מוצרים חדשים ל-MAVIS

Vivaldi Audio

עוסק בתחום
מעורבות
397
נקודות
63
המהנדסים ב-MAVIS מקבלים מהחברה רוח גבית ליזום ולחקור. התוצאה היא מוצרים חדשים מלהיבים!
במקום לפרסם פוסט על כל מוצר, מוגשת כאן הצצה על מוצרים אחדים מהחודשים האחרונים, כדי שתוכלו להתרשם מטווח הפעילות הרחב של החברה.
עד 2023, כולל, החברה השקיעה את רוב המרץ שלה ב-ThivanLabs. השנים 2024 ו-2025 מוקדשות ברובן ל-MAVIS.​

MAVIS PH-DS1
ככל הנראה, הפונוסטייג' השפופרתי הראשון בעולם שכולל בגוף אחד כניסות MC ו-MM, וכניסה אופטית עבור ראשי DS וכל ראש אופטי אחר בעתיד.

PH-DS1 1.jpg

PH-DS1 3.jpg

MAVIS MP-6
קדם-מגבר שפופרתי, הכולל ממיר ומגבר-אוזניות – שניהם שפופרתיים. אבל גולת הכותרת במכשיר הזה היא שתי פונקציות מרתקות: מיקסר שפופרתי עם שליטה באפקטים ובדיליי (Delay), ועם שלוש כניסות שניתן לחבר אליהן מיקרופונים ו/או גיטרה חשמלית/מכונת תופים אלקטרונית/פסנתר חשמלי ועוד. כך שבלחיצת כפתור המערכת הופכת למרכז המשפחתי שבו לא רק מאזינים למוזיקה, אלא עושים מוזיקה יחד: שרים, מנגנים, מלווים את עצמכם עם שיר אהוב, ובקיצור – כל המשפחה נהנית!
בנוסף, המכשיר כולל קדם-מגבר שפופרתי למיקרופון - עבור הקלטות ו/או מופעים.

MAVIS-MP-6-True-Analog-Vacuum-Tube-Preamp-DAC-Mixer-3.jpg

MAVIS M-90
מגבר משולב היברידי, שנוצר בעקבות הפיתוח של המונובלוקים P200. שילוב יוצא דופן בין עוצמה לעידון!

Mavis - M90 Tube Mosfet Transformer (1).jpg

MAVIS MASTER 25
הרמקולים הגדולים בסדרת ה-MASTER של MAVIS משלבים בין התכונות של רמקולים Open-Baffle – נייטרליות, אווריריות ועומק במה – לבין התכונות של רמקולים קופסתיים: צליל בשרני ובס פאנצ'י והדוק. רמקולים מטורפים!

Master 25 - square 2.jpg

MAVIS Octopus Gold 4.2
מפצל חשמל אולטימטיבי, הממשיך את הקו של סדרת המפצלים Octopus, אבל בבנייה קיצונית יותר, ועם כבלי חשמל מהסדרה העליונה החדשה של החברה. פרטים בקרוב על הכבלים האלה.

Mavis Octopus Gold 4.2 (10).jpg

Vivaldi Audio
054-2901166

uaa

חבר אתר
מעורבות
64
נקודות
18
מוצרי MAVIS מוצרי קצה, איכות בניה ושמע ברמות הגבוהות ביותר. צריך לשמוע כדיי להאמין שאפשר לשמוע מוסיקה חיה במיטבה. צברתי כבר לא מעט שעות שמע עם מוצרי MAVIS ו THIVAN LABS מה שתמיד חוזר על עצמו שאתה מתחיל לשמוע אתה לא יכול להפסיק עונג צרוף וזה משהו שעובר כחוט השני בכל המערכות של החברה תוצאה שונה עם מכנה משותף מוסיקה חיה ברמות הגבוהות ביותר

Vivaldi Audio

עוסק בתחום
מעורבות
397
נקודות
63
מוצרי MAVIS מוצרי קצה, איכות בניה ושמע ברמות הגבוהות ביותר. צריך לשמוע כדיי להאמין שאפשר לשמוע מוסיקה חיה במיטבה. צברתי כבר לא מעט שעות שמע עם מוצרי MAVIS ו THIVAN LABS מה שתמיד חוזר על עצמו שאתה מתחיל לשמוע אתה לא יכול להפסיק עונג צרוף וזה משהו שעובר כחוט השני בכל המערכות של החברה תוצאה שונה עם מכנה משותף מוסיקה חיה ברמות הגבוהות ביותר

תודה רבה.
ובהזדמנות זאת, היום ומחר (2-1 בפברואר) נערכת בהמבורג תערוכת האודיו השנתית (Die Norddeutschen HiFi–Tage 2025),
ו-ThivanLabs ו-MAVIS מציגות שם מערכת מינימליסטית קסומה:
רמקולים: EROS 7
מגבר: MAVIS M90
שרת מוזיקה וממיר: TMS-9
מפצל חשמל: Octopus Gold 4.2
כל שאר הכבלים, כולל הסטנד, הם מתוצרת MAVIS

HMBURG SHOW3.jpg

HMBURG SHOW 2.jpg

martinc1

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
3
אושר גולמי, מוזיקה לאוזניים :)

Vivaldi Audio

עוסק בתחום
מעורבות
397
נקודות
63
ואיך אפשר בלי הפינק פלויד (תלחצו על "צפה בפייסבוק"):

j w

אוהב את התחום
מעורבות
50
נקודות
28
בהצלחה שמעון

Vivaldi Audio

עוסק בתחום
מעורבות
397
נקודות
63
התלהבות גדולה בתערוכה בהמבורג מהמערכת של ThivanLabs ו-MAVIS:

Ingo Schultz, העורך הראשי של המגזין Fidelity הגרמני כותב (בתרגום מגרמנית):
"בשיא ה-SPL מחזיקה ThivanLabs עם מגבר של MAVIS. כאן ממש ניתן להרגיש את הקסם של קונצרט חי."

או תגובה של אחד המבקרים:

תגובה של מאזין.jpg

סיפרו לי על אנשים שנשארו בחדר של ThivanLabs ו-MAVIS מתחילת התערוכה ועד סופה,
והקשיבו בהתרגשות עצומה לקטע אחרי קטע, גם אם הוא נוגן כבר כמה פעמים.

כשחושבים על כך שכל הסט הזה עולה כמו זוג רמקולים ממוצעים מוכי יחסי ציבור - מה כבר יש להסס?
המערכת, כמעט במלואה (חוץ מהמפצל), מוצגת עכשיו גם ב-Vivaldi Audio.
מוזמנים בשמחה

נערך לאחרונה ב:

yoav500

חבר אתר
מעורבות
33
נקודות
18
אם הייתי קורא לפני כמה חודשים את הפוסט באנגלית הייתי חושב שזה יחסי ציבור.
אבל היום חצי מהמערכת שלי זה טיבן ומאוויס (ועוד היד נטויה:):)) ואני עומד מאחורי כל מילה בפוסט.
כל הכבוד

Vivaldi Audio

עוסק בתחום
מעורבות
397
נקודות
63
אם הייתי קורא לפני כמה חודשים את הפוסט באנגלית הייתי חושב שזה יחסי ציבור.
אבל היום חצי מהמערכת שלי זה טיבן ומאוויס (ועוד היד נטויה:):)) ואני עומד מאחורי כל מילה בפוסט.
כל הכבוד

תודה רבה.
וזו הזדמנות להוסיף עוד רשמים של מבקרים אחרים (בתרגום גוגל מגרמנית לאנגלית):
IMPRESSIONS.jpg

Vivaldi Audio

עוסק בתחום
מעורבות
397
נקודות
63
ThivanLabs, והמותג שלה MAVIS, מאמינה שהשילוב בין רמת שמע עליונה, איכות בנייה קיצונית, ומחירים הוגנים הוא הפרסומת הטובה ביותר עבור המאזין האנין והנבון, ולכן אין היא טורחת לפרסם את מוצריה בערוצים המסחריים המקובלים – המוצרים מדברים בעד עצמם.

עם זאת, ובעקבות פניות חוזרות ונשנות מצד גורמים מסחריים ופרטיים, היא החליטה לעשות צעד ראשון באירופה, ולהציג כחברה (ולא באמצעות יבואן, כמו שכבר נעשה פה ושם בעבר) בתערוכה היוקרתית North German HiFi Days 2025.

היא בחרה להתחיל דווקא על אש קטנה, עם הרמקולים הרצפתיים ההתחלתיים שלה, EROS 7 (מחיר: 32,000 ש"ח) ועם מגבר משולב היברידי,
MAVIS M-90 (מחיר: 27,000 ש"ח)

ההצלחה הייתה גדולה, והתבטאה שוב ושוב, במגזינים ובפוסטים של מבקרים, בתואר Best ot the Show - ובלי שום קשר לרמת המחיר הבסיסית יחסית. כל התגובות הדגישו את הריאליזם של המערכת, את הדינמיות, הטבעיות, ותחושת החיים.
למעלה יש כמה דוגמאות, והנה עוד אחת, מ-CHISTO:

"הרמקולים הרצפתיים Thivan Labs Eros 7 היו גולת הכותרת של תערוכת NDHT 2025... רק לעיתים רחוקות שמעתי משהו כל כך מהיר כמו חץ, שפילח את החלל בעוצמה. תענוג אמיתי. נוסף לכך, הם היו מאוד טבעיים וריאליסטיים. ייתכן שזה היה גם בזכות המגבר MAVIS M90."

ndht-2025-thivan-labs-eros.jpg

ndht-2025-thivan-labs-mavis.jpg

נערך לאחרונה ב:

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
544
נקודות
113
הצגה !

Vivaldi Audio

עוסק בתחום
מעורבות
397
נקודות
63
תעשו לעצמכם טובה ותקשיבו לסרטונים האלה עם אוזניות טובות או דרך המערכת - נא להדק חגורות בטיחות!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור