michael123
חבר משקיען
- הודעות
- 9,753
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
עזוב 18 ראיתי וטעמתי גבינות בוטיק ישראלי ב35 למאה.... - טעים כן - אבל בצרפת איכות זו עולה שליש.... מאלה מחיר לצרפתי יעני הגנה על יצרנים מקומיים אבל ברגע זה מחיר עולה מעל גבינה מצרפת... - חחח אין לי מה לומר....
אני לא חסיד של גבינות צרפתיות.
את פרמיזן אני מכיר טוב, כל פעם שאני באיטליה אני מביא כמה קילו, לי ולחברים.
אז יש כל מיני סוגים, וגם בסופר אתה יכול לקנות פרמיזן של 60 חודש ב-40 יורו לקילו ויותר.
עזוב גבינה.
מקרונים - העוגיה זאת. עולה בין יורו 1 במקום זול ל-2 יורו בממוצע וגם יותר.
אני קונה בחנות של מיקי שמו, הכי טעים ויותר זול (אם כי הוא העלה מחירים לאחרונה)
היינו בפרובנס בחופשה לפני שנה ... בין היקרות. כלומר, זה לא יותר יקר מישראל, מקום הזה שמור רק לשוויץ ובמידה פחותה לניו יורק. אבל זול זה לא.