדר, אתה נפתח לסגנונות וזמרים שמעולם לא שמעת וכנראה לא היית קונה בחנות והנה שם יש לך הנגשה של הצעות מהאפליקציה.

בהנחה שיש למאזין גם וגם, ההכרעה בין להאזין לאנלוג או לדיגיטל נובעת בדרך כלל מסיבות מאוד לא פיוריסטיות לשיטתנו- הנוחות ואחר כך הזמן.
יש לך נגיד שעתיים להאזין ביום ממוצע,אתה מעדיף לא לקום מהכורסא אחרי שיר או שניים טובים מאותו תקליט, בדרך לנקות אותו( גם לשקול אותו ? יש כאלה...) וגם לגלות שיש לך אולי 30 שאתה מאזין להם במשך שנים.
בקיצור חי בשקר לעצמי משקיע הון על לשמוע הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות,משוכנע שאנאלוג נשמע יותר טוב אבל אין אנאלוג בבית.
כמו בחיים למכולת מאה מטר מהבית מתניעים את הרכב.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לעניין הטרנספורט מחשב אני לא רוצא לפתןח התנצחות . אצלי לא היתה קיימת אופצייה , לא יכול לקנות טרנספורט בעשרות אלפים . מצד שני שמעתי BDRS מול מחשב אצל מיודעינו שניצל וביירמסטר מול מחשב אצל גיא ואני כל הזמן שומעה על מקרים שהטרנספורט הפך לרהיט . ויש ניואנסים קטנים לכאן ולכאן לא יותר ופחות טוב כך שעם מכניסים את פרמטר הנוחות אן בכלל שאלה .
וחשוב לציין שהמחשב למרות שלדעתי הוא טיקו עם הטרנספורט הוא רק בחיתולים . רק בזמן האחרון חברות החלו ליצר מחשבים אודיופילים יעודיים ועדיין לא מדובר על רכיבי מדף ברוב המיקרים ולא רכיבים שנבנו מראש עם מחשבה לאודיו למרות שגם פה יש התעוררות.
לדוגמה היום הבנתי שהכרטיס (פיקו ) האודיופילי שנכנס למחשב שלי אחרי הספק הוא עדיין סוג של ספק ממוטג ויש כבר חברות שמיצרות כזה ליניארי רק שזה עדיין מאוד יקר ומאוד גדול.

igall

אוהב את התחום
מעורבות
47
נקודות
28
ואולי בסוף כל הבלבלה יש המלצה לכמה ספקים למי שבכלזאת מאזין רק דרך מחשב ?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
מי אמר שרע ? ככה צריך, שיהיו שתי האלטרנטיבות כמו אצלך !

בהנחה שיש למאזין גם וגם, ההכרעה בין להאזין לאנלוג או לדיגיטל נובעת בדרך כלל מסיבות מאוד לא פיוריסטיות לשיטתנו- הנוחות ואחר כך הזמן.
יש לך נגיד שעתיים להאזין ביום ממוצע,אתה מעדיף לא לקום מהכורסא אחרי שיר או שניים טובים מאותו תקליט, בדרך לנקות אותו( גם לשקול אותו ? יש כאלה...) וגם לגלות שיש לך אולי 30 שאתה מאזין להם במשך שנים.
בקיצור חי בשקר לעצמי משקיע הון על לשמוע הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות,משוכנע שאנאלוג נשמע יותר טוב אבל אין אנאלוג בבית.
כמו בחיים למכולת מאה מטר מהבית מתניעים את הרכב.
סליחה,אבל זה בליל של שטויות במיץ עגבניות.
סאונד אנלוגי טוב של חצי תקליט ,מהנה פי מאה משלושת אלפים קבצים.
ואל תגיד לי שאני חי בשקר.
חבל על הכסף שלך. כאשר תישמע שני קיטעי ג'ז טובים באנלוג במע' שלך אולי תבין.
אף אחד פה הוא לא הגורו של הנוחות האישית שלי ועוד רבים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני עם שלמה.

יוסי. אני ממש שוקל לא להחזיר לך את המשקפיים.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
ולי, באופן מוזר, יש את שניהם - דיגיטל ואנלוג, וברוך השם אנלוג ברמה מגבוהות שיש, ועדין - אני מסוגל להנות משניהם.
לא מרגיש שהאנלוג מנצח תמיד בכל דבר. פעם בא לי ככה, ופעם בא לי ככה.

לגבי הנושא של פותח השרשור, בוקר טוב אליהו.

חברות של ספקים יש, לדעתי, לא הרבה. 3-4 אולי. הידועה "בארץ" היא HDPLEX, לשניצל יש COREAUDIO היקרים יותר, ויגאל עכשיו הזכיר את TERADEK.

התחילו לעשות ספקי AC-DC, עכשיו עברו גם לממירי מתח DC-DC המחליפים רכיבים כמו ה- PICO PSU. זה, בעיני, עוד חצי צעד בהתקדמות של התעשיה הזאת.

בכל מקרה, הדיון על האיכות של מחשב מול טרנספורט הוא ברובו בעייתי מאד, בעייתי כמו להשוות תקליט לדיסק של אותו אלבום בדיוק. למשל:
הופעת UNPLUGGED של ALICE IN CHAINS בתקליט, הוצאה של MUSICONVINYL - נשמעת פח זבל בהשוואה לדיסק. למה? אין לי מושג.

אבל הדפסה מאוחרת (2006) של האלבום RENEGADE של THIN LIZZY שיצא בשנת 81 נשמעת פנטסטי לעומת דיסק.

לכן, כדי להשוות נכון, צריך לקחת את החומר הכי טוב שיש ממחשב לעומת ההכי טוב שיש בדיסק אופטי. או במילים אחרות:
לעשות כמו ריפ כמו שצריך (אני, למשל, לא יודע איך עושים את זה , ואצלי רוב הריפים הם פח) או לקנות קובץ דיגיטלי ממקום כמו HDTRACKS ולדעת שהוא נשמע טוב;

מול דיסק (תקליטור) של אותו אלבום.

כמובן, ידוע שבשני המקרים, שתי המדיות מייצגות טוב את הפורמט.

רק אז ההשוואה היא מדוייקת, וגם אז - כל מקרה לגופו.

לכן, אני לוקח מאד בעירבון מוגבל כל הצהרה גורפת, בעיקר של "מובילי הדעה" בפורומים השונים, על פיה תקליטורים תמיד נשמעים טוב יותר, או הצהרות גורפות לא פחות של חברי פורומים הטוענות כי מחשב משאיר מאחור את המדיה האופטית. ובכל מקרה, תמיד, אני אעדיף מחשב רק משום התמורה לכסף והנוחות שהוא מציע.

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
סליחה,אבל זה בליל של שטויות במיץ עגבניות.
סאונד אנלוגי טוב של חצי תקליט ,מהנה פי מאה משלושת אלפים קבצים.
ואל תגיד לי שאני חי בשקר.
חבל על הכסף שלך. כאשר תישמע שני קיטעי ג'ז טובים באנלוג במע' שלך אולי תבין.
אף אחד פה הוא לא הגורו של הנוחות האישית שלי ועוד רבים.
וואלה זובידה ?
כשאתה רושם על פוסט שלם שטויות במיץ עגבניות תגיד למה אתה מתייחס, לזה שאמרתי שאנאלוג נשמע נכון יותר ?
לא אתה לא חי בשקר, יש לך העדפה לשמוע חצי תקליט ולא 3000 קבצים או דיסקים ואני מכבד אותה, לעומת זאת מדבריך נשמע כאילו מעולם לא שמעתי קטע וחצי אנאלוגי בחיי ?! בחיי שכן.
זכור לי שביקרתי אצלך ולא שמענו חצי שיר ממקור אנאלוג משום מה אבל כנראה שמאז קיבלת הארה ועכשיו אתה יותר חכם ולא זורק יותר כסף על דיגיטל,מזלך שאתה מבין ואני לא.
נמר הוי איזה הנאה ,הטיול עם שלמה עשה לכם כייף ! נשמת אוויר פסגות בזכרון וכנראה אכלת אמברוסיה שתית נקטר ועכשיו תאציל עלינו קצת בני האנוש ;)
אם למשקפי ארמני שלי קורה משהו בביקור הבא שלי גם לך לא יהיה אנאלוג בבית.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אתה יודע כמה באים אלי ואני לא משמיע להם אנאלוג? 90 % .
תשאל את אלדר....הוא גם לא שומע אנאלוג אצלי.
ועד סעיף 5 כולל, ממש לא מבין ולא פוסל.
ולאחר סעיף 5 יש לי הרגשה שאתה פסלתה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יוסי.

המשקפיים נמכרו לממעיט במחיר.
בוא מחר קח ת'כסף.

וכשתבוא. אעשה לךהשוואה בין דיגיטל לאנלוג. עד היום, כל מי ששמע השוואה כזו, מצא את עצמו אחריכמה חודשים עם פטיפון.

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
שלמה,
הייתי אצלך שמעתי דיגיטל, אצל מתנוש דיגיטל, אצל פיני דיגיטל, אצל איציק דיגיטל, אצל אלדר דיגיטל וכו' . משמע-במקום להשוויץ לאורח על המערכת הטובה אתם מחכים שהפראייר ילך ושמים תקליט, הכי נוח.
אם אחרי סעיף חמש יש לך בעיה אז אין פה בעיה ! אני מזמין אותך לקרוא שוב, אני מדבר עליי.
נמר גם אותך אני מזמין לקרוא שוב, מהיכן משתמע ממה שכתבתי שדיגיטל עדיף אנאלוג מבחינת צליל ? הוא מועדף מכל מיני סיבות אחרות(לא חיוביות בעיקר) שציינתי לעיל.
נמר, למכור משקפיים כאלה איכותיים ויפים בטח לא היה לך קשה,אם מכרת לממעיט במחיר זה רק מישהו מהתפוצה שלך :p
אם יש יוצא מהכלל מהחברה הנ"ל הוא אתה , אצלך בכל הפעמים שביקרתי שמעתי רק אנאלוג , לדאבוני כרגע אצלי זה לא עולה על הפרק. לא לעולם חוסן,נראה.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם מדברים על יותר נוח - הכי נוח זה לשמוע בטלפון עם אוזניות, אבל אנחנו לא מחפשים את הכי נוח אנחנו מחפשים מה נשמע טוב - לא ?

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
נפלתם על כל הראש :oops:
מה הוויכוחים האלה?
אנלוג תמיד ישמע יותר טוב.
אלה אם הרכבת פטיפון רגיל מול מחשב ו-DAC ברמת על.
וגם על זה עדיין יש מחלוקות.
עדיין מחשב עם DAC טוב נותן תוצאה מעולה :בעד:
״ירצו יאכלו,לא ירצו לא יאכלו״

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור