מופע ג'אז של רוברטו אולצר

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
בוקר טוב חברים,

היום מופיע בתל אביב אחד מפסנתרני הג'אז והמלחינים (המנגן גם קלאסי), המוכשרים והאיכותים שהיו כאן - רוברטו אולצר - שיגיע לישראל למופע אחד ומיוחד, בתוספת כלי מיתר.

המבקרים מהללים ומשבחים:
"נטייתו הייחודית של אולצר למוזיקה והמודעות האינטלקטואלית של איש תרבות הגדירו אותו ללא ספק כמוזיקאי ג'אז בעל כושר ביטוי ראוי להערצה; זה בא לידי ביטוי בכושר ההמצאה הצלול שלו, בהירות הדמיון והמלודית שלו, בצבעים הרמוניים מעודנים ומושכים".

אני בטוח שאהנה מכל רגע! נראה לי שמדובר בקית’ ג’ארט האיטלקי.

המופע יתחיל היום יום חמישי ב-20:15, באודיטוריום שטריקר בתל אביב.

לא מכיר את האמרגן ואין לי שום קשר אליו, אך בשיחות עימו יש עדיין כרטיסים למופע השווה, אני כבר רכשתי כרטיס...
כדאי להקדים הערב כי יורד גשם וגם יום חמישי בת"א...

FB_IMG_1648102278279.jpg

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
בוקר טוב!

רק שקצת מוזר לי שככתב האתר אתה לא מקפיד על הכללים הבסיסיים -- הפוסט הזה שייך לפורום מוזיקה ולא לדו ערוצי

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
בוקר טוב!

רק שקצת מוזר לי שככתב האתר אתה לא מקפיד על הכללים הבסיסיים -- הפוסט הזה שייך לפורום מוזיקה ולא לדו ערוצי
אבל זה הפורום הכי חי ונצפה ויש לפעמים מקום, כשזה בסוג של דחיפות כי הרי עוד כמה שעות ההופעה, לפרסם מהות אודיופילית גם בפורום הזה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
אבל זה הפורום הכי חי ונצפה ויש לפעמים מקום, כשזה בסוג של דחיפות כי הרי עוד כמה שעות ההופעה, לפרסם מהות אודיופילית גם בפורום הזה.
א. לא מדובר ב"מהות אודיופילית" אלא מוזיקלית נטו
ב. זה נותן תקדים/תמריץ לאחרים לפרסם בדו-ערוצי דברים שאינם שייכים, מתוך השיקול שזה הפורם הכי חי ונצפה

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
א. לא מדובר ב"מהות אודיופילית" אלא מוזיקלית נטו
ב. זה נותן תקדים/תמריץ לאחרים לפרסם בדו-ערוצי דברים שאינם שייכים, מתוך השיקול שזה הפורם הכי חי ונצפה
א. מוזיקה זה מהות אודיופילית.
ב. תומר הוא לא כל אחד, ובינתיים אנשים נזהרים מלפרסם דברים שאינם קשורים ככה שאין כאן בינתיים, מדרון חלקלק. לטעמי לפחות.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
א. מוזיקה זה מהות אודיופילית.
ב. תומר הוא לא כל אחד, ובינתיים אנשים נזהרים מלפרסם דברים שאינם קשורים ככה שאין כאן בינתיים, מדרון חלקלק. לטעמי לפחות.
א. כנראה ששכחת את כל הוויכוחים האינסופיים על אודיופילים וציודופיליים לעומת אוהבי מוזיקה. בעקרון, אודיופיליה היא אהבת סאונד טוב ממערכות סאונד, לא מהופעות חיות (ובסוגריים, ללא קשר אם זה סאונד של מוזיקה או כל דבר אחר, אבל זה בסוגריים).

ב. זה בדיוק העניין, שתומר הוא לא כל אחד. הוא כתב האתר, ואמור להוות דוגמה להתנהלות תקינה באתר. כאן מדובר בחריגה מהסוג שמזמין אחרים לחרוג באותה צורה ומאותם שיקולים

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
א. כנראה ששכחת את כל הוויכוחים האינסופיים על אודיופילים וציודופיליים לעומת אוהבי מוזיקה. בעקרון, אודיופיליה היא אהבת סאונד טוב ממערכות סאונד, לא מהופעות חיות (ובסוגריים, ללא קשר אם זה סאונד של מוזיקה או כל דבר אחר, אבל זה בסוגריים).

ב. זה בדיוק העניין, שתומר הוא לא כל אחד. הוא כתב האתר, ואמור להוות דוגמה להתנהלות תקינה באתר. כאן מדובר בחריגה מהסוג שמזמין אחרים לחרוג באותה צורה ומאותם שיקולים
תגיד, אתה רציני? " התנהלות תקינה"? " חריגה" ? חביבי, לפני שנוזפים ככה בפומבי אולי עדיף לשלוח הודעה בפרטי לתומר? אולי כדאי להמתין לראות האם מדובר בתופעה? בכלל מה זו השפה המשפטית טהרנית הזאת? יש לאתר עורכים ומנהלים שהם ינהלו אותו.

לדעתי לאף אחד זה לא מפריע, זה בכלל לא חורג מהתנהלות תקינה וזו הודעה הרבה יותר אודיופילית לדעתי מהרבה אחרות בפורום. ועדיף לי 1 שייהנה היום מהופעה מאשר 10 אנשים שיצטערו שפיספסו כי זה נרשם באיזה פורום גלוקסמאי .

וכן, מה שמותר לכתב האתר תומר, לא מותר לי כמשתמש. ככה זה דרג, ותק ואחריות.

אחלה יום שיהיה. הייתי כנראה הולך אם לא הייתי באילת היום ... ומחיר הכרטיס היה סביר כמובן.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
תגיד, אתה רציני? " התנהלות תקינה"? " חריגה" ? חביבי, לפני שנוזפים ככה בפומבי אולי עדיף לשלוח הודעה בפרטי לתומר? אולי כדאי להמתין לראות האם מדובר בתופעה? בכלל מה זו השפה המשפטית טהרנית הזאת? יש לאתר עורכים ומנהלים שהם ינהלו אותו.

לדעתי לאף אחד זה לא מפריע, זה בכלל לא חורג מהתנהלות תקינה וזו הודעה הרבה יותר אודיופילית לדעתי מהרבה אחרות בפורום. ועדיף לי 1 שייהנה היום מהופעה מאשר 10 אנשים שיצטערו שפיספסו כי זה נרשם באיזה פורום גלוקסמאי .

וכן, מה שמותר לכתב האתר תומר, לא מותר לי כמשתמש. ככה זה דרג, ותק ואחריות.

אחלה יום שיהיה. הייתי כנראה הולך אם לא הייתי באילת היום ... ומחיר הכרטיס היה סביר כמובן.
לא מסכים איתך בשום אספקט, אבל לא נראה לי שיש טעם להמשיך.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
עמיר,

זה מתאים מאוד גם לכאן:

"מי אתה שתגיד לי "נו נו נו", "מה אתה אלוהי המוסר?"

אתה נראה לי משועמם...מה יצא מהשרשור? שום דבר!

שוקרון = שֻׁכְּרַן (תודה רבה בערבית).

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
עמיר,

זה מתאים מאוד גם לכאן:

"מי אתה שתגיד לי "נו נו נו", "מה אתה אלוהי המוסר?"

אתה נראה לי משועמם...
אכן משועמם מהפוסט שלך, ולא מדובר במוסר, אלא פשוט בכללים של האתר.

ולא, זה לא מתאים לכאן. אין שום קשר, ישיר, עקיף או אחר, ל"אודיו דו ערוצי" -- בכלל לא מדובר באודיו, ואפילו פחות מזה בדו ערוצי.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
אני מסכים איתך עמיר על הקפדתך על סדר ונהלים, אם זה היה ככה אצל רוב האנשים היינו חברה שהרבה יותר נעים לחיות בה, רק שאלה: האם זה אצלך גם עם דיירי הבניין שחורגים בס"מ ממשהו, אנשי שרות, בעלי חנויות, מורים, רופאים, שוטרים, בני ביתך? לא לוקח צד בוויכוח רק רוצה לדעת איך זה לחיות כך והאם אין דרך שלישית.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
אני מסכים איתך עמיר על הקפדתך על סדר ונהלים, אם זה היה ככה אצל רוב האנשים היינו חברה שהרבה יותר נעים לחיות בה, רק שאלה: האם זה אצלך גם עם דיירי הבניין שחורגים בס"מ ממשהו, אנשי שרות, בעלי חנויות, מורים, רופאים, שוטרים, בני ביתך? לא לוקח צד בוויכוח רק רוצה לדעת איך זה לחיות כך והאם אין דרך שלישית.
אני לא יודע מה זה "לחיות כך" בהקשר זה, אני לא מעוניין לדעת, וכל מה שקשור אלי אישית אינו הנושא כאן.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
דרך שלישית זה רצועת מבזקים שהאתר יימכור במחיר נח למפרסם , ושם יהיו עידכונים כאלה. או שהאתר יחליט שהוא מבליט כאלה הודעות בקטע עיתונאי ..

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
אפשר גם להציע לכולם לעקוב גם אחרי פורום מוזיקה, לא רק אחרי דו-ערוצי.

מצד אחד הם יראו הודעות כאלה גם כשהן מפורסמות בפורום הנכון, ומצד שני, אין שם הצפה בפוסטים, כך שזה לא ממש מטרד גדול למי שלא מתעניין במוזיקה בדרך כלל.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אתמול היה המופע בערב בקונסרבטוריון בת"א, בו הופיע האמן רוברטו אולצר מאיטליה עם מתופף וקונטרה באס, 3 כלי מייתרים, היה מאוד מהנה ומענג.

ההרכב כלל הרכב מיתרים, חן שנהר - כינור, נועם חיימוביץ' - ויולה ויועד ניר - צ'לו. היה מעניין לשמוע את שלושתם...

IMG_20220325_075724.jpg

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
רק לעשות סגירה, באילת אתמול פסטיבל גיטרה, הפתעה נעימה כשמגיעים ללילה אחד די ספונטאני לביקור חבר.
אפרים שמיר נתן אחלה הופעה עם קטעי סולו מקסימים. ישרוטל אגמים, אקוסטיקה בית שימוש אבל היה מהנה. שבת שלום.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור