תיק מדהים. זה של think tank? אעלה תמונות בימים הקרובים.
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,101 מעורבות 4,266 נקודות 113 28/7/12 #21 תיק מדהים. זה של think tank? אעלה תמונות בימים הקרובים.
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 28/7/12 #22 תמי, יופי של תיק, גם אני אוהב תיקי צד - תתחדשי
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 28/7/12 #23 Hפה מאוד. מזכיר לי את התיק שלי , גם לי יש תיק צד אבל של קראמפלר.
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 28/7/12 #24 נכתב ע"י אורי_ו: Hפה מאוד. מזכיר לי את התיק שלי , גם לי יש תיק צד אבל של קראמפלר. לחץ כדי להרחיב... אורי, בעברית לא צריך אות ראשונה גדולה "י" הופכת ל "H"
נכתב ע"י אורי_ו: Hפה מאוד. מזכיר לי את התיק שלי , גם לי יש תיק צד אבל של קראמפלר. לחץ כדי להרחיב... אורי, בעברית לא צריך אות ראשונה גדולה "י" הופכת ל "H"
ת תמי ליבנה אוהב את התחום הודעות 478 מעורבות 40 נקודות 28 28/7/12 #26 נכתב ע"י נמר: תיק מדהים. זה של think tank? אעלה תמונות בימים הקרובים. לחץ כדי להרחיב... כן. הוא הוא בעיקר לנשיאה בעיר יש בו מקום לארנק, דרכון, לאייפד וגם דברים אישיים. ככה לא אצטרך לסחוב עוד תיק. יאללה תביאו תמונות מהחופש. זה יצנן קצת את הקיץ המתלהם, המכה בנו ללא הרף. תודה ושבוע טוב.
נכתב ע"י נמר: תיק מדהים. זה של think tank? אעלה תמונות בימים הקרובים. לחץ כדי להרחיב... כן. הוא הוא בעיקר לנשיאה בעיר יש בו מקום לארנק, דרכון, לאייפד וגם דברים אישיים. ככה לא אצטרך לסחוב עוד תיק. יאללה תביאו תמונות מהחופש. זה יצנן קצת את הקיץ המתלהם, המכה בנו ללא הרף. תודה ושבוע טוב.