אכן , אחרי 25 שנה בתחום יש לי אכן ביטחון ברב הדברים שאני אומר. יש לי הרבה שנות ניסיון בפיתוח מוצרים וביצור שלהם בחו"ל דרך החברה שבה אני עובד .ואני יודע שלמרות שיש כיום מוצרי ALL IN ONE בקליבר גבוה עדיין מדובר בפשרה.
מדוע? שאל את עצמך באיזה מעגל ובאיזה צ'יפ לDAC נעשה שימוש , ואיזה ספק כח תוכנן עבורו ואיזה צ'יפ השתמשו לסטרימר וכיצד מומש המעגל.
ברב המקרים מדובר באיזה מעגלון קטן עם תג מחיר שצריך דלי מים בכדי להעביר בגרון וכיס די עמוק, זה נכון שאתה חוסך בכבל חשמל ואינטרקונקט אבל המחיר
ברמת הסאונד ברב המקרים הוא ירידה באיכות.
אם לא ממש מפריע לך הירידה הקטנה הזאת אך בכל זאת משמעותית-אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה צריך את כל זה בכדי ליהנות מהאזנה
למוזיקה, הרי אתה יכול להשתמש ברמקול אחר שיהיה תובעני פחות מהYG שברשותך, וגם תקבל גמישות רבה יותר באשר למוצר המשולב אותו תרכוש. אם עדיין אתה מעוניין להישאר עם הרמקול שלך ,תוכל לרכוש מגבר משולב איכותי עם ממיר+סטרימר נפרד שתשלב איתו כך שברגע שיהיה עידכון או שתרצה להחליף מקור ,לא תיאלץ להיפרד מההגברה שלך שעמלת לרכוש ולהתאים אותה לרמקולים שלך. קשה מאוד למצוא הגברה שגם תתאים לרמקול ושתהיה משולבת עם ממיר וסטרימר שתמיד יתאים לך. תחום הסטרימיניג מתקדם כל הזמן ואתה לא רוצה להיות מוגבל לכך