מודה ועוזב ירוחם

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
סליחה על הבורות, מה שונה נגן EAR מנגן CDP רגיל שיש לו יציאה דיגיטלית ונכנס למערכת טובה שיש לה כניסה דיגיטלית ?
אם המידע דיגיטלי , הוא ישאר דיגיטלי , מה שאלול לפגוע באיכות זה המעבר לאנאלוג במגבר...
אולי הכוונה שהנגן CDP יש לו ממיר לאנאלוג טוב יותר מהגבר, אבל אם המגבר איכותי אז אולי עדיף שהמעבר יעשה במגבר האיכותי ויחסוך רעשים שאלולים להתווסף מהנגן למגבר (מחברים כבלים וכו..)

ל - Ear יש ווליום אנלוגי והוא יכול גם לשמש כפרה אמפ. הוא נשמע יותר טוב בקונפיגורציה הזאת במיוחד עם מגברי פאוור שקופים שמבליטים את המוזיקליות האדירה שלו.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ל - Ear יש ווליום אנלוגי והוא יכול גם לשמש כפרה אמפ. הוא נשמע יותר טוב בקונפיגורציה הזאת במיוחד עם מגברי פאוור שקופים שמבליטים את המוזיקליות האדירה שלו.
אז אם אני מבין נכון ,מעבר להיותו נגן אדיר בעיניך ,הוא גם קדם בין הטובים שאפשר ?,ואז מקבלים מן מוזיקליות פנטסטית שקשה להשיג בתנאי שחיברת אותו למגבר הנכון ?
ואני לעומת זאת שמכיר אותו די טוב ,ואולי יש לי פרופורציה אחרת משלך ,יכול לומר לך שמעבר ליכולותיו כפי שכתבתי ,הווליום שלו מעופש ברמות על ,וכל קדם אנטרי לבל ישמע יותר טוב ממנו ,השיטה היא לפתוח את הנגן המעפאן הזה ולהלחים 2 חוטים בכדי לבטל את מה שאתה מכנה "קדם אנלוגי" ,בכדי שאפשר יהיה להשתמש בקדם אחר , מתנצל על העדינות ,אבל מישהו צריך מתי שהוא להתיחס להכרזות הללו והסביר על "בגדי המלך" ,

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
אז אם אני מבין נכון ,מעבר להיותו נגן אדיר בעיניך ,הוא גם קדם בין הטובים שאפשר ?,ואז מקבלים מן מוזיקליות פנטסטית שקשה להשיג בתנאי שחיברת אותו למגבר הנכון ?
ואני לעומת זאת שמכיר אותו די טוב ,ואולי יש לי פרופורציה אחרת משלך ,יכול לומר לך שמעבר ליכולותיו כפי שכתבתי ,הווליום שלו מעופש ברמות על ,וכל קדם אנטרי לבל ישמע יותר טוב ממנו ,השיטה היא לפתוח את הנגן המעפאן הזה ולהלחים 2 חוטים בכדי לבטל את מה שאתה מכנה "קדם אנלוגי" ,בכדי שאפשר יהיה להשתמש בקדם אחר , מתנצל על העדינות ,אבל מישהו צריך מתי שהוא להתיחס להכרזות הללו והסביר על "בגדי המלך" ,

נו ברור שישמע מעופש! עם רמקולים יבשים ומעופשים כמו הפון שוויקערט, מה הפלא...

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
נו, ילדים, כבר אחרי 10 בלילה, די לריב ונגמר המשחק, לילה טוב ושינה ערבה! :)

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
נו ברור שישמע מעופש! עם רמקולים יבשים ומעופשים כמו הפון שוויקערט, מה הפלא...

להפך... אם הרמקולים יבשים הנגן המנורתי אמור דווקא להתאים יותר (במבחן העיוור ההוא גם בחרו בו לרב )
סתם לוגיקה אודיופילית...

ברקצ, שמח שחוית את ה"אור" האנלוגי :) It's about time

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
תגידו, איך הצלחתם לקחת דיון אופטימי כמו זה של אודיופיל שחווה רגע של הארה, והפכתם את הדיון לזירת התגוששות? איך?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור