מותג: היסטוריה לעומת ההווה

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
היה שם סאונד בחדר ההדגמה, כזה שמעולם לא שמעתי.
הכי טוב.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
רוזי
כך הוא הדגים לך את ה- 7 על גלגלים?:)

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הוא טוען שהרוב זה רמקול וחדר.
כל השאר - פחות חשוב.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כל השאר - פחות חשוב.

אם היה מייצר גם אלקטרוניקה היה טוען שמה שחשוב זה האלקטרוניקה והחדר. כבלים פחות חשובים.
ואם היה מייצר כבלים היה טוען ...

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
כל השאר - פחות חשוב.
יטען מה שיטען זה לא ישנה את העובדה שמה שיצא מהמקור כבר יצא ואיך שהוגבר הגיע לרמקול ורק אח״כ החדר הידהד...

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אם היה מייצר גם אלקטרוניקה היה טוען שמה שחשוב זה האלקטרוניקה והחדר. כבלים פחות חשובים.
ואם היה מייצר כבלים היה טוען ...
מסכים

הוא גם מייצר במקום את הטורנס (פטיפון).
ומציג עם איזה CD של קריק.
אבל מה שחשוב - התוצאה הסופית - היה מעולה

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
רק להראות כמה האיש משקיע כאן לדוגמא בניסוי פיתוח של הארקונה.
שימוי לב למבנה החדר האקוסטי בו הוא מנסה את הרמקול:
צפה בקובץ המצורף 37022

חברה עם רמקולים נהדרים, אחד הקרמיים היחידם שהייתי יותר ממוכן לחיות איתו - תענוג לאוזן וזה לא קורה לי עם כל רמקול קרמי.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
רק להראות כמה האיש משקיע כאן לדוגמא בניסוי פיתוח של הארקונה.
שימוי לב למבנה החדר האקוסטי בו הוא מנסה את הרמקול:

צפה בקובץ המצורף 37022
מהנסיון שלי עם האולפנים בגלי צה"ל שהם שקטים אבל ממש לא בכוון של חדר כמו שבתמונה המצורפת למטה (עלותו יכולה להגיע למליוני דולרים והשקט בו כמעט מוחלט) ....... בחדר כזה , אם אתה לא מפעיל איזה טרנזיסטור או מקור מוסיקה מסויים השקט הוא כל כך נוראי שמתחילים לך צפצופים באוזניים וניתן להשתגע תוך מס' דקות של שהיה בו.

זה מצחיק כי אם אתה רוצה להיכנס לחדר שכזה ולנהל "שיחת טלפון שקטה " זה ממש לא נעים......"החדר צועק מרוב שקט"

צפה בקובץ המצורף 37022

נערך לאחרונה ב:

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אני חולק כאב אישי על התפוגגותה של חברת thiel.
היו להם מוצרים שיכלו להמכר עוד שנים ועדיין היו בשפיץ של הקצה כמו הcs3.7.
לדעתי היום חברות שיצרו מוצרים ברמה גבוהה במחירים הגיוניים משנות כיוון או למסחרי יותר או לקצה היותר אקזוטי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בהחלט צחי.

אני זוכר ששמעתי אותם לפני הרבה שנים אצל ליבשיץ - מעולים אבל מכוערים אש.

אבל אני עוד יותר זוכר את התגובות הללו. כנראה גם הכתב של סאונדסטייג׳ לא ביחסים טובים עם היבואן הישראלי.

http://www.dtown.co.il/forum/threads/רמקולים-עד-35-000-מחיר-חו-ל.41861/page-3

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אני לא נכנס לעניין היבואן.
אני פשוט כואב את זה שחברה קונה חבלה אחרת עם מסורת משובחת עם כיוון מאוד מסויים והופכת אותה למוצר מדבקה ממוצע.
זה כמו לקנות את חברת פורשה.
לבטל את כל קווי היצור להפסיק ליצר מנוע בוקסר להתנתק מכל מה שפורשה ולשים את סמל השור על סוברו dl

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני פשוט כואב את זה שחברה קונה חבלה אחרת עם מסורת משובחת עם כיוון מאוד מסויים והופכת אותה למוצר מדבקה ממוצע.

לא שמעתי את המוצרים. מי יודע, אולי עשו את זה לא פחות טוב ממה שהיה. אולי הרמקולים הזולים שלהם הם תמורה מעולה לכסף. הטענה שלי אז והטענה של סאונדסטייג׳ אינה מדברת על איכות הצליל של המוצרים הללו ביחס לאחרים. הדיבור הוא על שימוש בשם שבינו לבין המוצרים החדשים אין קשר.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
כשיבאתי לארץ את האפוג'י שלי לפני כ 25 שנה יבאתי גם את ה- Thiel 1.5 כרמקולים אחוריים .

החברה הזו נחשבה כאיכותית במיוחד כאשר ייחד אותם הקרוס אובר מסדר ראשון שיצר רמקול שכל היחידות שלו מתואמות מבחינת זמן. בנוסף לקרוס אובר המיוחד נדרש גם שהדרייברים יהיו במרחק מדורג מהאוזן (בין הטוויטר לוופר יש הפרש מרחק של כ- 10-15 ס"מ לאוזן המאזין)

בזמנו המדידות של כל הרמקולים של Thiel היו מושוות לקווד ESL63 שנחשב עד היום לרמקול הכי מ"תואם פאזה" בעולם.

איך נפלו גיבורים - עצוב

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נמר,
האם לדעתך איזופון כיום גאודר גם הצליחו עם זה?
אם אני זוכר נכון גם קונצנזוס כיום ארטוס אותו סיפור. לא?

אין הרבה קשר בין קונצנזוס לארטוס מלבד התיבה. אני יודע גם שברקע ישנה תביעה של שתי בנות המתכנן המקורי (סטפן) הנוגעת לגניבת טכנולוגיה הרשומה בפטנט.

זה לא אומר שהארטוס פחות או יותר טוב. זה פשוט אותה תיבה עם מתכננים חדשים שבעצם התלבשו על הטכנולוגיה.

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
משהו דומה עבר על castle הבריטית, שכרגע נימצאת בידיים סיניות ולא מצליחה להתרומם. גם avance הדנית סיימה את דרכה ויש עוד לא מעט דוגמאות של יצרנים,שהחלפת בעלות לא עשה להם טוב.

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
וואוו, מטורף לגמרי.
מה זה הרצפה הזאת??? רשת צפה?

זה לא חדר האזנה, זה חדר מדידות ( anechoic chamber ) שתפקידו לנטרל החזרים שישפיעו על תוצאות המדידה.
עקרונית/תאורטית , אפשר ואפילו אופטימלי לבצע מדידת Freq Ref לרמקול כשהוא תלוי באוויר ואז אין החזרים,
אבל זה לא ממש פרקטי כי זה צריך להיערך בסביבה נטולת רעש...
על מנת לנטרל את ההחזרים שעשויים להגיע למיקרופון המדידה מהרצפה כשהרמקול בצימוד ישיר אליה,
פשוט מייצרים רצפה "שקופה" צפה, ועליה מונח הרמקול.
היתרון הוא שמדידה בחלל כזה, מספקת אינדיקציה מדויקת לביצועי הרמקול הנמדד.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
זה לא חדר האזנה, זה חדר מדידות ( anechoic chamber ) שתפקידו לנטרל החזרים שישפיעו על תוצאות המדידה.
עקרונית/תאורטית , אפשר ואפילו אופטימלי לבצע מדידת Freq Ref לרמקול כשהוא תלוי באוויר ואז אין החזרים,
אבל זה לא ממש פרקטי כי זה צריך להיערך בסביבה נטולת רעש...
על מנת לנטרל את ההחזרים שעשויים להגיע למיקרופון המדידה מהרצפה כשהרמקול בצימוד ישיר אליה,
פשוט מייצרים רצפה "שקופה" צפה, ועליה מונח הרמקול.
היתרון הוא שמדידה בחלל כזה, מספקת אינדיקציה מדויקת לביצועי הרמקול הנמדד.

כן. בדיוק מה שהוא אמר.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
למען ההגינות. לא יודעים אם ״נפלו גיבורים״. רק מי ששמע אותם יודע.
אתה מוזמן לשמוע ולהחליט עם נפלו גיבורים או לא.
בכל מקרא טיל עשו דברים בצורה שונה משהוא שיחד רק אותם והיום אן חברה שעושה אותו דבר. לטוב ולרע

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור