מועדון סגור לחברים אקסלוסיבים

מצב
הנושא נעול.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
גרופר.

אני מציע לך הצעה.
במידה ותעשה אירוע פרטי למוזמנים בלבד, פרסם אותו בקליקה של המוזמנים ואל תדווח לכולם ש״יש אירוע בתאריך כך וכך, והוא למוזמנים בלבד, אי לכך מה שאתם רואים זה למראה עיניים בלבד ואינכם מוזמנים לאירוע.״

ככה אתה לא תעצבן אחרים ולא תצטרך לתת תשובות.

אני חושב שאפשר לסיים את הסיפור הכל כך לא חשוב הזה.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אתה עושה בדיוק את זה. אתה משתמש בבמה כאן כדי לנגח את האחר. ועוד איך. לא מתאים!
הנהלת האתר עבדה ועודנה עובדת קשה כדי שסגנונות כאלו לא ישובו לפה. והנה בכל זאת שמרו איתך על איפוק.
שוב, סוג א' וסוג ב' זאת הפרשנות שלך.
האמת, בסוף האירוע חילקו תעודות "אודיופיל סוג א" לכל המשתתפים.
המשאית עם תעודות "אודיופיל סוג ב" הושארה בחוץ לכל שאר ציבור ישראל.

לגבי מפגשים דומים דרך dtown,
הם לא דומים היות והם אינם פרטיים. אסביר שוב, זה היה אירוע פרטי.
בדיוק כפי שלברית של הבן שלי לא הזמנו כל חברי האתר. אבל היו שבחרו לברך בכל זאת.
גם אצל סאונדקווסט היה מפגש לאחרונה. אני וגבי בקשר מצוין. בקרוב אפילו אני יעלה סקירה על מוצר שלו.
לאירוע אצלו לא הוזמנתי. אז מה...??? לא קרה לי ולאגו שלי דבר.

אין גם צורך להגיב "בחזרה". זאת לא המטרה שבחרתי להגיב לך.
אני מקווה שרוח הסערה חלפה ממך לרבות תחושת החולי שציינת.
מעליב אותי מאוד שלא הזמנת אותי לברית של הבן שלך, אודיופיל מפלה שכמוך... : -)

אריה

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
גרופר.

אני מציע לך הצעה.
במידה ותעשה אירוע פרטי למוזמנים בלבד, פרסם אותו בקליקה של המוזמנים ואל תדווח לכולם ש״יש אירוע בתאריך כך וכך, והוא למוזמנים בלבד, אי לכך מה שאתם רואים זה למראה עיניים בלבד ואינכם מוזמנים לאירוע.״

ככה אתה לא תעצבן אחרים ולא תצטרך לתת תשובות.

אני חושב שאפשר לסיים את הסיפור הכל כך לא חשוב הזה.
כמה שאתה צודק נמר ,ברוב הפעמים אוהב את התגובות שלך ,כולל הנוסח .

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
מספיק אם שנאת חינם, הגיע הזמן שכולם ילמדו שעדיפה האופציה של חברות על לשון הרע.
(זה רק אודיו)

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
יש גם חברות עם לשון הרע.

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
לפעמים יש את הכוכב התורן שצריך להפגין את ״שריריו״ ,איפה השנאה ולשון הרע ?, יש פה אדם שהעלה פוסט שנפגע עד עמקי נשמתו על שלא הוזמן וקיבל הסברים שונים מדוע אי אפשר או רוצים להזמין את כל העולם ואשתו, מבחינתי הארוע לא חשוב מפני שיש פה רמקול מאד יחיד במינו בתג מחיר מאד גבהה שמלטף את האגו של הרוכש והיצרן ולא רואה את קהל היעד להמשך רכישות של אותו רמקול ומעניין כמה זמן יעבור עד שרמקול זה יגיע לחנות היד השניה כמו הקודם , בכל מיקרא מבחינתי שיהיה במזל טוב והרבה הנאה לרוכש.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
וואלה... מעניין.
לרמקול הקודם לקח רק 10 שנים להגיע ליד שנייה.
אבל מה אנחנו מבינים...

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
תראו, בואו לא ניתמם.
פרט לאהבה הסציפית לתחום יוקרה מסויים שהיא אמיתית ואותנטית, יש בכל העניין הזה של מוצרי יוקרה מרכיב לא מבוטל של להוציא את העיניים לאחרים ועל ידי כך לגרום לעצמך להרגיש טוב יותר.
זה קצת מצער שאנחנו לא בודהיסטים שהשתחררו והגיעו להארה ופטורים מעניינים שכאלו, אבל זה המצב בתחומים האלו וכמוהם גם באודיופיליה ובכלל בחיים, לא רק במוצרי יוקרה.
זה בודאי נכון במדינה עם קפיטליזם קיצוני כמו ישראל. (שמתאפיינת למשל באחוז הילדים העניים הגבוה מכל המדינות המערביות ועוד)
הכנס הסגור שאירגן שניצל הנדיב, הוא כמובן לגיטמי לחלוטין, מפגש חברים, באמת אין שום סיבה לבוא בטענות לעצם קיומו.
מה שכן, ברמה התיאורטית, את מרכיב הוצאת העיניים לאחרים באמצעות שיתוף דבר קיומו בפורום רחב בודאי אפשר היה לחסוך מכולנו, כדי לא לגרום לאחרים להרגיש לא בקליקה, פחות שווים ושלל תחושות נחיתות וקנאה. למשל על ידי שיתוף חוויות בקבוצת ווטסאפ פרטית במקום בפורום.
על זה אני אומר, בואו לא ניתמם. התחום הזה שכולנו שותפים לו בנוי במידה רבה גם על מרכיב הוצאת העיניים המכונה בערבית מדוברת "שופוני" או "שופוני יא נאס".
רובנו חוטאים בזה עם העלאת תמונות המערכות המהודרות שלנו, או התנשאות מעל ציוד של אחרים ועוד. לכן גם כאן לחבר'ה שהשתתפו ודאי נעים להרגיש יחידי סגולה והם לא מצאו סיבה להצניע את העניין.
בטריטוריה הזו זה נראה לי fair enough
אם הייתי בפורום של פרחי נזירים הייתי אולי מתבאס כהוגן ואז בטח מיד מתיישב ועושה מדיטציה כדי לפוגג את התחושות השליליות.
בקיצור, אל נא נתפלא או נלין שברומא מתנהגים כרומאים.
ערב טוב
לגמרי נורמלי וגם זיהית נכון את הענין, העסק הזה של סטריאו יקר באמת מגיע לאיטו לגבהים שלבני תמותה רגילים אין באמת מה לחפש בסביבתו, נכון או לא, מוסרי או לא, בשביל זה היה מרקס והוא די נכשל בענין כזכור, קטע של הטבע האנושי או משהו.
@GROOPER
אני מתקשה להבין על מה אתה מלין, ראשית מדובר באירוע פרטי וככזה בעלי האירוע יכולים להחליט לאיזה קהל הם פונים ואת מי יזמינו, האם אתה נותן הזמנה פתוחה לאירועים אישיים? - מסופקני..
שנית ולא פחות חשוב, האירוע אינו קשור לאתר זה ולכן יש טעם נפגם לכתוב עליו כאן.

למען הסר ספק, לא הוזמנתי לאירוע ואיני רואה בכך כל פגיעה אישית.
לא רואה בעיה בהבאת הנושא לדיון כאן, מדובר לדעת הפותח בתופעה
תראו, בואו לא ניתמם.
פרט לאהבה הסציפית לתחום יוקרה מסויים שהיא אמיתית ואותנטית, יש בכל העניין הזה של מוצרי יוקרה מרכיב לא מבוטל של להוציא את העיניים לאחרים ועל ידי כך לגרום לעצמך להרגיש טוב יותר.
זה קצת מצער שאנחנו לא בודהיסטים שהשתחררו והגיעו להארה ופטורים מעניינים שכאלו, אבל זה המצב בתחומים האלו וכמוהם גם באודיופיליה ובכלל בחיים, לא רק במוצרי יוקרה.
זה בודאי נכון במדינה עם קפיטליזם קיצוני כמו ישראל. (שמתאפיינת למשל באחוז הילדים העניים הגבוה מכל המדינות המערביות ועוד)
הכנס הסגור שאירגן שניצל הנדיב, הוא כמובן לגיטמי לחלוטין, מפגש חברים, באמת אין שום סיבה לבוא בטענות לעצם קיומו.
מה שכן, ברמה התיאורטית, את מרכיב הוצאת העיניים לאחרים באמצעות שיתוף דבר קיומו בפורום רחב בודאי אפשר היה לחסוך מכולנו, כדי לא לגרום לאחרים להרגיש לא בקליקה, פחות שווים ושלל תחושות נחיתות וקנאה. למשל על ידי שיתוף חוויות בקבוצת ווטסאפ פרטית במקום בפורום.
על זה אני אומר, בואו לא ניתמם. התחום הזה שכולנו שותפים לו בנוי במידה רבה גם על מרכיב הוצאת העיניים המכונה בערבית מדוברת "שופוני" או "שופוני יא נאס".
רובנו חוטאים בזה עם העלאת תמונות המערכות המהודרות שלנו, או התנשאות מעל ציוד של אחרים ועוד. לכן גם כאן לחבר'ה שהשתתפו ודאי נעים להרגיש יחידי סגולה והם לא מצאו סיבה להצניע את העניין.
בטריטוריה הזו זה נראה לי fair enough
אם הייתי בפורום של פרחי נזירים הייתי אולי מתבאס כהוגן ואז בטח מיד מתיישב ועושה מדיטציה כדי לפוגג את התחושות השליליות.
בקיצור, אל נא נתפלא או נלין שברומא מתנהגים כרומאים.
ערב טוב
זה המוטו שלי וזה האוטו שלי.

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
[QUOTE="

לא רואה בעיה בהבאת הנושא לדיון כאן, מדובר לדעת הפותח בתופעה

[/QUOTE]

תודה רועי. אני שמח שסוף סוף הצליח עוד אחד (מיני בודדים) להבין למה התכוונתי בכלל
אני יושב קורא ומגחך לעצמי מה ייחסו לי : נעלב, נפגע,שנאת חינם :נגד: קצת הבנת הנקרא אנשים !!!!
כפי שרועי 51 כתב, לא דיברתי בשם או על עצמי אלא שמדובר בתופעה שהחליאה אותי. למען הסר
ספק אני מצהיר בזאת כי אם הייתי יודע מלכתחילה שמדובר בארוע פרטי- לא הייתי כותב
מקווה שעכשיו הכל בסדר ושכל העצבנים עלי ירגעו.

נמר, תנעל בבקשה את השרשור זה באמת כבר יצא מפרופורציות , כי מה שבאמת מעליב כאן זה לקרוא
את התגובות שחלקן תלושות מציאות וחלקן מיתממות

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור