מסכים לחלוטין! גם השירים האחרונים של דיוויד גילמור, פיטר גבריאל, יון אנדרסון ועוד .. הם מאד מאכזבים. רק בהופעות חלקם ממשיכים לרגש - למשל גילמור, גבריאל, אריק קלפטון או סטיב האקט.יש להקות שלא יודעות מתי לפרוש
אני כאוהד נשבע של סגול כהה, אחרי שבלקמור פרש מהלהקה וג׳ון לורד נפטר (ז״ל) זו כבר לא אותה מוזיקה משובחת של פעם.
היום זה שירים פשוט די סתמיים לדעתי
סטיב מורס המציא אותם מחדש והם עשו איתו כמה אלבומים לא פחות ממעולים. לדעתי הוא גיטריסט הרבה יותר מוכשר ויצירתי מבלקמור שאחרי פיירבול התייבש לגמרי. אז הם כבר לא עשו רוק סבנטיז אבל רוק טוב ונושך וכייפי. ההופעות היו מצויינות גם אחרי שג׳ון לורד עזב ודון ארי החליף אותו.יש להקות שלא יודעות מתי לפרוש
אני כאוהד נשבע של סגול כהה, אחרי שבלקמור פרש מהלהקה וג׳ון לורד נפטר (ז״ל) זו כבר לא אותה מוזיקה משובחת של פעם.
היום זה שירים פשוט די סתמיים לדעתי
הכן היית המלצה למייטב זכרוני של גנאדי,אבל מה זה משנה כאשר המלצה טובה? יש לי את האלבום בתקליטור ולדעתי הוא הכי טוב שלהם ביי פאר: ממש יצירת אומנות.כבר היתה המלצה פה על הלהקה המדהימה הזו ואולי אפילו על האלבום הזה.
איזה יצירת אומנות מטורפת, אם היה לובר למוסיקה הוא היה תופס מקום יפה ליד המונה ליזה.
אני שומע אותו בלופים יום לילה , איזה דבר.
קוקו,קוקו, אבל זהו אלבום מופת בז'אנר האוונטגארד ג'אז....
אורנט קולמן.
קוקו לגמרי עם ... free jazz .. הזה.
: -)