מחפש לקנות טלוויזיה 85 אינץ עם קופסת חיבורים חיצונית

shaife

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם,
מחפש לקנות טלוויזיה 85 אינץ ומעלה של סמסונג או LG .
כיום יש לי סמסונג 65 אינץ עם קופסת חיבורים של סמסונג שמתיברת עם כבל שקוף אחד לטלוויזיה .
אני רוצה את אותו פתרון של כבל אחד בין טלוויזיה לקופסת חיבורים אבל בגודל של 85 אינץ על מנת להימנע מלחצוב בקיר תעלותך כדי להעביר כבלים ישירות בין הטלוויזיה למכשירים אחרים.
אשמח להמלצות .
תודה מראש

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
203
נקודות
43
הי @shaife
הפיתרון של קופסת חיבורים קיים בטלוויזיות סמסונג בדגמי 2024 הבאים:
  • QN900D - זהו דגם העל של סמסונג, בטכנולוגיית Neo QLED (מיני לד) ברזולוציית 8K, מגיע עד 85 אינטש.
  • S95D - זהו ה- OLED של סמסונג, סקרתי אותו כאן, וגודל המסך המקסימלי שלו הוא 77 אינטש.
  • במידה ואתה מתחבר להצגת יצירות אומנות בזמן שהטלוויזיה כבויה (אני מאד אהבתי זאת), אז לסמסונג יש גם את ה- LS03D, או בשמה המסחרי The Frame, שמגיעה גם כן בגודל 85 אינטש. מדובר בטלוויזיה בטכנולוגיית QLED.
ל-LG יש את דגם ה- M4 שכוללת קופסת חיבורים אלחוטית לטלוויזיה. הגודל המקסימלי שלה 83 אינטש, ואיכות התמונה שלה זהה ל-G4.
לחיבור אלחוטי יש יתרונות, אבל גם חסרונות, כגון חיוב בקו נראה ישיר לטלוויזיה. בנוסף, קופסת החיבורים שלה גדולה הרבה יותר מה- One Connect של סמסונג.

בהצלחה!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור