מחר זה קורה! (בנימה אישית)...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
להתראות, מחכים לכם!!!

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בהצלחה בתערוכה וכמה שיותר ל CABASSE וחבל שזה לא גמליאל:( !! וגם לאחרים . איני יודע אבל לעת עתה לא אוכל להגיע. נולד לי תינוק ויש לי עם מה להתעסק ןלא חסר. אבל אם האישה ב"ה תשחרר אולי אבוא.
אבל כל הכבוד לליאור ונמר באמת ישר כח. אני לא בא בתענות אבל חבל שזה לא יצא בסוכות או בקייץ . טוב העיקר שזה יצליח . ניפגש רק בשמחות .

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
רעיון לכנס הבא- שימו מצלמה שעושה פיד בשידור חי, כדי שגם אם יש מישהו ששוקל להגיע אבל לא בטוח, הפיד הזה ידליק אותו.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
כל הכבוד על תערוכה בהפקה מופתית ומקצועית לעילא! :בעד:(ורד)

עמיר

eyall

חבר אתר
מעורבות
13
נקודות
8
היה מקסים. תערוכה מאוד מושקעת במחשבה ובוויזואליות. לפי דעתי הכי מושקעת עד עכשיו. לגבי החדרים יש טובים ויתר וטובים פחות אבל הרמה באופן כללי טובה מאוד , אין נפילות .
ממליץ בחום.
כל הכבוד למארגנים
איל

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
רעיון לכנס הבא- שימו מצלמה שעושה פיד בשידור חי, כדי שגם אם יש מישהו ששוקל להגיע אבל לא בטוח, הפיד הזה ידליק אותו.
יה צפונבון ! תעיף ת'תחתש'ך לתערוכה ומהר.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
בוקר טוב,

ובכן היום המיוחל הגיע, אשתי ואני התייצבנו כמו חיילים טובים וממושמעים.

החדר הראשון אותו פקדנו היה החדר של IL AUDIO ובשביל "הספתח" זה היה מהפנט! "הסאונד" שבקע מה-TRIANGLE היה מדהים! מרגיע, מאוזן, מפורט וממכר, אגב זה החדר שהכי אהבנו.

המשכנו לעבור בין החדרים והגענו לחדרו של פרדו, באמת כול הכבוד לפרדו!! נשמע ברמה, צליל נקי ומרענן, אהבנו מאוד את ששמענו.

אהבנו גם את מה ששמענו בחדר של זיו ובחדר של CABASSE.

הכי הפתיע אותי היה איזה חדר צדדי שלא הבחנו בו כלל, אילולי המציג לא היה קורה לנו להיכנס לא היינו מבקרים בו,
אני חייב לציין שמה ששמעתי שם היה מאוד מעניין, צלול, מפורט, נקי ומאוזן, (מוצרים לא כל כך ידועים, שאיני זוכר את שמם).

נחמד מאוד מפעם לפעם לפגוש חברים מהתחום, פגשנו שם את פיני-SOL אין עליו! איש מקסים ומיוחד במינו, כמו כן פגשנו את איתן-big בחור לעניין שמבין עניין, פגשנו גם את איתי- itay123 אתו ביקרנו במס' חדרים יחדיו.

בקיצור, עברנו ערב מהנה ומחכים, מומלץ מאוד לכול חובבי התחום.
תודה גדולה לכול המארגנים.
חיים.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור