תיקח אחת האפליקציות שהזכרתי ותעבוד עם DAC שלך דרך ASIO
אגב, מצאתי את זה... https://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_asio
תיקח אחת האפליקציות שהזכרתי ותעבוד עם DAC שלך דרך ASIO
אגב, מצאתי את זה... https://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_asio
בכיף.1. תודה רועי על התשובה הארוכה המנומקת ואדיבה, וכמו כן על כיול הציפיות
פסיבי הכוונה במצב כבוי. עדיין ניתן להשתמש באוזניות בחיבור חוטי וזה סוג של גיבוי לסוללה. כאמור, הסאונד במצב הזה גרוע למדי. כאשר הן דלוקות בחיבור חוטי, אתה ממילא עובר DSP פנימי (EQ ושאר ירקות), גם כאשר הANC כבוי. זה קצת מבלבל:2. מה זאת אומרת מצב פסיבי ואקטיבי. הרי אני צריך להדליק אותן בכדי להשתמש בהן, לא?. אשמח אם תסביר.
* אין צורך להפעיל את הANC כדי שיעבוד הEQ הפנימי - מספיק להדליק3. אודה לך אם תוכל לפרט מה מצאת בבדיקות שאמרת שתוכל לעשות.
במקרה הזה - כן4. אם יש דאק פנימי, האם הוא מייתר את הצורך בחיצוני?
אניח שאוזניות פתוחות רלוונטיות עבורך - תגיד אם זה לא המצב.5. האם תוכל להמליץ על אוזניות חוטיות טובות בסביבות ה - 1000 ש"ח?
להפך!אז אתה בעצם אומר שחיבור האוזניות ישירות ללוח האם עדיף על חיפור דרך הפיו?
אחרי שתאזין להן, כנס לכאן ותזמין אותן בחצי מחיר:2 המלצות זריזות:
Sennheiser HD 560S - טובות ברמה בלתי מתקבלת על הדעת למחיר (800-900 ש"ח בארץ), ניטרליות מאוד, קצת ביישניות בבס (אבל לא יותר מדי). אם 1k זה תקציב קשיח - זה no brainer.
באזור ה1500 - Hifiman Sundara - אוזניות פלאנאריות (הסבר בפעם אחרת) עם סאונד קצת יותר "בשרני" ו"שמח" - גם תמורה מעולה למחיר.
סייג לכל רכישת אוזניות - לך ותאזין להן! אוזניות זה סופר-אישי, הן מבחינת טעם והן (אפילו יותר) מבחינת נוחות. הנוחות היא שיקול לא פחות מקריטי לטעמי. 2 האופציות לעיל מתאימות (יחסית ) להרבה ראשים אבל אל תסמוך עלי בעניין הזה - נסה לבדוק בעצמך. ב2 המקרים המחיר בארץ דומה לחול כך שעדיף לקנות פה.
אל תתבייש לשאול עוד אם משהו לא ברור.
ר.
יקירי,אחרי שתאזין להן, כנס לכאן ותזמין אותן בחצי מחיר:
Home | Drop
Join our community of passionate people to find and follow your interests in high quality mechanical keyboard & audiophile products. Discover innovative products, made possible by the collective wisdom of our users.drop.com
דוגמאות:
Drop + HIFIMAN HE4XX Planar Magnetic Headphones | Audiophile Open-Back Headphones
The result of founder Dr. Fang’s PhD research at Columbia University, the HE4XX driver technology has landed the company in TIME, Forbes, and more.drop.com
האזנתי לשתיהן ונשארתי עם ה 58x לאשתי ולילד.יקירי,
Drop זה אחלה, ויש לי רומן ארוך איתם, אבל זה לא אותם דגמים...
אם להזמין מדרופ אז את ה6xx
ה58x באמת מותק של אוזניה - ה560s יותר ...האזנתי לשתיהן ונשארתי עם ה 58x לאשתי ולילד.
כשה HE-4XX הגיעו, אשתי בילתה שעה שלמה בלהחליט אם היא רוצה להחליף ובסוף החליטה להישאר עם ה 58X.
אם הן כמו ה 595 שאותן אני מכיר טוב יחסית, מצטרף להמלצה!ה58x באמת מותק של אוזניה - ה560s יותר ...
בין הפלאנאריות - לדעתי "כרטיס הכניסה" הוא הsundara.
כאמור, אישי מאוד (שיהיה ברור, גם אני כותב ממקום של האזנה/בעלות).
ברמות מחיר האלה, לא כל כך נורא להמר כאשר אתה סבבה עם הידיעה שיעברו/ישארו אצלך כמה וכמה אוזניות אבל נראה לי, שאם הברנש כבר נכווה קלות מקניה על עיוור ומחפש "טעימה" אודיופילית-לייט ראשונה - עדיף פשוט שילך להאזין.