מועדון סגור לחברים אקסלוסיבים

מצב
הנושא נעול.

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
קראתי לאחרונה פוסט שתחילתו בשני איטלקים שאוכלים במסעדה ונדמה לי גם שראיתי שם מנת "מאמא עוף"
אחר כך דווח וצולם ששני האיטלקים עברו לכותל וביקשו מזור לעצמם או אולי לעם ישראל ולסאונד שבתוכו
ובעודי תוהה לאן ימשיכו האיטלקים החביבים במסעם (רציתי להמליץ להם על הכנרת)
פתאום מצאתי שהם הוזמנו להרצות בפני פורום מכובד מצומצם ואליטיסטי ששמר על הדבר בסוד מבלי שפורסם או הוזכר קיומו
לא מכובד, לא ראוי, מבייש ומבדל את כלל הקוראים האחרים הגולשים באתר ההוא
כנראה שכוונת המשורר שרק הלוחות ישארו נגישים לכל.

המטרה לא להשתמש באתר הזה כדי לנגח את האחר, אבל כן רציתי לשתף בגילוי שיש כנראה אודיופילים סוג א וסוג ב.
עוד אציין, שבמפגשים דומים שהתקיימו דרך האתר הזה היתה שקיפות מלאה (עם הגבלת מקומות. וכך צריך לנהוג)

יודע שכתבתי פוסט לא מנומס, אולי אפילו אעצבן את המנהלים, אבל זה פשוט מחליא אותי.
אשמח אם תביעו דעתכם

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
אז תלך לישון.
מישהו חייב לך משהו?
יש חוק בעניין??
פחחחח

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
דווקא יאמר לזכותו של שניצל שהוא סיפר שזה הולך לקרות, ואם אינני תוהה גם שאל אם יש מעוניינים
וחוץ מזה, מדובר באנשים פרטיים שזוכתם לעשות מה שרוצים, לדעתי אתה לא רואה את זה נכון

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
דווקא יאמר לזכותו של שניצל שהוא סיפר שזה הולך לקרות, ואם אינני תוהה גם שאל אם יש מעוניינים
וחוץ מזה, מדובר באנשים פרטיים שזוכתם לעשות מה שרוצים, לדעתי אתה לא רואה את זה נכון

לתגובתך כן אתייחס (להבדיל מזה שהגיב לפניך שנראה שצריך משהו להרגעה....)
דבר הפגישה לא פורסם, לא מיקום ולא תאריך. זה שעומד לעשות הרצאה
זה כמו לתלות הזמנה לחתונה בלוח מודעות עירוני.
מסכים לחלוטין שזה אתר פרטי , חברות פרטית אז עדיף אולי שלא היה מפורסם
אני מדבר על כל אלה שכותבים וקוראים ומגלים שיש מסיבות פרטיות שמוסלקות מעיניהם ולא בכדי.
(בינתיים גם ניתנה תגובתו של המארח שניצל שבמו פיו כתב שהיה מיועד רק לאנשים "שעברו כברת דרך"......)
וזה בדיוק מחזק את שכתבתי אודיופילים סוג א וסוג ב.
תודה לתגובה פנתר. אני בטוח שלכל אחד יש דיעה גם אם הפוכה, אבל חלק נמנעים מלכתבה , ואני מבין את זה.

מה שיצא טוב מהסיפור שגילינו ששניצל עדיין קורא כאן הרבה . אז הוא מוזמן גם לכתוב וגם לארח....:)

נערך לאחרונה ב:

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
למה אתה מפרסם את הפוסט הזה בדיטאון?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
ח ח ח אתה אומר בלאנס הפך לרגע לסינגל אנדד :)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
גם אצל גבי היה "ארוע"סגור שתוכנן מראש לבעלי עניין.לא רואה שום הבדל בין השניים.
אני לא הייתי ממליץ לך לקחת זאת באופן אישי.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

1+.

תומר

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
תראו, בואו לא ניתמם.
פרט לאהבה הסציפית לתחום יוקרה מסויים שהיא אמיתית ואותנטית, יש בכל העניין הזה של מוצרי יוקרה מרכיב לא מבוטל של להוציא את העיניים לאחרים ועל ידי כך לגרום לעצמך להרגיש טוב יותר.
זה קצת מצער שאנחנו לא בודהיסטים שהשתחררו והגיעו להארה ופטורים מעניינים שכאלו, אבל זה המצב בתחומים האלו וכמוהם גם באודיופיליה ובכלל בחיים, לא רק במוצרי יוקרה.
זה בודאי נכון במדינה עם קפיטליזם קיצוני כמו ישראל. (שמתאפיינת למשל באחוז הילדים העניים הגבוה מכל המדינות המערביות ועוד)
הכנס הסגור שאירגן שניצל הנדיב, הוא כמובן לגיטמי לחלוטין, מפגש חברים, באמת אין שום סיבה לבוא בטענות לעצם קיומו.
מה שכן, ברמה התיאורטית, את מרכיב הוצאת העיניים לאחרים באמצעות שיתוף דבר קיומו בפורום רחב בודאי אפשר היה לחסוך מכולנו, כדי לא לגרום לאחרים להרגיש לא בקליקה, פחות שווים ושלל תחושות נחיתות וקנאה. למשל על ידי שיתוף חוויות בקבוצת ווטסאפ פרטית במקום בפורום.
על זה אני אומר, בואו לא ניתמם. התחום הזה שכולנו שותפים לו בנוי במידה רבה גם על מרכיב הוצאת העיניים המכונה בערבית מדוברת "שופוני" או "שופוני יא נאס".
רובנו חוטאים בזה עם העלאת תמונות המערכות המהודרות שלנו, או התנשאות מעל ציוד של אחרים ועוד. לכן גם כאן לחבר'ה שהשתתפו ודאי נעים להרגיש יחידי סגולה והם לא מצאו סיבה להצניע את העניין.
בטריטוריה הזו זה נראה לי fair enough
אם הייתי בפורום של פרחי נזירים הייתי אולי מתבאס כהוגן ואז בטח מיד מתיישב ועושה מדיטציה כדי לפוגג את התחושות השליליות.
בקיצור, אל נא נתפלא או נלין שברומא מתנהגים כרומאים.
ערב טוב

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא מבין מה שייך העניין הזה לפורום הזה?

מדוע אתה לא פותח את זה שם? הרי שם זה התרחש.

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
לא מבין מה שייך העניין הזה לפורום הזה?

מדוע אתה לא פותח את זה שם? הרי שם זה התרחש.

(גם ל ronesud) ששאל אותה שאלה

בדיוק כפי שלא תלין בפני אמא על הבת שלה
לשאול את השאלה בפורום ההוא זה לקבל 0 תשובות כנות
כאן לפחות אחד מהגולשים הבין בדיוק על מה מדבר ושניים נוספים תמכו בלייק (ואולי היה גם רוב דומם ששתק)
כך שמבחינתי לא לגמרי נותקתי מהמציאות, והנושא סגור
שמחתי לגלות שזה מתקבל אצל רובינו באדישות
תמיד אפשר להביט בתמונות לקרוא ולהשכיל את מה שבעצם לא הפסדנו מבחינתנו
אז ניפגש בתערוכות ;)

נערך לאחרונה ב:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אבל...
על מה מדובר? בעניין הנדון אני בּוּר.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
@GROOPER
אני מתקשה להבין על מה אתה מלין, ראשית מדובר באירוע פרטי וככזה בעלי האירוע יכולים להחליט לאיזה קהל הם פונים ואת מי יזמינו, האם אתה נותן הזמנה פתוחה לאירועים אישיים? - מסופקני..
שנית ולא פחות חשוב, האירוע אינו קשור לאתר זה ולכן יש טעם נפגם לכתוב עליו כאן.

למען הסר ספק, לא הוזמנתי לאירוע ואיני רואה בכך כל פגיעה אישית.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
פרט לאהבה הסציפית לתחום יוקרה מסויים שהיא אמיתית ואותנטית, יש בכל העניין הזה של מוצרי יוקרה מרכיב לא מבוטל של להוציא את העיניים לאחרים ועל ידי כך לגרום לעצמך להרגיש טוב יותר.

יש בזה משהו אבל יחד עם זאת בן אדם צריך לדעת להיות שמח בחלקו. ראיתי לא מזמן פרארי, גם לי "כואב" שאני לא יכול להרשות לעצמי רכב כזה בעלות של בית אבל מצד שני אני מפרגן לאלו שכן יכולים אם הם עשו את זה ביושר.

זה בודאי נכון במדינה עם קפיטליזם קיצוני כמו ישראל.

ואיפה אין קפיטליזים היום? ומה עדיף, קומוניזים/דיקטטורה שבה אין לאף אחד רכוש וצריך לעמוד בתור יום שלם בשביל כיכר לחם? תשאל את הרוסים שחיו בתקופה הזו, זה היה סרט רע!

הכנס הסגור שאירגן שניצל הנדיב, הוא כמובן לגיטמי לחלוטין, מפגש חברים, באמת אין שום סיבה לבוא בטענות לעצם קיומו.

נכון, שרשור מיותר. מה המסר, לא הזמינו אותי למסיבה אז אני בוכה על כך?

על זה אני אומר, בואו לא ניתמם. התחום הזה שכולנו שותפים לו בנוי במידה רבה גם על מרכיב הוצאת העיניים המכונה בערבית מדוברת "שופוני" או "שופוני יא נאס".
רובנו חוטאים בזה עם העלאת תמונות המערכות המהודרות שלנו, או התנשאות מעל ציוד של אחרים ועוד. לכן גם כאן לחבר'ה שהשתתפו ודאי נעים להרגיש יחידי סגולה והם לא מצאו סיבה להצניע את העניין.
אם הייתי בפורום של פרחי נזירים הייתי אולי מתבאס כהוגן ואז בטח מיד מתיישב ועושה מדיטציה כדי לפוגג את התחושות השליליות.
בקיצור, אל נא נתפלא או נלין שברומא מתנהגים כרומאים.
ערב טוב

שרוצים להרגיש מקופחים או חמוצים כפי שידידי ביבי כינה זאת אז מרגישים ככה. אם כל אחד היה מסתכל על עצמו במקום להסתכל החוצה, גם בין היתר כאשר למר שניצל וחבורתו יש סט אפים מפחידים בעלות של בית וגם כאשר הם מארגנים מפגשים פרטיים העולם היה נראה הרבה טוב.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
פתאום מצאתי שהם הוזמנו להרצות בפני פורום מכובד מצומצם ואליטיסטי ששמר על הדבר בסוד מבלי שפורסם או הוזכר קיומו

זה לא נשמר בשום סוד. היות וזה היה אירוע פרטי זה הופץ במסגרת פרטית.
אין ל-dtown ולאתר השכן כל קשר בקיום או בארגון של האירוע.
שוב, זה היה אירוע פרטי. לרבות עלויות שלו.
על מה אתה "קופץ"?? באיזו זכות אתה מכפיש?? היה אירוע פרטי ואתה לא הוזמנת. so fucking what.
"אליטיסטי" זה אתה אמרת.
לגבי הקוראים באתר השכן... לא ראיתי קריאות בוז.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
המטרה לא להשתמש באתר הזה כדי לנגח את האחר, אבל כן רציתי לשתף בגילוי שיש כנראה אודיופילים סוג א וסוג ב.
עוד אציין, שבמפגשים דומים שהתקיימו דרך האתר הזה היתה שקיפות מלאה (עם הגבלת מקומות. וכך צריך לנהוג)

אשמח אם תביעו דעתכם

אתה עושה בדיוק את זה. אתה משתמש בבמה כאן כדי לנגח את האחר. ועוד איך. לא מתאים!
הנהלת האתר עבדה ועודנה עובדת קשה כדי שסגנונות כאלו לא ישובו לפה. והנה בכל זאת שמרו איתך על איפוק.
שוב, סוג א' וסוג ב' זאת הפרשנות שלך.
האמת, בסוף האירוע חילקו תעודות "אודיופיל סוג א" לכל המשתתפים.
המשאית עם תעודות "אודיופיל סוג ב" הושארה בחוץ לכל שאר ציבור ישראל.

לגבי מפגשים דומים דרך dtown,
הם לא דומים היות והם אינם פרטיים. אסביר שוב, זה היה אירוע פרטי.
בדיוק כפי שלברית של הבן שלי לא הזמנו כל חברי האתר. אבל היו שבחרו לברך בכל זאת.
גם אצל סאונדקווסט היה מפגש לאחרונה. אני וגבי בקשר מצוין. בקרוב אפילו אני יעלה סקירה על מוצר שלו.
לאירוע אצלו לא הוזמנתי. אז מה...??? לא קרה לי ולאגו שלי דבר.

אין גם צורך להגיב "בחזרה". זאת לא המטרה שבחרתי להגיב לך.
אני מקווה שרוח הסערה חלפה ממך לרבות תחושת החולי שציינת.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
קראתי לאחרונה פוסט שתחילתו בשני איטלקים שאוכלים במסעדה ונדמה לי גם שראיתי שם מנת "מאמא עוף"
אחר כך דווח וצולם ששני האיטלקים עברו לכותל וביקשו מזור לעצמם או אולי לעם ישראל ולסאונד שבתוכו
ובעודי תוהה לאן ימשיכו האיטלקים החביבים במסעם (רציתי להמליץ להם על הכנרת)
כנראה שכוונת המשורר שרק הלוחות ישארו נגישים לכל.

אשמח אם תביעו דעתכם

גרופר,
השתחררה עליך רוח רעה,אנחנו והם
אין לנו מספיק מהדייסה המרה הזו,
אתה מתאר בפוסט שלך תמונה סרקסטית
ופוגענית ומפלגת שלא תקבל שום תגמול
אליה,הייתה יוזמה מבורכת של שלשה
שהשקיעו ותרמו לטובת אחרים ואני
מלא הכרת תודה להם,
פגשתי הרבה חברים מהפורום הזה
והרבה אחרים משכבר הימים,
די מפליא שזה בא דווקא ממך, אתה
פעיל תורם בפורום לא מעט,
אולי פה קצת מעדת יותר חשוב איך
אתה קם.

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
פרסום ארוע פרטי בפורום ציבורי פירושו אקסימרון.
דבר היות הארוע פרטי נרשמה רק לאחר מכן, ועצם פירסומו בפורום ציבורי הופך אותו לציבורי.
היות ועייפתי מלהסביר, ציטטתי דברי אחד הגולשים מהפורום השכן (שפורסמה גם כאן ) שמדברת עצמה ובמקומי.
אז חלק מכם שלחו אותי לישון, וחלק איחלו לי לקום מחוליי, ויוסי (באמת בחור חביב) העיר שחשוב כיצד אקום
אוהב אתכם כולכם, אבל אני באמת בסדר גמור. תודה לדאגה והביקורת שתקבלה אצלי באהבה
אז בבקשה שמנקודה זו שכל אחד יחשוב כרצונו
תיהיו בריאים ותודה על הדגים

נערך לאחרונה ב:

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
פרסום ארוע פרטי בפורום ציבורי פירושו אקסימרון.
דבר היות הארוע פרטי נרשם רק לאחר מכן, ועצם פירסומו בפורום ציבורי הופך אותו לציבורי.
היות ועייפתי מלהסביר, אצטט דברי אחד הגולשים מהפורום השכן שמדבר בעד עצמו ובמקומי.
מנקודה זו שכל אחד יחשוב כרצונו.

"אחת התגובות המדוייקות מהאתר הצהוב לסערה בקערה

תראו, בואו לא ניתמם.
זה קצת מצער שאנחנו לא בודהיסטים שהשתחררו והגיעו להארה ופטורים מעניינים שכאלו, אבל זה המצב בתחומים האלו וכמוהם גם באודיופיליה ובכלל בחיים, לא רק במוצרי יוקרה.
זה בודאי נכון במדינה עם קפיטליזם קיצוני כמו ישראל. (שמתאפיינת למשל באחוז הילדים העניים הגבוה מכל המדינות המערביות ועוד)
מה שכן, ברמה התיאורטית, את מרכיב הוצאת העיניים לאחרים באמצעות שיתוף דבר קיומו בפורום רחב בודאי אפשר היה לחסוך מכולנו, כדי לא לגרום לאחרים להרגיש לא בקליקה, פחות שווים ושלל תחושות נחיתות וקנאה. למשל על ידי שיתוף חוויות בקבוצת ווטסאפ פרטית במקום בפורום.
בקיצור, אל נא נתפלא או נלין שברומא מתנהגים כרומאים"
מה

גרופר,
כל אחד מדבר מהחבית שלו,
זה לא אומר שהמצוטת שלך
דבריו הם אמת צרופה,
אם אתה מחפש תמיכה מאלה
שגם להם התפוצץ הפרונקל,
אז טוב שהתפוצץ, תפח כנראה
הרבה זמן ועתה הדרך פתוחה להחלמה.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
82dc49ceebdd702c80f00d05af4d63b3--groucho-marx-quotes-celebrity-quotes.jpg

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור