- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: מוצרי השיכוך של Franc Audio
מה הזמנת? ספר אם בא לך.
כתבה מדהימה בעניי, לא מכיר את גיא ברמה אישית, אך תמיד נהנה מלקרוא את הכתבות שלו ולצפות בתמונות של מגזין לצילום.
כתבה זו לדעתי אחת מהטובות ביותר שקראתי לאחרונה ולגמריי ראוייה להיות מתורגמת ומפוצה באתרי אודיו ברשת
אישית אני יכול להגיד (וגם אמרתי מקודם) שמוצרי שיכוך של פראנק מדהימים מכול הכיוונים גם ממראה (התאהבתי מייד בלוק שלהם) וגם מבחינת ערך מוסף בהשקעה סבירה למדי.
סתם הוספתי כמה תמונות מהשטח.
וואו קיר מים מלוחים... חלום!כנ״ל מילדות תודות לאבי ז״ל. מחכה ליום שאחזור לזה עם קיר מים מלוחים.
מה מניע את הסקאלה הכוונה להגברה.
וואו קיר מים מלוחים... חלום!
הגברה... חחח נו כעת זה מונע ע״י Perreaux 255i אינטגרייתד שהיה מעולה עם סופרה שלי, אך ברור שעכשיו הכול ראוי לשינוי וזה בתהליך. לצערי אני עם האילוץ חוסר מקום בגלל המזנון, בשוק ממש מעט אופציות (או שאני לא מספיק מכיר) של הגברה (פאואר) במימד קטן ותפוקה גבוהה (לא קלאס D) , אבל אני לא מתייאש
חחח איתי איתי רק הכנסתי שלום בית קדימה! תומכים בי - לא יכול לא להחזיר טיפה...מתי תעיף השידה כבר...
תודה גיא! בטוח שלא ישאר בלי עצה טובה ובטוח לא ישאר בלי הגברה ראויה ליפנונות שליכן כן, זה יגיע. אין על מים מלוחים.
מה התקציב שלך להגברה? מה מחפש? משולב, פרה פאוור, מונו בלוקים, מה הכיוון? נעזור לך בשמחה. לא נשאיר את הסקאלות הנפלאות ללו ככה.
תודה גיא! אחשוב על זה... למרות שכול מה שציינתה - פסלתי מכול מיני סיבות…יש. בטח שיש. הראשון שעולה לי זה YBA!!!
יש גם הגל, מיצ'י, לקסמן, mbl, אקיופייז ועוד. שוב, תגדיר תקציב ויהיה הרבה יותר קל לעזור. לך תדע, אולי נמצא לך איזה פרה פאוור נחמדים.